Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Οι stars πίνουν στην υγειά της μόδας

Τα βρετανικά Fashion Αwards συνοδεύτηκαν με πάρτι και μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ

Σε «χικ»… Fashion Awards θα μπορούσαν να είχαν μετονομαστεί τα φετινά βρετανικά βραβεία μόδας, καθώς πολλοί από τους celebrities που παρέστησαν, ατσαλάκωτοι μπήκαν, παραπατώντας και τρεκλίζοντας βγήκαν. Το αλκοόλ που έρρευσε άφθονο χαλάρωσε πολύ βραβευμένους και καλεσμένους, με αποτέλεσμα οι εναγκαλισμοί μεταξύ τους να γίνουν καυτοί, οι χορευτικές φιγούρες τους κινήσεις ερωτοτροπίας και οι χειρονομίες τους αφορμές να ανοίξουν διάπλατα τα πολύ αποκαλυπτικά ρούχα.

Τον «χορό» της πιο καυτής παρουσίας έσυρε άλλη μία φορά η Ριάνα. Επέλεξε να εμφανιστεί μόνο με ένα σακάκι το οποίο δεν ήταν στο νούμερό της και πλέοντας μέσα σε αυτό αποκάλυπτε ότι δεν φορούσε σουτιέν, ενώ την παρτίδα έσωζε μετά βίας το μαύρο καλσόν της. Κατά τη διάρκεια του πάρτι που ακολούθησε φόρεσε ένα μακρύ ανοιχτόχρωμο φόρεμα, το οποίο ωστόσο άφηνε και πάλι εκτεθειμένο το στήθος της. Στο κάτω μέρος του σώματός της επιφύλαξε την αποκάλυψη η Κάρα Ντελεβίν στο πρώτο μέρος της εμφάνισής της με μια σκιστή τουαλέτα, ενώ στη συνέχεια επέλεξε ένα κοντό φόρεμα του Τομ Φορντ με διαφανές τούλι στο σημείο του μπούστου.

Η πόρτα της… εξόδου

Ολες οι παραπάνω κυρίες αλλά και οι πιο ντυμένες Κόρτνεϊ Λοβ και Κέιτ Μος, που παρά το μακιγιάζ της, οι ρυτίδες της έκαναν μπαμ, χρειάστηκαν στο τέλος της βραδιάς βοήθεια για να βρουν κατά πού πέφτει η πόρτα της εξόδου και για να καταφέρουν να χωθούν όπως όπως στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Coliseum του Λονδίνου και ήταν στην κυριολεξία λαμπερή, αφού πάνω στο κόκκινο χαλί υπήρχαν διάσπαρτα 12 κιλά κρύσταλλοι Swarovski. Στην αίθουσα του θεάτρου επικρατούσε ενθουσιασμός, αφού οι νικητές των βραβείων ήταν πράγματι ένας κι ένας. Το μεγάλο βραβείο της βραδιάς, αυτό του Σχεδιαστή της Χρονιάς, πήγε στον καναδικής καταγωγής σχεδιαστή Erdem, που έχει γίνει πολύ γνωστός από τις ρομαντικές δημιουργίες του για τη δούκισσα του Κέμπριτζ. Σχεδιαστής Ανδρικής Μόδας της Χρονιάς αναδείχτηκε ο Τζ. Γ. Αντερσον, που ανέλαβε πρόσφατα τα ηνία του ισπανικού οίκου ειδών πολυτελείας Loewe. Η Βικτόρια Μπέκαμ πήρε το βραβείο για τη Φίρμα της Χρονιάς έχοντας μόλις ανοίξει την πρώτη μπουτίκ της στην Ντόβερ Στριτ του Λονδίνου, ενώ το βραβείο Φίρμα αξεσουάρ της Χρονιάς πήγε στην Ανια Χίντμαρτς. Μοντέλο της Χρονιάς ανακηρύχθηκε η Κάρα Ντελεβίν, που έφτασε στο Λονδίνο από την Αυστρία με ιδιωτικό τζετ παρέα με την κολλητή φίλη της Κένταλ Τζένερ. Οι φήμες ότι το Βραβείο Βρετανικού Στιλ θα πήγαινε στην Αμάλ Κλούνεϊ διαψεύστηκαν, αφού το κράτησε στα χέρια της η Εμα Γουότσον. Τέλος, βραβείο πήρε και η διευθύντρια της αμερικανικής «Vogue» Αν Γουίντορ, η οποία συνοδευόταν από την κόρη της.

Τα φλας στο ζεύγος Μπέκαμ που πήγε και βραβείο στο σπίτι
3eq243wtraf 13
Η Βικτόρια Μπέκαμ με το βραβείο που κέρδισε επισφράγισε την εξέλιξή της από κοσμική σε αναμφισβήτητη βασίλισσα της μόδας. «Ηταν μεγάλος ο δρόμος από την εποχή που βρισκόμουν στα καμαρίνια των Spice Girls» παραδέχτηκε και η ίδια, φορώντας ομολογουμένως ένα πολύ παράταιρο για την περίσταση ριμπ πουλόβερ.

Κανείς δεν μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένος για τη βράβευσή της από τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος δεν έβρισκε λόγια για να την παινέψει στους δημοσιογράφους. «Είναι φανταστικό. Αυτή είναι φανταστική. Είμαι πολύ πολύ υπερήφανος γι’ αυτήν» δήλωσε χαρακτηριστικά για την αναγνωρισμένη πια σχεδιάστρια, η οποία κατά την παραλαβή του βραβείου της είπε μπροστά στους καλεσμένους ότι έμπνευσή της είναι ο άνδρας της. «Ντέιβιντ, με εμπνέεις κάθε μέρα. Με στηρίζεις. Μου το κάνεις εφικτό. Λατρεύω εσένα και τα παιδιά μας» είπε από μικροφώνου εμφανώς συγκινημένη. Στη συνέχεια η συγκίνησή της υποχώρησε και κατάφερε να σχηματίσει στο πρόσωπό της ένα από τα σπάνια χαμόγελά της.

Κατερίνα Νικολοπούλου 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...