Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Love story στο Αιγαίο

Οι σκαφάτες διακοπές της Ευγενίας Νιάρχου στη Σχοινούσα συντροφιά με τον αγαπημένο της Χρήστο Οικονόμου και το ειδύλλιο των δύο Κροίσων.

Η Ευγενία Νιάρχου απολαμβάνει τις διακοπές της στο Αιγαίο στην αγκαλιά του Χρήστου Οικονόμου. Οι δυο τους βρέθηκαν πρόσφατα στη Σχοινούσα και απόλαυσαν για μερικές ημέρες τις ομορφιές του νησιού. Το love story του χρυσού ζευγαριού ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι στο Νησί των Ανέμων. Τότε η όμορφη κληρονόμος της ισχυρής οικογένειας βρισκόταν στη Μύκονο για διακοπές, ενώ την ίδια περίοδο χαλάρωνε στο νησί και ο γιος του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου, Χρήστος. Οι δυο τους δεν άργησαν να έρθουν κοντά, αφού μέσω κοινής παρέας, party και ίδιου lifestyle βρισκόντουσαν πυκνά συχνά στα ίδια μέρη και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα. Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε στη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο «Solymar», με την Ευγενία να καταφθάνει συνοδευόμενη από τον νεαρό εφοπλιστή. Στην αρχή όλοι μιλούσαν για απλή φιλία, ήταν όμως ηλίου φαεινότερον πως ανάμεσά τους υπήρχε κάτι πιο δυνατό. Μια περίεργη έλξη που φαινόταν στο πώς κοιτούσε ο ένας τον άλλο. Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε, ωστόσο οι επαφές τους δεν έπαψαν ποτέ. Οι δύο τους είχαν διαρκή επικοινωνία μέσω τηλεφώνων, ενώ κάθε φορά που έβρισκαν ευκαιρία επισκέπτονταν ο ένας τον άλλο, πότε στο Λονδίνο και πότε στην Αθήνα.3365985h8h7

Τον χειμώνα κάθε φορά που η χρυσή κληρονόμος επισκεπτόταν την Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους στο πλάι της βρισκόταν πάντα ο Χρήστος Οικονόμου. Οι δυο τους περνούν μαζί αρκετό χρόνο στο Λονδίνο, επιλέγοντας για τη διασκέδασή τους members’ clubs και hot spot restaurants. Από την πρώτη στιγμή, δε, όλοι μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα.

Η σχέση των δύο νεαρών Κροίσων τους τελευταίους μήνες έχει γίνει νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα κοσμικά πηγαδάκια, ωστόσο το ζευγάρι θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί κατά καιρούς να έχουν γίνει πρωτοσέλιδοι μερικοί από τους έρωτες της Ευγενίας Νιάρχου, ωστόσο ο γοητευτικός εφοπλιστής και σύντροφός της είναι άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων.

Αυτό το διάστημα η όμορφη Ευγενία βρίσκεται στην Ελλάδα. Εφθασε πριν από μερικές εβδομάδες προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο των  καλών της φίλων Αλέξανδρου Στρογγυλού και Ιλένας Κόκκου, και μάλιστα συνοδευόταν από το Χρήστο Οικονόμου.

Εδώ και αρκετό καιρό το ζευγάρι χαλαρώνει με το σκάφος του στο Αιγαίο. Μαζί τους είναι και η Ελληνολιβανέζα σχεδιάστρια κοσμημάτων Νουρ Φάρες με  τον σύντροφό της Μπόρνα Αλικάνι. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν στη γραφική Σχοινούσα, όπου έριξαν για μερικές ημέρες άγκυρα για να απολαύσουν τα νερά του νησιού. Η Ευγενία Νιάρχου και ο Χρήστος Οικονόμου περπατούσαν πιασμένοι χέρι χέρι χωρίς να τους ενδιαφέρει αν θα γίνουν το επίκεντρο συζητήσεων, ενώ απόλαυσαν αστακομακαρονάδα και κρασί σε γνωστό εστιατόριο του νησιού. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...