Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

O θησαυρός του μακαρίτη

❱❱ Η κόρη αγρότη στην Αχαΐα ανακάλυψε πως τα δύο ξύλινα βαρέλια που βρίσκονταν για χρόνια στο πατρικό της ήταν γεμάτα χρυσές λίρες

Εναν αμύθητο θησαυρό κρυμμένο επί δεκαετίες μέσα σε βαρέλια (!) κληρονόμησε από τον πατέρα της μια νεαρή γυναίκα σε πεδινό χωριό της Αχαΐας, η οποία έγινε ζάπλουτη μέσα σε μια στιγμή!

Ακολουθώντας τις τελευταίες οδηγίες που της έδωσε ο πατέρας της λίγο προτού αφήσει την τελευταία του πνοή, η κόρη ενός αγρότη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή ανακάλυψε πως τα δύο ξύλινα βαρέλια που βρίσκονταν για χρόνια στο πατρικό σπίτι της οικογένειας έκρυβαν αμέτρητες χρυσές λίρες!

Οταν άρχισε να καταλαβαίνει πως οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν, ο ταπεινός αγρότης, που κρατούσε επτασφράγιστο το ανεκτίμητο μυστικό, κάλεσε κοντά του την κόρη του και της εκμυστηρεύτηκε πως είχε κρύψει μέσα στο σπίτι τον ανεκτίμητο θησαυρό. Μάλιστα, της υπέδειξε το συγκεκριμένο σημείο όπου βρίσκονταν τα δύο βαρέλια, λέγοντάς της πως αυτή η περιουσία πλέον της ανήκει. Η νεαρή γυναίκα δεν πίστεψε στην αρχή τα λεγόμενα του πατέρα της, θεωρώντας ότι επρόκειτο για παραλήρημα λόγω της βαριάς ασθένειάς του.

Ομως, όταν τελικά απεβίωσε ο ηλικιωμένος βιοπαλαιστής, στο μυαλό της συντετριμμένης θυγατέρας του ήρθαν ξανά τα τελευταία του λόγια. Η ανύπαντρη γυναίκα πήγε αμέσως στο σημείο του σπιτιού που της είχε υποδείξει ο πατέρας της, και βρέθηκε μπροστά σε μία έκπληξη που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Τα δύο βαρέλια ήταν γεμάτα με χρυσά νομίσματα που μπορούν να εξασφαλίσουν ζωή χαρισάμενη στη γυναίκα από την Αχαΐα!

Zάπλουτη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι πληροφορίες θέλουν την πάμπλουτη πλέον γυναίκα να μην έχει αποκαλύψει το παραμικρό στα πρόσωπα του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος, προκειμένου να διατηρήσει το καλά κρυμμένο μυστικό. Εχει, ωστόσο, απευθυνθεί ήδη σε γνωστό δικηγόρο της Πάτρας, αναζητώντας συμβουλές και νομική στήριξη προκειμένου να δικαιολογήσει την προέλευση των λιρών και να προχωρήσει στη νομιμοποίησή τους, ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να αξιοποιήσει το ανεκτίμητο δώρο του πατέρα της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...