Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Θύμα της μαύρης μαγείας

Η δικηγόρος Αλεξάνδρα Σπηλιοπούλου αποκαλύπτει τον εφιάλτη που έζησε.

Φως στα αίτια του ξαφνικού και μυστηριώδους θανάτου πασίγνωστου επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, επιχειρεί να ρίξει μέσα από μια αποκαλυπτική και συνάμα ανατριχιαστική συνέντευξή της στην «Espresso» η σύντροφος της ζωής του. Η δικηγόρος Αθηνών Αλεξάνδρα Σπηλιοπούλου, λύνοντας τη σιωπή της περιγράφει πώς μια σχέση ζωής βρέθηκε σε δίνη καταστροφής, καταδεικνύοντας ως ρίζα του κακού τη μαύρη μαγεία! Η τρομακτική περιπέτεια για το ζευγάρι, που κάποτε απασχολούσε τα φώτα της δημοσιότητας και τα κοσμικά events, ξεκίνησε όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων. Ο επιχειρηματίας ήταν ήδη χωρισμένος, όταν συνάντησε τη νεαρή τότε δικηγόρο. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και παρά τα πολλά έτη που τους χώριζαν ηλικιακά, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για να αναπτυχθεί μια δυνατή και αξιοζήλευτη σχέση.

«Ερωτευθήκαμε από την πρώτη στιγμή και μείναμε μαζί για δεκατρία ολόκληρα χρόνια. Ηταν σταθμός στη ζωή μου» λέει φανερά συγκινημένη η σύντροφος του επιχειρηματία. «Τα τρία πρώτα χρόνια ζούσαμε την απόλυτη ευτυχία. Η σχέση μας ήταν ονειρική. Σεβασμός, αγάπη, κατανόηση. Τα επαγγελματικά μας βρίσκονταν στο ζενίθ. Ζούσαμε για να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, ζούσαμε για να αναπνέει ο ένας από τον άλλον. Αλλά αυτό δεν άρεσε σε κάποιους που μας φθονούσαν θανάσιμα. Και ξαφνικά άρχισαν τα περίεργα συμπτώματα. Εντάσεις, εκνευρισμοί, παρεξηγήσεις… Τα ξεπερνούσαμε όμως κι έτσι δεν δώσαμε σημασία. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος μας. Θέλησαν να μας χωρίσουν με βίαιο τρόπο. Και ο μόνος τρόπος για να διαλύσουν έναν τόσο μεγάλο έρωτα ήταν η μαύρη μαγεία. Η ζωή μας για δέκα ολόκληρα χρόνια είχε μετατραπεί σε εφιάλτη. Και τελικά οδήγησε στον θάνατο τον άνθρωπό μου κι εμένα σε έναν σκοτεινό λαβύρινθο. Είχα χαθεί στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του και κυριευμένη από φόβο, τρόμο, άγχος, προσπαθούσα να ξεφύγω».

Επειτα, όπως μας αφηγείται η ίδια, τα προβλήματα έγιναν πιο σοβαρά. «Προβλήματα υγείας που δεν δικαιολογούνταν ιατρικά. Είχαμε πάει σε όλους τους γιατρούς και κανείς δεν μπορούσε να βρει μια εξήγηση. Ο σύντροφός μου είχε πόνους στο στήθος κι εγώ πόνους στα πόδια. Η κατάσταση όσο περνούσε ο καιρός ολοένα και χειροτέρευε» επισήμανε η γνωστή δικηγόρος και συνέχισε: «Είμαι βαθιά θρησκευόμενο άτομο. Αφού κορυφαίοι γιατροί δεν μπόρεσαν να μας δώσουν απαντήσεις, στραφήκαμε στον Θεό. Πήγαμε σε εκκλησίες, σε μοναστήρια, αλλά και πάλι δεν είδαμε καμία βελτίωση. Η υγεία μας επιβαρυνόταν, ενώ και τα νυχτερινά μαγαζιά του συντρόφου μου άρχισαν να έχουν προβλήματα. Πέρασαν δύο μαρτυρικά χρόνια. Τότε κάποιος από τον κύκλο μας μας συνέστησε να επισκεφθούμε μια γηραιά κυρία στη βόρεια Ελλάδα, η οποία ασχολούνταν με την επίλυση μαγείας. Αν και δεν πίστευα σε αυτά, αποφάσισα να πάω με τον σύντροφό μου, μήπως και βρούμε μια λύση. Ημασταν απεγνωσμένοι…»

Η γερόντισσα μόλις αντίκρισε το ζευγάρι να μπαίνει στο σπίτι της είπε με νόημα στον επιχειρηματία: «Αυτή η γυναίκα είναι το φινάλε σου. Εσύ όμως δεν είσαι το δικό της!» Επειτα τους υπέδειξε κάποια σημεία στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία, αλλά και στον εργασιακό χώρο, όπου βρίσκονταν κρυμμένα κάποια αντικείμενα μαύρης μαγείας. «Επιστρέψαμε και αρχίσαμε να ψάχνουμε… Και πραγματικά δεν θα ξεχάσω ποτέ το συναίσθημα που με κυρίευσε όταν βρήκαμε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού δύο κέρινα ομοιώματα με τα αρχικά μας, ένα ανδρικό με καρφίτσες στο στήθος κι ένα γυναικείο με καρφίτσες στα πόδια, λάδι μη φυσιολογικού χρώματος και υφής, καθώς κι ένα περίεργο χώμα που γυάλιζε. Το σοκ ήταν μεγάλο. Συνειδητοποιήσαμε ότι ζούσαμε έναν σκοτεινό εφιάλτη» είπε ταραγμένη η γνωστή δικηγόρος και πρόσθεσε:

