Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Ρετρό αναμνήσεις από τον ψαροντουφεκά Πολάκη

❱❱ Με κοιλιακούς και σώμα μοντέλου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε «κλικ» περασμένων δεκαετιών

Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Και «μπρουτάλ» μοντέλο και πρωτοκλασάτος υπουργός. Θα μπορούσε κάλλιστα, αντί να γίνει πολιτικός, και δη ΣΥΡΙΖΑ, να είναι φωτομοντέλο για καταλόγους στολών κατάδυσης και αξεσουάρ υποβρύχιου ψαρέματος. 

Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος κατάφερε να μας εκπλήξει με δύο φωτογραφίες που, όπως λέει, ανέσυρε από το οικογενειακό άλμπουμ, όταν τον έπιασε η νοσταλγία για τη θάλασσα.

Ψηλός, με κοιλιακούς-φέτες και σώμα μοντέλου, ποζάρει περήφανος για τις ψαριές του. Δεινός ψαροντουφεκάς, και όχι μόνο, κατά δήλωσή του, στα άγρια κρητικά πελάγη, ο Πολάκης δεν βγάζει μόνο (ειδησεογραφικά) λαβράκια!

img 6479

«Μια ο καιρός, που μετά τους Ζορμπαδοξενοφώντες δεν λέει να στρώσει, και μια οι πολλαπλές δουλειές που δεν αφήνουν δευτερόλεπτο ελεύθερο, πεθύμησα πολύ το ψάρεμα, ειδικά όταν είδα πριν λίγο αυτές τις φωτογραφίες που ξεφύλλιζε σε ένα παλιό άλμπουμ η μικρή μου κόρη. Η καθιστή είναι το 1992, Απρίλης, στην Αγία Ρούμελη, η άλλη, Αύγουστος της ίδιας χρονιάς, στην Κάρπαθο» γράφει ο Παύλος Πολάκης, περιγράφοντας τις φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών.
Ετσι εξηγείται αυτή η τεράστια αυτοπεποίθηση του υπουργού. Τι να φοβηθεί ο Παύλος, οταν «χάνεται» στον βυθό; «Γατάκια» όλοι μπροστά του… Η κρητική λεβεντιά στο μεγαλείο της.

Η κούκλα δεσποινίς Καράογλου

img 6473

❱❱Διαπρέπει η κόρη του βουλευτή Θεσσαλονίκης Θόδωρου Καράογλου στο εξωτερικό. Ανήκει στα παιδιά που η κρίση τα έβγαλε έξω από την πατρίδα και, δυστυχώς, δίνουν τα φώτα τους αλλού.
Η Βανέσσα Καράογλου ζει στο Δουβλίνο και μαζί με τη Νοτιοκορεάτισσα συνεργάτιδά της βραβεύτηκε από τα Service Design Awards 2018 με το κορυφαίο διεθνές βραβείο «Service Design» για τη μεταπτυχιακή εργασία της πάνω στον σχεδιασμό υπηρεσίας υποστήριξης για ανθρώπους με όγκο στο κεφάλι και τους συγγενείς τους.
Η όμορφη Βανέσσα, παρά τις επιτυχίες που κάνουν περήφανους τους γονείς της, έχει υποσχεθεί στον μπαμπά της ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα για να εφαρμόσει αυτά τα ωραία που έχει μάθει και για τα οποία βραβεύεται.

Με ροζ λογότυπο

img 6475

❱❱Οντως πρωτότυπη ιδέα! Η Νέα Δημοκρατία αφιέρωσε το λογότυπό της στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, κι έτσι το σήμα του κόμματος στον λογαριασμό στο twitter έγινε ροζ.

«Για τα μάτια σου μόνο»

img 6478

❱❱«Παρίσι, 18ος αιώνας. Βαδίζουμε στα σοκάκια του λαμπερού Παρισιού και μεταφερόμαστε σε ένα αρχοντικό πολυτελές σπίτι, όπου μας υποδέχονται δύο κορίτσια…»
Κάπως έτσι ξεκινά το θεατρικό έργο «Για τα μάτια σου μόνο», στο οποίο πρωταγωνιστούν νέοι ηθοποιοί, τους οποίους στηρίζουν όμως φίλοι τους πολιτικοί.
Η πρεμιέρα του έργου της Δήμητρας Μεσιμερλή, που σκηνοθετεί ο ταλαντούχος Στέλιος Σπινθουράκης και θα παίζεται στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων, είναι στις 2 Νοεμβρίου και, μεταξύ των βουλευτών που θα τη δουν, καλεσμένος θα είναι και ο μεγάλος νικητής στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

(!)

img 6476

Οταν ο Βίτσας συνάντησε τον Εντουάρντο Γκαμπρίτα…
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας υποδέχθηκε χθες, μετά βαΐων και κλάδων, στη Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Ασυλο στον Ελαιώνα τον υπουργό Εσωτερικών της Πορτογαλίας Εντουάρντο Γκαμπρίτα.
«Συνεργαζόμαστε πολύ στενά, ώστε να ολοκληρωθεί μέσα στο 2018, αν είναι δυνατόν, ένας νέος κανονισμός για το “Δουβλίνο”» είπε ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος περιηγήθηκε με τον Πορτογάλο στις εγκαταστάσεις της δομής. Ο Γκαμπρίτα προχθές ήταν στη Σάμο, όπου ιδίοις όμμασι πήρε μια γεύση του Μεταναστευτικού.
Ο Πορτογάλος υπουργός, που είναι λάτρης της Ελλάδας και μας επισκέπτεται συχνά, συναντήθηκε επίσης -για το μείζον ζήτημα του Προσφυγικού- με την Ολγα Γεροβασίλη και τον Αλέξη Χαρίτση.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...