Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Αγιασμός στο Open με τις ευλογίες Ιερωνύμου

❱❱ Ο Ιβάν Σαβίδης χαιρέτησε τους άνδρες με χειραψία και φίλησε τις γυναίκεςΑγιασμός τελέστηκε χθες το απόγευμα στα τρία κτίρια του Open (διοίκησης, ενημέρωσης & ψυχαγωγίας) στην Παιανία από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, παρουσία του ιδιοκτήτη του Iβάν Σαββίδη. Το «παρών» έδωσαν όλα τα στελέχη και οι υπάλληλοι του καναλιού αλλά και της εφημερίδας «Εθνος». 

open 4

Ο ισχυρός επιχειρηματίας δήλωσε συγκινημένος και χαρούμενος που ο αγιασμός τελέστηκε πριν από τα Χριστούγεννα, σε ένα τόσο γιορτινό κλίμα, ενώ τόνισε πως θέλει όλοι να αγαπήσουν το κανάλι σαν το σπίτι τους, το οποίο είναι πλέον και ευλογημένο από τον κ. Ιερώνυμο. «Καλώς ήρθατε στο ευλογημένο σας σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβάν, ο οποίος συνομίλησε και κατ’ ιδίαν με τους διευθυντές, τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους του σταθμού.

f

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σαββίδης μιλούσε μόνο στα ρωσικά, τα οποία μετέφραζε διερμηνέας. Ωστόσο καταλαβαίνει άριστα την ελληνική γλώσσα, απλώς προτιμά να μη μιλά ελληνικά γιατί δεν έχει γρήγορη ροή λόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος καναλάρχης ήταν ιδιαίτερα ευγενής και κατά τον χθεσινό αγιασμό χαιρέτησε δια χειραψίας τους άνδρες και φίλησε σταυρωτά τις γυναίκες του καναλιού.

48376299 10156737297212593 7672372008109211648 n

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν αναφέρθηκε χθες στα ποσοστά τηλεθέασης του Open, αν και, όπως ακούγεται από την περασμένη εβδομάδα, έχει κύκλο συναντήσεων και συσκέψεων με τους ιθύνοντες του καναλιού του, προκειμένου να γίνει μια πρώτη εκτίμηση του προγράμματος. Μάλιστα, στέλεχος του σταθμού ακούστηκε να λέει σε συνάδελφό του στον τομέα της ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια του αγιασμού, ότι κάποια στιγμή η «αυτοψία θα δείξει» την προσπάθεια. Και τότε ο Ιβάν θα μιλήσει…

Κοκτέιλ πάρτι μόνο για τα στελέχη και τους αστέρες του καναλιού 

vaggelis giakoymis proini enimerosi

Μετά τον αγιασμό, ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχτηκε τα στελέχη της διοίκησης και τους αστέρες του Open (με τους αρχισυντάκτες των εκπομπών τους) σε ένα κοκτέιλ πάρτι, που πραγματοποιήθηκε σε στούντιο του σταθμού. Σ’ αυτό ωστόσο δεν είχαν πρόσβαση οι απλοί υπάλληλοι στα στούντιο και οι ρεπόρτερ των εκπομπών, γεγονός που προκάλεσε σχετική δυσαρέσκεια.

open agiasmos

Ομως ο πλούσιος μπουφές ήταν μόνο για τους εκλεκτούς και τα εδέσματα τα τίμησε και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης. Οπως πληροφορηθήκαμε, ο ισχυρός επιχειρηματίας μίλησε κατ’ ιδίαν με την Αλκηστη Μαραγκουδάκη, τον Τζώνη Καλημέρη, τον Δημήτρη Μιχαλέλη, την Ευαγγελία Αραβανή, τον Νίκο Μουτσινά, την Κατερίνα Ζαρίφη, την Κατερίνα Καινούργιου, τη Λίνα Δρούγκα, τη Στέλλα Γκαντώνα, την Αμαλία Κάτζου, τη Φαίη Μαυραγάνη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Η Ελλη Στάη δεν παραβρέθηκε στο κοκτέιλ πάρτι, καθώς εκείνη την ώρα ήταν on air στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ωστόσο φωτογραφήθηκε με τον Ιβάν Σαββίδη στις σκάλες προς το κοντρόλ σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...