Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Παγέτες, πούπουλα και ντεκολτέ

Λαμπερό το σκηνικό-καθρέφτης του οίκου Chanel για τη νέα κολεξιόν άνοιξη – καλοκαίρι 2017

ghwegse 5Σε ένα από τα λιγότερο ευφάνταστα σκηνικά των τελευταίων χρόνων, όχι όμως και λιγότερο λαμπερό, ο οίκος Chanel παρουσίασε την κολεξιόν υψηλής ραπτικής του, η οποία σήμανε την επιστροφή στις κλασικές αξίες του αλλά και μια εικονοκλαστική προσέγγιση στη σιλουέτα.

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί, που εμφανίστηκε με ένα από τα πιο εντυπωσιακά φορέματα της κολεξιόν άνοιξη – καλοκαίρι 2017, η Κένταλ Τζένερ και η Μπέλα Χαντίντ περπάτησαν στην πασαρέλα του Grand Palais του Παρισιού, που είχε μετατραπεί σε έναν απέραντο καθρέφτη, του οποίου τις αντανακλάσεις διέκοπταν πού και πού κάποιες κάλες, φορώντας φούστες με οβάλ σχήματα και γλυπτικές γραμμές, παρουσίασαν το νέο όραμα του «κάιζερ της μόδας» Καρλ Λάγκερφελντ για τη σιλουέτα.

ghwegse 8Ο σχεδιαστής, που είχε ασκήσει κριτική στην τραγουδίστρια Αντέλ για τα περιττά κιλά της, φαίνεται ότι άρχισε να βλέπει την ομορφιά που υπάρχει πέρα από την ψηλόλιγνη γραμμή. Οι καμπύλες του Λάγκερφελντ ωστόσο δεν ήταν εμπνευσμένες από αυτές των Καρντάσιαν αλλά από το γλυπτό της δεκαετίας του ’20 «Γυναίκα Κουτάλι» του Αλμπέρτο Τζακομέτι.

Οσο για το σκηνικό με τους καθρέφτες, αυτό φαίνεται να ήταν εμπνευσμένο από τη σκάλα-καθρέφτη που είχε η Coco Chanel στο ατελιέ της στη Rue Gambon. Από τα πιο ευδιάκριτα στοιχεία της νέας κολεξιόν ήταν οι πανταχού παρούσες ζώνες, που έπιαναν από την πραγματική μέση των μοντέλων μέχρι το σημείο της empire μέσης, αλλά και τα ταγέρ με τις φούστες σε παστέλ χρώματα με οριγκάμι αναφορές αλλά μεγάλους ώμους, που παραπέμπουν στο power dressing της δεκαετίας του ’80.

Τα ντεκολτέ ήταν βαθιά V, ενώ η πολυτέλεια δεν εκφράστηκε μόνο με τις παγέτες αλλά και με τα πούπουλα στρουθοκαμήλων και μαραμπού. Οσο για τη νύφη του οίκου Chanel, αυτή ήταν ροζ, γεμάτη φρου-φρου, με ζώνη και είχε το όνομα λουλουδιού. Εξάλλου, η κατά το ήμισυ γαλλική καταγωγή της Λίλι Ρόουζ τής δίνει το κατάλληλο ταμπεραμέντο για να λανσάρει την παραδοσιακά πρωταγωνιστική δημιουργία του οίκου.

ghwegse 6O Boy George υπερασπιστής της Μελάνια

Από την εβδομάδα μόδας, όπου παρέστη, θέλησε ο Boy George (φωτό) να υπερασπιστεί την πρώτη κυρία των ΗΠΑ, η οποία, παρεμπιπτόντως, είχε παραγγείλει από τον γαλλικό οίκο Agnelle τα γάντια που φορούσε στην ορκωμοσία του συζύγου της.

Ο Βρετανός ποπ σταρ υπερασπίστηκε τη Μελάνια Τραμπ απέναντι στην αρνητική δημοσιότητα με την οποία ξεκίνησε τα καθήκοντά της. «Ξέρεις κάτι, καθένας έχει ένα παρελθόν. Νομίζω πραγματικά ότι είναι λάθος και κακεντρέχεια απέναντι στις γυναίκες να είναι κάποιος τόσο προσβλητικός» δήλωσε στο Associated Press. Να σημειωθεί εδώ ότι γάντια από τον εν λόγω οίκο έχουν φορέσει η Μαντόνα, η Lady Gaga και άλλοι σταρ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

ghwegse 1

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...