Η Ελένη, τα άστρα και το νέο συμβόλαιο

SHOWBIZ

Η Ελένη, τα άστρα και το νέο συμβόλαιο

Δεν το κουνάει ρούπι και δεν «κλείνει» επαγγελματικές συμφωνίες, αν πρώτα δεν συμβουλευτεί τα άστρα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι τόσο μανιώδης με τις αστρολογικές προβλέψεις, τους χάρτες και τις... επικίνδυνες στροφές στην τροχιά των πλανητών, που αποφεύγει να παίρνει σοβαρές αποφάσεις αν το ζώδιό της (Σκορπιός της... φωτιάς) δεν βρεθεί πρώτα σε πλεονεκτική θέση.

Ετσι συμβαίνει λοιπόν και φέτος που οι υπεύθυνοι του Alpha την περιμένουν για να συζητήσουν μαζί της το νέο της συμβόλαιο και εκείνη συνεχίζει να αυτοφωτογραφίζεται στα Αχλα και να «σηκώνει» τις φωτογραφίες της στο Twitter, αφού ο... Ερμής έχει ακόμα ζόρια. Οχι, δεν πρόκειται για κάποιο συνεργάτη της, αλλά για τον πλανήτη που βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά από τις 26 Ιουνίου μέχρι και αύριο, πράγμα που σημαίνει ότι η «Ωραία Ελένη» της Κάντζας από Δευτέρα -και αν ο ανάδρομος δεν αφήσει... απόνερα- θα είναι έτοιμη και αστρολογικά να διαπραγματευτεί τους νέους όρους του συμβολαίου της.

Οι πληροφορίες θέλουν τον σταθμό να της προτείνει εκ νέου μείωση (ο μηνιαίος μισθός της φτάνει τα 75.000 ευρώ μετά το τελευταίο «ψαλίδι» που με το ζόρι έκανε δεκτό η παρουσιάστρια), ωστόσο εκείνη μάλλον δεν διατίθεται να δεχτεί κάτι τέτοιο, αφού το επί χρόνια -σωστό ωστόσο- επιχείρημα της είναι ότι αφού τα «φέρνει» στο κανάλι, ας τα πάρει κιόλας. Ενδεχομένως κάτι τέτοιο να το επιτάσσει και ο αστρολογικός της χάρτης, τον οποίο η Ελένη συμβουλεύεται συχνά. Μάλιστα είναι γνωστό ότι αν δεν μελετήσει τον ετήσιο αστρολογικό οδηγό, αποφεύγει ακόμη και την παραμικρή κίνηση ή απόφαση που μπορεί να της κοστίσει μελλοντικά. Δασκάλα της, δε, στα μαθήματα Αστρολογίας ήταν η Λίτσα Πατέρα, που έχει καταφέρει να κάνει τη μαθήτριά της... ξεφτέρι.

Γάμος βάσει... αστρολογίας

Ακόμη και τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο η Ελένη τον είχε οργανώσει βάσει της αστρολογίας. Το μυστήριο είχε γίνει Δευτέρα 23 Απριλίου του 2001, ημερομηνία που η... ερασιτέχνης αστρολόγος είχε επιλέξει με προσοχή και ύστερα από πολύ μεγάλη έρευνα. Δεν είναι ότι δεν έβρισκε νυφικό ή εκκλησία, αλλά έπρεπε να βάλει κάτω τα... κιτάπια της και να βρει τη μέρα που τα πλανητικά φαινόμενα θα της εξασφάλιζαν βίο ανθόσπαρτο και ονειρεμένο. Ωστόσο κάποιος πλανήτης ήταν αρκετά... άτακτος και έτσι ο γάμος της με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 είχε το άδοξο τέλος που όλοι γνωρίζουμε. Οσο για τη νέα της σχέση και την προοπτική επισημοποίησής της ενώπιον θεού και ανθρώπων, προφανώς θα εξαρτηθεί από τις... ορέξεις του σύμπαντος.

Ελισσάβετ Κυρίτση

ekiritsi@espressonews.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