Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ντεμπούτο στο Μέγαρο

Η δεκαεξάχρονη Αρετή Κοσμίδου (που δεν πήγε στο πάρτι του «The Voice») ετοιμάζεται για live εμφάνιση

Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα κάνει το καλλιτεχνικό ντεμπούτο της μετά το «The Voice» η Αρετή Κοσμίδου. Η 16χρονη τραγουδίστρια που κέρδισε με το «καλημέρα σας» τον τίτλο του φαβορί στο δημοφιλές μουσικό σόου του ΑΝΤ1, αλλά έχασε τελικά την πρώτη θέση από την Κύπρια Μαρία Ελενα Κυριάκου, θα κάνει το πρώτο της live εκτός τηλεόρασης στις 2 Ιουλίου. Μάλιστα φρόντισε να δώσει το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου για τις θερινές εκδηλώσεις του πολιτιστικού οργανισμού την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ έλαμψε διά της απουσίας της από το πάρτι του «The Voice».

H Αρετή πρόκειται να ανοίξει τη συναυλία που θα δώσουν από κοινού η Κατερίνα Πολέμη και η Katerine Duska στον Κήπο του Μεγάρου. Η πρώτη συζητήθηκε φέτος πάρα πολύ, καθώς υπέγραψε τη μουσική της τεράστιας κινηματογραφικής επιτυχίας του Παντελή Βούλγαρη «Μικρά Αγγλία», αλλά και τις συνθέσεις της θεατρικής παράστασης «Τρωικός Πόλεμος» με τη Δούκισσα Νομικού. Η Katerine Duska, από την άλλη μεριά, θεωρείται από τις καλύτερες τραγουδοποιούς της νέας γενιάς στο είδος της τζαζ, της σόουλ και της r n’ b σκηνής. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Αμφότερες δημιουργούν και ερμηνεύουν ως επί το πλείστον στην αγγλική γλώσσα. Εξ ου και η επιλογή της Αρετής Κοσμίδου για το opening act της συναυλίας τους, καθώς η 16χρονη κοπέλα από την Αλεξανδρούπολη έχει δηλώσει πολλές φορές ότι γράφει και τραγουδά μόνο αγγλόφωνα κομμάτια, διότι έτσι εκφράζεται καλύτερα.

Το ντεμπούτο της Αρετής στον Κήπο του Μεγάρου φανερώνει καθαρά και την καλλιτεχνική κατεύθυνση που σχεδιάζει να ακολουθήσει. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου (άνοιξε τις φετινές εκδηλώσεις την προηγούμενη Παρασκευή), ο Μανώλης Φάμελλος, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Μαριέττα Φαφούτη και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μεταξύ εκείνων που θα κάνουν συναυλίες στον ίδιο θερινό χώρο αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα η Αρετή βρέθηκε μαζί τους στη συνέντευξη Τύπου που οργανώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Αντίθετα, απέφυγε να εμφανιστεί στο πάρτι του «The Voice» που είχε γίνει μία ημέρα νωρίτερα επικαλούμενη -όπως πληροφορηθήκαμε- σχολικές υποχρεώσεις στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Ηλίας Μαραβέγιας 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...