Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ισόβια στον killer της Κουμπούρα

❱❱ Βαρύς ο πέλεκυς για τον Χρ. Μπαλαντίνα (στέλεχος του Σώρρα) που δολοφόνησε την παιδοψυχίατροΑπό την 
Εύα Παπαδάτου 

Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε, χθες, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμφισσας ο Χρήστος Μπαλαντίνας για την άγρια δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα τον Δεκέμβριο του 2016 στο σπίτι της στη Λαμία. 

Ο 40χρονος, που ήταν προκλητικός και με… διαστημική φαντασία κατά τη διάρκεια της τρίωρης απολογίας του, δεν έπεισε την πλειοψηφία του δικαστηρίου, που με ψήφους 5-2 τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 
Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε σε στελέχη του φορέα του Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευσις», που ήταν προδότες και προσπαθούσαν να τον καταστρέψουν, και ισχυρίστηκε ότι είναι… αρχέγονη ψυχή που έχει έρθει πολλές φορές στον πλανήτη, προερχόμενος από τον οίκο του… Οδυσσέα! 

«Αυτό που κάνω είναι αποστολή και θα το κάνω μέχρι το τέλος, να σώσω την Ελλάδα και τους Ελληνες!» ισχυρίστηκε, ενώ σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας δεν ήταν λίγες οι φορές που απευθύνθηκε στο δικαστήριο λέγοντας: «Πρέπει να ενωθούμε όλοι, το καταλαβαίνετε ή τζάμπα μιλάω;».Αναφερόμενος στην άτυχη Θώμη, την οποία κατακρεούργησε μέσα στο σπίτι της στα Γαλανέικα Λαμίας, τη χαρακτήρισε «ασπίδα του, κρυφή του δύναμη, νόησή του» και ισχυρίστηκε ότι είχαν περάσει μαζί… 10.000 χρόνια!

Το μοιραίο βράδυ επέστρεψε κουρασμένος από την Αθήνα και την πήρε τηλέφωνο ζητώντας βοήθεια για τα προβλήματα που είχε σε σχέση με τον φορέα και για να αντιμετωπίσει τους «προδότες». Εκείνη του είπε να περάσει από το σπίτι της, όπου του ζήτησε να χωρίσουν: «Αυτά δεν ήταν λόγια της Θώμης, ήταν παρέμβαση των δαιμόνων (…) Τρελάθηκα, λέω δεν γίνεται και της έριξα χαστούκι. Οταν πήγα να της ζητήσω συγγνώμη, με κλότσησε στο στήθος. Τότε το δωμάτιο άλλαξε, άκουγα φωνές που μου έλεγαν “πρέπει να σκοτώσεις τον δράκο”! Ο δράκος μεγάλωνε, ήθελε να μου πάρει την ψυχή. Η Θώμη είχε φύγει, μου έλεγε “χτύπα τους, μόνο έτσι θα καθαρίσουμε”»!

Οταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα αν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει, ο Χρήστος Μπαλαντίνας απάντησε πως δεν θυμάται τίποτα. Η απολογία του, πάντως, δεν έπεισε τον δικαστικό, ο οποίος είπε πως ο δράστης ενήργησε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, έχοντας πλήρη καταλογισμό.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...