Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Η πτώση του σούπερ σταρ

Τα προβλήματα υγείας και ο φόβος της μοναξιάς που λύγισαν τον διάσημο showman.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο και εισιτήριο στη θαλπωρή του «Σπιτιού του Ηθοποιού» για τον Γιώργο Μαρίνο. Ο showman, ύστερα από μία εβδομάδα νοσηλείας σε ιδιωτικό θεραπευτήριο (και την επέμβαση αγγειοπλαστικής στην οποία υποβλήθηκε προκειμένου να διανοίξει μία αρτηρία που είχε πρόβλημα), συντροφιά με την Αννα Φόνσου και δύο φίλους του εκτός του χώρου της showbiz πήρε τον δρόμο για το σπίτι της αγάπης όπου ήδη φιλοξενούνται αρκετοί συνάδελφοί του. Φανερά ταλαιπωρημένος και καταβεβλημένος και με ένα μαντίλι στο κεφάλι, ο ηθοποιός άφησε πίσω του το δωμάτιο του νοσοκομείου, για να αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Η Αννα Φόνσου, που του στάθηκε από την πρώτη ημέρα της περιπέτειάς του, του άπλωσε χείρα βοηθείας σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, αφού ο τόσο αγαπητός παρουσιαστής αδυνατεί να επιστρέψει στο σπίτι του στον Νέο Βουτζά. Αλλωστε, στο «παλατάκι» του, που κάποτε γέμιζε από τα γέλια και τις φωνές του ίδιου και των φίλων του, πλημμυρισμένο από αστέρες της τηλεόρασης και του θεάματος, βρίσκεται πλέον σε διαδικασία πώλησης.

Ο Γιώργος Μαρίνος είναι από χθες ένοικος του εξαιρετικού χώρου που έχει φτιάξει με πολλή αγάπη και μεράκι η Αννα Φόνσου, προκειμένου να φιλοξενούνται συνάδελφοί της που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Ο κύριος λόγος που ο ηθοποιός θέλησε να πάει στο «Σπίτι του Ηθοποιού» ήταν επειδή δεν άντεχε να μένει μόνος, μακριά από γνωστούς και φίλους.

Το κτήμα και το θεόρατο σπίτι στον Νέο Βουτζά τον είχαν αναγκάσει να ζει απομονωμένος, δίχως παρέα, χωρίς κάποιον να ανταλλάξει μαζί του δυο κουβέντες. Τόσα τετραγωνικά μέτρα, άδεια, για έναν λαμπερό άνθρωπο που λατρεύτηκε από το κοινό, αλλά επί της ουσίας έμεινε μόνος. Ακόμη και οι πιο κοντινοί του άνθρωποι δυσκολεύονταν να τον επισκεφτούν, αφού κι εκείνοι χάνονται μεταξύ της ρουτίνας και των πολλών υποχρεώσεών τους.

Με τη μετακόμιση όμως στο κέντρο της Αθήνας επιθυμεί όλα να αλλάξουν. Η υποδοχή άλλωστε που του επιφύλαξαν οι υπόλοιποι ένοικοι του «Σπιτιού» και η οικοδέσποινα Αννα Φόνσου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Τον περίμεναν με γλυκά και μια μεγάλη αγκαλιά για να τον καλωσορίσουν και να τον υποδεχτούν στον χώρο τους. Εκεί όπου η μοναξιά μοιράζεται και γίνεται παρέα.

Ο Γιώργος Μαρίνος διαμένει από χθες το μεσημέρι στον 4ο όροφο του κτιρίου, στο πρώην δωμάτιο του Ανδρέα Μπάρκουλη που έχει ανακαινιστεί, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται μια κυρία (την οποία πληρώνει), ώστε να τον βοηθάει στην καθημερινότητά του.

Επιθυμία του είναι να παραμείνει για όσο θελήσει ο ίδιος, μέχρι να βάλει ξανά σε μια σειρά τη ζωή του, έχοντας όμως παρέα ανθρώπους με τους οποίους μοιράστηκε κάποια στιγμή τα ίδια όνειρα, αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας. Από τους πρώτους που τον επισκέφτηκαν χθες το απόγευμα ήταν ο Σταμάτης Φασουλής, που θέλησε να τον δει στο δωμάτιό του, όπου και παραμένει, αφού αισθάνεται ακόμη αδύναμος λόγω της επέμβασης.

