Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Με… τρέλα στην πασαρέλα

Η συνέντευξη Τύπου της λαμπερής υπερπαραγωγής «Priscilla, η βασίλισσα της ερήμου» εξελίχθηκε σε ένα λαμπερό ντεφιλέ από τους συντελεστές της

Τραγούδησαν, χόρεψαν και έκαναν… πασαρέλα υπό τους ήχους των «I will survive» και «It’s raining men», δίνοντας μια πρώτη εικόνα από τη λαμπερή υπερπαραγωγή που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στο θέατρο Badminton. Οι συντελεστές της παράστασης «Priscilla, η βασίλισσα της ερήμου», η οποία κάνει προμιέρα στις 6 Μαΐου, μετέτρεψαν τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου σε ένα λαμπερό ντεφιλέ. Φορώντας τα πολύχρωμα και πολυβραβευμένα κοστούμια της παραγωγής, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ευαγγελία Μουμούρη, η Τάνια Τρύπη, ο Παύλος Ορκόπουλος και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του έργου με πλήρη θεατρική εξάρτυση έκαναν πασαρέλα και ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τους χειροκροτούν και να τους επευφημούν.

«Εδώ, στο Badminton, είχαμε συνηθίσει να φέρνουμε διεθνείς παραγωγές που βρίσκονται σε περιοδεία είτε να ανεβάζουμε δικές μας. Το διαφορετικό είναι ότι τώρα παίρνουμε μια ξένη παραγωγή και την παρουσιάζουμε με Ελληνες συντελεστές» σχολίασε ο διευθυντής του θεάτρου Μιχάλης Αδάμ.

Στην πασαρέλα περπάτησαν και οι τρεις «ντίβες» της παράστασης, οι τραγουδίστριες Demy, Shaya και η Μελίνα των Vegas. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Αδάμ, ο ρόλος των τριών «κρύβει» και κάποιες δυσκολίες, ουχί φωνητικές. Οι τρεις τραγουδίστριες θα… κρέμονται στον αέρα και θα κινούνται παράλληλα με τη σκηνή, χάρη σε ένα ειδικό τεχνικό σύστημα που έχει έρθει στη χώρα μας από τη Βρετανία. Οπως ειπώθηκε, η εν λόγω παραγωγή αποτελεί στην πραγματικότητα μια ελληνοβρετανική σύμπραξη, μια και κάποιοι από τους συντελεστές (για παράδειγμα, ο υπεύθυνος για τον σχεδιασμό ήχου) έρχονται κατευθείαν από το West End για να δώσουν τα φώτα τους στη φιλόδοξη παραγωγή.

Η «Priscilla» αφηγείται τη διασκεδαστική αλλά και συγκινητική ιστορία τριών φίλων -drag queen καλλιτεχνών- που διασχίζουν την Αυστραλία από το Σίδνεϊ ως το Αλις Σπρινγκς, αφού ο Τικ (με καλλιτεχνικό όνομα Μίτζι) έχει προσκληθεί από την πρώην σύζυγό του Μάριον για να παρουσιάσει το σόου του στο καζίνο που διευθύνει εκείνη και να δει τον οκτάχρονο γιο του. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο υπερθέαμα ακόμη και όταν οι ηθοποιοί αλλάζουν κοστούμια θα τραγουδούν από τα backstage! Τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες έχει κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ την απόδοση του κειμένου στα ελληνικά υπογράφουν οι Γιώργος Καπουτζίδης και Σταμάτης Πατρώνης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...