Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Από τις πίστες στα… παρκέ και σε σίριαλ!

Ο Μαρτάκης αποφάσισε να θυμηθεί το μπάσκετ στον Α.Ο. Βουλιαγμένης αλλά να δοκιμάσει και την ηθοποιία!

Από τις πίστες στα παρκέ κι από κει στο θεατρικό σανίδι. Η καινούργια σεζόν θα είναι φουλ για τον Κώστα Μαρτάκη. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης, που άφησε εποχή με τις μεταμφιέσεις του στο σόου του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar», αποφάσισε να φρεσκάρει τις επιδόσεις του στο μπάσκετ και ανήκει πλέον στην ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Ο φακός της «Espresso» τον απαθανάτισε την περασμένη Πέμπτη στο γήπεδο Βάρης. Εκεί έδωσε τον πρώτο του αγώνα, ο οποίος ήταν φιλικός και ο νεαρός τραγουδιστής τα πήγε περίφημα πετυχαίνοντας αρκετούς πόντους. Μέχρι τα 22 του χρόνια ο Κώστας έπαιζε μπάσκετ εντατικά και όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, το εν λόγω άθλημα είναι η δεύτερη μεγάλη αγάπη του μετά το τραγούδι.

Υποχρεώσεις

Μπορεί από το 2006 και μετά που βρίσκεται στον χώρο της showbiz να περιόρισε την αγωνιστική δράση του παίζοντας μπάσκετ πού και πού με τον αδελφό του, ωστόσο από φέτος ο τραγουδιστής αποφάσισε να ξαναβάλει στην καθημερινότητά του το αγαπημένο του άθλημα. Ετσι, αντί να πηγαίνει στο γυμναστήριο, θα προπονείται στα παρκέ κάποιες ημέρες της εβδομάδας. Οπως μάθαμε, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Α.Ο. Βουλιαγμένης αρχίζουν επίσημα στις 26 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο ο Κώστας θα συμμετέχει στους αγώνες μόνο όταν θα του το επιτρέπουν οι καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και τούτη τη χρονιά.

Το τραγούδι

Ο γοητευτικός τραγουδιστής θα εμφανίζεται τη χειμερινή σεζόν στο Κέντρο Αθηνών μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Θωμαή Απέργη. Επίσης, από τον Νοέμβριο θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι αναλαμβάνοντας δράση σε ακόμη ένα μιούζικαλ μετά το πετυχημένο «Rent». Ο Κώστας θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Αγγελο Μπούρα και δύο γυναίκες ηθοποιούς που αναζητούνται ακόμη σε μια μουσική κωμωδία που έγραψε ο Μίνως Θεοχαράκης και θα παρουσιαστεί στο Badminton σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Στην ΤV

Μέσα στην καινούργια σεζόν ο Μαρτάκης θα κάνει και το ντεμπούτο του ως τηλεοπτικός ηθοποιός δίπλα στη Ρένια Λουιζίδου σε ένα επεισόδιο της νέας σειράς του Παναγιώτη Καποδίστρια με τίτλο «Στο ράφι». Ο ίδιος πιστεύει ότι μέσα σ’ αυτό το βαρύ πρόγραμμα θα βρίσκει χρόνο και για το αγαπημένο του μπάσκετ με την ομάδα του Α.Ο. Βουλιαγμένης. Το σίγουρο είναι ότι κάθε φορά που θα τα καταφέρνει οι κερκίδες θα γεμίζουν με θαυμάστριές του.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...