Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

Νύφη στα… κρυφά η Στικούδη!

❱❱ Μυστικός γάμος για τη sexy τραγουδίστρια με τον άντρα της καρδιάς τηςΑπό τη
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Μυστικός γάμος για την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη! Η εκρηκτική σταρ της εγχώριας ποπ σκηνής και ο γνωστός ράπερ, με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Dj Rico, θα παντρευτούν το ερχόμενο Σάββατο, 25 Αυγούστου, στο γραφικό χωριό Μορφάτι (γνωστό και ως Μόρφι) Θεσπρωτίας, στις 11.30 το πρωί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», οι μελλόνυμφοι επέλεξαν να αλλάξουν στέφανα και βέρες στον τόπο καταγωγής του 43χρονου γαμπρού, προκειμένου να κρατήσουν -όσο γίνεται- το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, οι καλεσμένοι στον γάμο θα είναι ελάχιστοι. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί από τα γύρω χωριά προσκλήθηκαν από την οικογένεια Σερίφη τηλεφωνικά, χωρίς προσκλητήρια, με τη θερμή παράκληση για διακριτικότητα, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε διαρροή.

Το γαμήλιο μυστήριο του διάσημου ζευγαριού θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά και κατόπιν θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι στην ταβέρνα του Φώτη Τσαλούκα, που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία. Η επιλογή του μαγαζιού δεν ήταν τυχαία!

Ο ιδιοκτήτης είναι συγγενής με τον μουσικό παραγωγό Dj Rico. Ως εκ τούτου, τα ψητά και τα ντόπια κρασιά θα προσφερθούν άφθονα στους προσκεκλημένους. Η μόνη απουσία που θα «πονέσει» το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι εκείνη της μητέρας του Βαγγέλη, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2014.

Ορκίστηκαν omerta

Η 32χρονη μέλλουσα νύφη, αν και έχει ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, με live σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει φροντίσει έως την τελευταία λεπτομέρεια την εμφάνισή της στην εκκλησία. Οι πρόβες του νυφικού της ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, οπότε το μόνο άγχος της είναι η προετοιμασία. Κομμωτές, μακιγιέρ και στιλίστες είναι πανέτοιμοι για το ταξίδι τους στη Θεσπρωτία, αφού με τη σειρά τους ορκίστηκαν… omerta στην τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Στικούδη αγαπά ιδιαίτερα το Μορφάτι και γνωρίζει καλά την ιστορία του. Εκτός από τις φυσικές ομορφιές, τις δασωμένες πλαγιές του Ερμήτη, τους ωραίους φιλόξενους κατοίκους και την ησυχία του τόπου, το όνομά του συνδέεται με τον Μορφέα, ο οποίος κατοικούσε στο Ορος Στάγος.

Η οικογένεια της τραγουδίστριας έχει «τρελαθεί» από χαρά! Ιδιαίτερα η μητέρα της Ντίνα. Το γεγονός ότι το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί με θρησκευτικό και όχι με πολιτικό γάμο την ικανοποίησε βαθύτατα, μια και η ίδια είναι βαθιά θρησκευόμενο άτομο και έχει μεγάλη πίστη στον Θεό.

ΕΝΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ «ΣΕΡΙΦΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ»

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Dj Rico είναι μαζί σχεδόν εννιά χρόνια. Κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επιθυμώντας να ζήσουν τον έρωτά τους χωρίς τα φλας των παπαράτσι. Η εκρηκτική Κατερίνα σπάνια απαντούσε στις προσωπικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον «Σερίφη της καρδιάς της».

Οι ίδιοι κράτησαν με σθένος την ίδια τακτική ακόμη και όταν συγκατοίκησαν. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και τώρα που ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα.

Η πρώτη τους κοινή κοσμική εμφάνιση ως ζευγάρι έγινε το 2017, στην πρεμιέρα κινηματογραφικής ταινίας! Μέχρι τότε ο Βαγγέλης ακολουθούσε συχνά την αγαπημένη του σε live της, αποφεύγοντας όμως να φωτογραφηθεί μαζί της, αν και όλοι γνώριζαν την ύπαρξη της σχέσης τους.

Μάλιστα, το 2016 είχαν περάσει και μια σοβαρή κρίση, αλλά δεν άργησαν να τα ξαναβρούν, αφού ο ένας δεν μπορεί χωρίς τον άλλον. Η δεύτερη κοινή εμφάνισή τους πραγματοποιήθηκε το φετινό καλοκαίρι στα βραβεία του Mad. Ηταν η βραδιά που η σόουγουμαν έκανε μια εκρηκτική εμφάνιση πάνω στη σκηνή φορώντας ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, που… έβγαζε μάτι!

Η είδηση πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε έκανε τον γύρο των media κι εκείνοι δεν το διέψευσαν. «Οταν αποφασίσω να κάνω παιδάκι ίσως και να παντρευτώ. Για μένα η έννοια του γάμου είναι σαν της συγκατοίκησης, απλά δεν έχει τα διαδικαστικά που έχει ο γάμος» έχει δηλώσει η Κατερίνα σε συνέντευξή της. Ηρθε, λοιπόν, η ώρα το ζευγάρι να δημιουργήσει την οικογένειά του. Με το καλό…

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...