Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

Προπονητικό camp για stars η Μύκονος!

Ελληνες αθλητές αλλά και ξένοι μπαλαδόροι χαλαρώνουν στο νησί πριν από τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ενα απέραντο… προπονητικό camp ποδοσφαίρου -και μπάσκετ- θυμίζει αυτή την περίοδο η Μύκονος, καθώς εκτός από τους Ελληνες αθλητές που ξεκουράζονται στο νησί προτού αρχίσουν οι προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αρκετοί είναι και οι ξένοι μπαλαδόροι που προτιμούν τη χώρα μας για διακοπές. Στα σοκάκια της Μυκόνου τις προηγούμενες μέρες μπορούσε να συναντήσει κανείς τον Mladen Petric της Φούλαμ με την Ελληνίδα σύζυγό του Δέσποινα. Ο Κροάτης διεθνής παντρεύτηκε με την όμορφη Δέσποινα (διατηρεί ένα από τα πιο in καταστήματα με jeans, παπούτσια και αξεσουάρ στη Ζυρίχη) τον Σεπτέμβριο του 2007, ενώ ένα χρόνο μετά απέκτησαν την κορούλα τους Μελίνα-Σαρλίζ. Η όμορφη οικογένεια βρέθηκε στη Μύκονο φορτωμένη μπαλόνια του Μπομπ Σφουγγαράκη και τρώγοντας κρέπες, ενώ αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της Δέσποινας στο Instagram, είναι σίγουρο ότι η Ελληνίδα καλλονή τράβηξε πάνω της ακόμη και τα πιο «δύσκολα» βλέμματα.

Και ο Ρούντι

Πιο ερωτευμένος από ποτέ και ο Γερμανός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Rudi Voller που δεν άφησε στιγμή από την αγκαλιά του την αγαπημένη του σε κοσμική παραλία του νησιού. Στα 53 του ο Γερμανός είχε συμπεριφορά… εφήβου, αφού δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει και να φιλάει την εντυπωσιακή μελαχρινή συνοδό του. Παιχνίδια στη θάλασσα απόλαυσε και ο Ιταλός τερματοφύλακας της Μονακό Flavio Roma. Μάλιστα, όταν συναντήθηκε με τον Francois Modesto του Ολυμπιακού «έστρωσαν» την μπάλα κι έπαιξαν ένα… μονό, για τα μάτια των πιτσιρικιών τους, αλλά και των φιλάθλων που είχαν πιάσει κερκίδα στην παραλία.

Οι ψηλοί!

Οσον αφορά τους μπασκετμπολίστες, το «ελληνικό αίμα» κυριάρχησε στα μυκονιάτικα σοκάκια το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με δημοφιλείς δίμετρους (και βάλε…) άσους του παρκέ, είτε σόλο είτε συνοδευόμενους από τις αγαπημένες τους. Το γνωστό… παρατηρητήριο στα Ματογιάννια κατέγραψε την εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση με τη σύντροφό του Χριστίνα Ψωμιάδη (κόρη του Μάκη Ψωμιάδη, η οποία πέρασε δύσκολα μετά τη σύλληψη του πατέρα της και τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένειά της). Το ζευγάρι βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων μαζί με τις δύο μικρές ανιψιές του γνωστού μπασκετμπολίστα και όλοι μαζί πέρασαν ανέμελες στιγμές. Αξίζει να πούμε ότι αρκετοί που είδαν το ζευγάρι να φροντίζει με μεγάλο ενδιαφέρον και προσοχή τις μικρές στην παραλία ψιθύριζαν με καλή διάθεση πως έχει ήδη αρχίσει να κάνει πρόβες οικογενειακής ζωής.

Αντροπαρέα

Στο Mykonos report δεν θα μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε και τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου που είναι κολλητοί και βρέθηκαν στο νησί μαζί με άλλους δύο καλούς φίλους και συναδέλφους τους, τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Δημήτρη Κατσίβελη. Η «τρίποντη» αντροπαρέα ξεκίνησε τις διακοπές της στις Κυκλάδες από τη Σύρο, όπου πριν από μερικές μέρες έδωσε έναν φιλανθρωπικό αγώνα. Πλέον οι άσοι του παρκέ πάτησαν Μύκονο και απολαμβάνουν τις ομορφιές της. Ο Πρίντεζης (με T-shirt που αποκάλυπτε τα εντυπωσιακά τατουάζ στα χέρια του) και ο Παπανικολάου (με βερμούδα και μάλλον… ντροπαλός, όπως πάντα) αναστάτωσαν τους περαστικούς στα Ματογιάννια και όχι μόνο, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τους σταμάτησαν ώστε να τους ζητήσουν αυτόγραφο, αλλά και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...