«Με τη βοήθεια της ηλικιωμένης γυναίκας καταφέραμε να συνέλθουμε. Για εννέα μήνες νιώθαμε προστατευμένοι. Ομως μετά η γερόντισσα απεβίωσε και τα συμπτώματα επανήλθαν χειρότερα. Πιο δυνατά, πιο ισχυρά. Μας χτύπησαν στα επαγγελματικά, αλλά και στον τομέα της υγείας. Τρία χρόνια μετά τον θάνατο της γερόντισσας ο σύντροφός μου έχασε -κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- τη ζωή του. Παρ’ ότι ήταν εξαιρετικά έμπειρος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ενώ οδηγούσε στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος της Βούλας. Εκείνη τη στιγμή στο σημείο υπήρχε μεγάλη κίνηση, συνεπώς ήταν αδύνατο να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες. Οταν τον απεγκλώβισαν, ήταν πλέον πολύ αργά. Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Τον κόσμο μου όλο. Το στήριγμά μου, τον άνθρωπό μου. Η ζωή μου ήταν δύσκολη, με κρίσεις πανικού, φόβο… Βρήκα διέξοδο στην εργασία μου. Τίποτε άλλο δεν είχε πλέον σημασία για μένα».

Η γνωριμία με τον Πητ Παπαδάκο και η λύτρωσή της από το μαρτύριο

«Μαζί με κάποιους επώνυμους φίλους μου βρεθήκαμε σε γνωστό εστιατόριο στο Κεφαλάρι. Μαζί μας ήταν και το γνωστό μέντιουμ Πητ Παπαδάκος. Κάποιος από την παρέα μού είπε για το σπάνιο χάρισμα του Πητ και ότι μπορούσε να με βοηθήσει. Ετσι έκλεισα ραντεβού μαζί του» λέει και προσθέτει: «Από την πρώτη στιγμή ο Πητ κατάλαβε τι είχε να αντιμετωπίσει. Μου είπε να ψάξω στο σπίτι μου, σε κάθε γωνιά, για να βρω κάτι, ένα αντικείμενο μαγείας, το οποίο μου έχουν βάλει και το οποίο αγγίζει το σώμα μου. Εκανα το σπίτι άνω κάτω, αλλά δεν βρήκα κάτι. Ο Πητ όμως επέμενε. Μάλιστα μου είχε περιγράψει και το αντικείμενο. Κάποια στιγμή λοιπόν κι ενώ τακτοποιούσα την ντουλάπα μου, έπιασα κάτι περίεργο. Κάτι προεξείχε σε μια γούνα μου… Αρχικά θεώρησα ότι ήταν κάποιο προσωπικό μου αντικείμενο που είχα ξεχάσει στην τσέπη της γούνας. Ομως, όπως διαπίστωσα, αυτό το κάτι που προεξείχε ήταν ραμμένο από μέσα. Ανοιξα τη φόδρα και με τρόμο ανακάλυψα ότι κάποιος είχε ράψει μέσα στη φόδρα της γούνας μια πλάκα πράσινου σαπουνιού, η οποία ήταν γεμάτη καρφίτσες, έφερε τα αρχικά μου και ήταν τυλιγμένη με σύρμα».

Μετά τον εντοπισμό του αντικειμένου της μαύρης μαγείας, η ζωή της δικηγόρου αποκαταστάθηκε. «Μετά από δέκα χρόνια μαρτυρίου είχε έρθει η λύτρωση. Κατάφερα να πατήσω στα πόδια μου, να φτιάξω τη ζωή μου. Ο Πητ με βοήθησε ουσιαστικά. Ανακαλύψαμε ότι η πρώην σύντροφος του αγαπημένου μου βρισκόταν πίσω από αυτή τη σκοτεινή ιστορία. Από τη στιγμή που δεν τον είχε εκείνη, δεν ήθελε να τον έχει καμία. Κι έτσι προσέφυγε σε επαγγελματία και με σκοτεινές δυνάμεις κατάφερε να τον οδηγήσει στον θάνατο» τόνισε και κατέληξε λέγοντας: «Ο λόγος που αποφάσισα να δημοσιοποιήσω την ιστορία μου είναι για να πάρουν δύναμη από μένα και άλλοι άνθρωποι που έχουν βρεθεί στη δίνη της μαύρης μαγείας κι έχει μετατραπεί η ζωή τους σε κόλαση. Δεν είναι η μαύρη μαγεία μύθος. Είναι πραγματικότητα και όσοι έχουν πληγεί από αυτήν πρέπει να ζητήσουν βοήθεια από ανθρώπους επαγγελματίες με χάρισμα, και όχι από τσαρλατάνους που εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο». Από την πλευρά του, ο Πητ Παπαδάκος τονίζει: «Πρόκειται για μια συγκλονιστική υπόθεση-σταθμό στην καριέρα μου. Ο γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων πλήρωσε με τη ζωή του τον έρωτα και το πάθος του για τη νεαρή γυναίκα που σφράγισε με την αγάπη της την ύπαρξή του. Ενας βαρύς φόρος αίματος στον βωμό της μαύρης μαγείας».

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
ΦΩΤ.: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ
{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...