Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Η καυτή δικηγόρος

Η Γιώτα Φλέσσα αποκαλύπτει στην «Espresso» πώς κατάφερε να τα συνδυάσει όλα μαζί με επιτυχία

Είναι γοητευτική πάνω στη σκηνή, ακόμη κι όταν παίζει σε παιδικές παραστάσεις, σέξι μπροστά στον φωτογραφικό φακό και… αμείλικτη στις δικαστικές αίθουσες. Η Γιώτα Φλέσσα είναι η δικηγόρος που έχει καταφέρει -με επιτυχία- να συνδυάσει το επάγγελμά της με εκείνο του ηθοποιού και του μοντέλου.

«Η υποκριτική μπορεί να βοηθήσει τη δικηγορία στο στάδιο της ρητορικής, στο σημείο όπου ο δικηγόρος αγορεύει. Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρώτη δραματική σχολή κάναμε σεμινάρια ορθοφωνίας και ρητορικής στους δικηγόρους για τη σωστή εκφορά του λόγου, ώστε να εντυπωσιάζουν και να μαγνητίζουν το κοινό μέσω της ομιλίας τους. Ετσι θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν, αν παράλληλα με τη σωστή νομική τους παιδεία έκαναν άσκηση σε κείμενα του Ευριπίδη, του Σοφοκλή, αλλά και συγγραφέων του παγκόσμιου θεάτρου, όπως οι Σαίξπηρ, Γκολντόνι, Ουίλιαμς» λέει η Γιώτα στην «Espresso». Παρόλο που κάποιος μπορεί να μην το περίμενε, εντούτοις έχει φωτογραφηθεί για ημερολόγιο, με το αποτέλεσμα να είναι ταυτόχρονα σέξι και άκρως καλλιτεχνικό.

Οσο ήταν φοιτήτρια της Νομικής, η νεαρή κοπέλα συμμετείχε σε σημαντικές τηλεοπτικές δουλειές, όπως οι «Βέρα στο δεξί», «Απαγορευμένη αγάπη», «Αν υπήρχες θα σε χώριζα», «Δυο μέρες μόνο» και «Ιχνη». Παράλληλα δήλωσε συμμετοχή στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία, ασχολήθηκε με το modeling, όμως μεγάλη της αγάπη παρέμενε το θέατρο. Οταν πήρε πτυχίο, έκανε την πρακτική της άσκηση, ενώ γράφτηκε και σε δραματική σχολή, αφού είχε πάρει πολύ ζεστά το θέμα της υποκριτικής. «Αγαπούσα τόσο πολύ τη δραματική, ώστε το πρωί δούλευα και μετά πήγαινα στη σχολή. Αυτό έκανα κάθε μέρα».

Δεν ήταν βέβαια λίγοι εκείνοι που απόρησαν με την επιλογή της να φωτογραφηθεί για ημερολόγιο σε σέξι πόζες. «Αυτό είναι κάτι πολύ διαδεδομένο στο εξωτερικό. Οταν έχεις ασχοληθεί και με το modeling, είναι ωραίο να κάνεις ένα ημερολόγιο. Θεωρώ ότι είναι ένα όμορφο αποτέλεσμα, καλλιτεχνικό και σέξι τόσο όσο χρειάζεται, ώστε να μην ξεπερνά τα όρια της ομορφιάς και της αισθητικής» απαντάει αφοπλιστικά.

Η γοητευτική δικηγόρος δεν διστάζει να αποκαλύψει το μεγαλύτερο όνειρό της. «Θα ήθελα να κάνω καριέρα στο εξωτερικό ως ηθοποιός, παίζοντας οποιοδήποτε ρόλο, με την έννοια ότι δεν επιζητώ άπιαστους στόχους. Σιγά σιγά και σταθερά από μικρότερους ρόλους θέλω να φτάσω στους μεγαλύτερους. Τον Απρίλιο του 2013 μου έκαναν αφιέρωμα σε περιοδικό της ομογένειας στην Αμερική και αυτό με κάνει ευτυχισμένη, γιατί δεν είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο στο εξωτερικό» λέει η Γιώτα.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...