Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Το Σούνιο έγινε Χόλιγουντ

❱❱ Αρχισαν τα γυρίσματα της μίνι τηλεοπτικής σειράς «The little drummer girl» του σκηνοθέτη Παρκ Τσαν ΓουκΤο Χόλιγουντ έπιασε λιμάνι στο Σούνιο! Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες οι συντελεστές της πολυαναμενόμενης υπερπαραγωγής του BBC «The little drummer girl» («Η μικρή τυμπανίστρια»). 

Χθες μάλιστα άρχισαν τα πρώτα γυρίσματα στον Ναό του Ποσειδώνα, με τους δύο πρωταγωνιστές, τον γοητευτικό Σουηδό ηθοποιό Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και τη Φλόρενς Πιου, να «κλέβουν» τις εντυπώσεις. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων της μίνι τηλεοπτικής σειράς στον αρχαιολογικό χώρο οι υπεύθυνοι της παραγωγής είχαν πριν από μερικές εβδομάδες καταθέσει αίτημα για τη σχετική άδεια στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, το οποίο αρχικά απορρίφθηκε προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των κυβερνητικών στελεχών. Ωστόσο, η εταιρία κατέθεσε και δεύτερο αίτημα για τη χρήση του χώρου -για λιγότερες ώρες και συγκεκριμένα από τις 07.00 ως τις 13.00-, κάτι που έγινε τελικά αποδεκτό.

Συνεργείο

Το πολυμελές συνεργείο της σειράς είχε πιάσει χθες από τις πρώτες πρωινές ώρες θέση στο Σούνιο στήνοντας τις κάμερες, ενώ μεγάλα φορτηγά μετέφεραν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό υπό το άγρυπνο βλέμμα του βραβευμένου σκηνοθέτη της σειράς Παρκ Τσαν Γουκ. Μάλιστα, ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης -γνωστός για τις ταινίες του «Oldboy» και «Η υπηρέτρια»- ήταν εκείνος που είχε ζητήσει να γίνουν γυρίσματα στον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο της Αττικής, τον οποίο θεωρεί και ιδανικό.

Η χθεσινή σκηνή που γυρίστηκε στον επιβλητικό Ναό του Ποσειδώνα αφορούσε τη συνάντηση της Αγγλίδας κατασκόπου, την οποία υποδύεται η Φλόρενς Πιου, με τον Ισραηλινό αξιωματούχο, τον οποίο ενσαρκώνει ο σταρ του Χόλιγουντ -διάσημος για τη συμμετοχή στη σειρά «True Blood»- Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ. Μάλιστα, λόγω του ότι η πλοκή της σειράς εκτυλίσσεται τη δεκαετία του ’70 οι πρωταγωνιστές ήταν ντυμένοι σε στιλ 70s, ενώ σε κάθε διακοπή από τα γυρίσματα μακιγιέρ και ενδυματολόγοι «διόρθωναν» την εμφάνιση των ηθοποιών.

5057 chan wook park 1242018

Η σειρά -που αποτελεί μεγάλο στοίχημα της βρετανικής τηλεόρασης και θα προβληθεί σε 80 χώρες του πλανήτη- είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του μετρ της κατασκοπίας Τζον λε Καρέ. Γυρίσματα θα γίνουν και στην Ακρόπολη στις 26 Απριλίου, στην Πλάκα, καθώς και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...