«Συνταγή» επιτυχίας

HIGH LIFE

«Συνταγή» επιτυχίας

Το φαρμακείο στο εμπορικό κέντρο του Golden Hall, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία τη λειτουργία του από την πρώτη κιόλας μέρα που άνοιξε τις πόρτες του, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου της Λ. Κηφισίας αμέτρητες επιλογές και πληθώρα προϊόντων, πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνιά του. Η φαρμακοποιός Ελίνα Ράπτη, υποδέχθηκε φίλους, ιατρούς, συνεργάτες αλλά και όλους τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου σε ένα κομψό και διακριτικό cocktail.
Το υπερσύγχρονο φαρμακείο διαθέτει, εκτός από επάρκεια σε φάρμακα, ευρεία γκάμα από τις μεγαλύτερες εταιρίες και επώνυμα brands
περιποίησης και ομορφιάς, σε μοναδικές τιμές. Στα ράφια του θα βρείτε ομοιοπαθητικά, συμπληρώματα διατροφής, βιολογικά προϊόντα, δερμοκαλλυντικά, βρεφικά παιδικά καλλυντικά, στοματική υγιεινή, προϊόντα περιποίησης ποδιών και χεριών, επιδεσμικό υλικό αλλά και ένα ολοκληρωμένο section με κτηνιατρικά προϊόντα. Στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου της Λ. Κηφισίας, στην είσοδο, το φαρμακείο είναι εύκολα προσβάσιμο για τους σύγχρονους και απαιτητικούς επισκέπτες του εμπορικού κέντρου, αλλά και για όσους χρειάζονται γρήγορη εξυπηρέτηση από αυτό. Το εξειδικευμένο προσωπικό του θα σας βοηθήσει, προτείνοντάς σας -σίγουρα- τις καλύτερες επιλογές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