Αν και πλέον θα περιτριγυρίζεται από αρκετούς φίλους, ο Γιώργος Μαρίνος αναγκάστηκε να αποχωριστεί τις μεγάλες του αγάπες, τα τέσσερα σκυλιά του, τα οποία υπεραγαπά. Αν και στο παρελθόν στο σπίτι του Νέου Βουτζά φιλοξενούσε δεκάδες τετράποδα, τα οποία φρόντιζε και περιέθαλπε με αγάπη, η νέα του πραγματικότητα τον ανάγκασε με πόνο ψυχής να αποχωριστεί τους πιστούς του φίλους.

Οι κανονισμοί του «Σπιτιού» δεν επιτρέπουν την παραμονή κατοικίδιων ζώων. Πάντως, όπως και τα περισσότερα ζωάκια που φιλοξενούσε ο showman, έτσι και τα τέσσερα σκυλιά που αποτελούσαν τη συντροφιά του τον τελευταίο καιρό δόθηκαν για υιοθεσία. Μάλιστα μέσα από τη σελίδα της στο facebook η Καίτη Φίνου φρόντισε, με αγγελία, να εξασφαλίσει ένα σπίτι και για το τελευταίο της παρέας, ένα πανέμορφο πομεράνιαν, το οποίο υιοθέτησε μια φίλη της.

Η ληστεία, ο θάνατος της μητέρας του και η περιπέτεια με την υγεία του

Ηταν το 2011 όταν ο Γιώργος Μαρίνος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο το σπίτι του. Η κλονισμένη υγεία του μετά και τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας δεν του επέτρεπε πολλές μετακινήσεις. Η τελευταία του θεατρική δουλειά άλλωστε ήταν στο κέντρο, αφού πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Σας παρακαλώ, ας μείνει μεταξύ μας» των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, παρέα με τις δύο καλές του φίλες, Κάτια Δανδουλάκη και Κατιάνα Μπαλανίκα. Αν και είχε κάποτε στο πλάι του ανθρώπους που τον βοηθούσαν στις δουλειές, τα τελευταία χρόνια μόνο ένας από αυτούς έμεινε στο πλευρό του και τον επισκεπτόταν κάποιες φορές, ώστε να δει ποιες είναι οι ανάγκες του. Οι λαμπεροί φίλοι του από τον χώρο της showbiz είχαν πλέον «σκορπίσει».

Η Κάτια Δανδουλάκη, η Κατιάνα Μπαλανίκα και η τραγουδίστρια Πωλίνα φρόντιζαν να βρίσκονται δίπλα του και να του συμπαραστέκονται όσο πιο συχνά μπορούσαν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον επισκέφτηκαν για να του πουν δυο καλά λόγια και να του ευχηθούν «περαστικά». Ανάμεσά τους το ζεύγος Μητσιά και ο Σταμάτης Κραουνάκης. Η Αννα Φόνσου, βλέποντας πως η υγεία του μετά και τη νέα περιπέτεια είναι πλέον αρκετά κλονισμένη, δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει μόνο και αβοήθητο. Πλέον ο Γιώργος Μαρίνος θα χρειάζεται συνεχή φροντίδα, αλλά και αγάπη, ώστε να συνέλθει από την επέμβαση και να αρχίσει να ανακτά τις δυνάμεις του. Και ποιος καλύτερος τρόπος από το να βρίσκεται ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα, που θα μπορέσουν να του προσφέρουν άμεσα βοήθεια σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Βιβλίο για τη ζωή του

Στα σχέδια του Γιώργου Μαρίνου ήταν η συγγραφή της αυτοβιογραφίας του. Για αρκετό καιρό έγραφε κι έσκιζε σελίδες, καταθέτοντας την πλούσια σε εμπειρίες ζωή του στο χαρτί. Βέβαια, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, το βιβλίο θα βγει κάποια στιγμή, αλλά όπως είχε συμπληρώσει, είναι λίγο τεμπέλης, ενώ και τα παλαιότερα προβλήματα υγείας τον πήγαν πίσω στις δουλειές του. Ενδεχομένως να βρει κάποια στιγμή τη δύναμη και τον χρόνο να συνεχίσει τη συγγραφή μιας πραγματικά «γεμάτης» ζωής.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...