Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Πάρτι με άρωμα πρόβας νυφικού

❱❱ Γκουίνεθ Πάλτροου – Μπραντ Φάλτσακ διοργάνωσαν γιορτή αρραβώνων με προσκεκλημένους δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ, με τις φήμες ότι παντρεύτηκαν ήδη να οργιάζουνΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Πρόβα… νυφικού, πάρτι αρραβώνων ή μυστικός γάμος ήταν το event με τους δεκάδες προσκεκλημένους σταρ του Χόλιγουντ, που διοργάνωσαν το Σάββατο η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπραντ Φάλτσακ στο Los Angeles Theater;

Επισήμως έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι θέλησε να γιορτάσει τους αρραβώνες που έκανε τον περασμένο Ιανουάριο, όμως το bachelorette party της Πάλτροου την Παρασκευή, οι λαμπεροί καλεσμένοι και μια… τσάντα έκαναν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης να μιλούν για γαμήλια τελετή-έκπληξη.

Ολα, σύμφωνα με εφημερίδες όπως η «New York Post», «έδεναν» μεταξύ τους και έδειχναν προς την κατεύθυνση του γάμου. Η αρχή έγινε με τις φωτογραφίες της Πάλτροου με τις φίλες της, μεταξύ των οποίων και η Κάμερον Ντίαζ, σε τουριστικό θέρετρο του Μεξικού, όπου ταξίδεψαν με ιδιωτικό αεροπλάνο για να κάνουν το bachelorette party. Το Σάββατο έγινε γνωστό ότι η 45χρονη Πάλτροου και ο 47χρονος δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς «Glee», που είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια, θα γιόρταζαν τους αρραβώνες τους με πάρτι στο Los Angeles Theater.

Το ίδιο βράδυ στο ιστορικό θέατρο του Λος Αντζελες άρχισαν να καταφθάνουν διάσημοι φίλοι του ζευγαριού, όπως η Τζένιφερ Ανιστον, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Κάμερον Ντίαζ, η Λιβ Τάιλερ, η Ντέμι Μουρ, η Κέιτ Χάντσον, η Τσέλσι Χάντλερ και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Συνολικά το ζευγάρι είχε 400 προσκεκλημένους, από τους οποίους φαίνεται ότι έλαμψε διά τις απουσίας του, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην σύζυγος της Πάλτροου και πατέρας των δύο παιδιών της, Κρις Μάρτιν, με τον οποίο πιστευόταν ότι είχε πολύ καλές σχέσεις.

Εντύπωση έκανε σε όσους είχαν μαζευτεί έξω από το θέατρο ότι πολλοί άντρες καλεσμένοι κατέφθασαν έχοντας λουλούδι στο πέτο τους, το οποίος συνήθως φορούν όσοι πηγαίνουν σε γάμο. Αυτό που τους μπέρδεψε ήταν ότι η Πάλτροου εμφανίστηκε φορώντας σκουρόχρωμο φόρεμα και όχι λευκό, όπως θα έπρεπε αν πήγαινε στον γάμο της. 

Ομως η έξοδος της μητέρας της από το θέατρο μετά το τέλος της βραδιάς έδωσε τροφή σε νέες φήμες ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε ή ότι έκανε πρόβα του γάμου του.

Η Μπλάιθ Ντάνερ, πρωταγωνίστρια στην ταινία «Meet the parents», κρατούσε στα χέρια της μια τσάντα για φόρεμα που ανήκε στον γνωστό οίκο της σχεδιάστριας νυφικών Monique Lhuillier, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι κουβαλούσε το νυφικό της κόρης της.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες: 

rt 0

offer

spl1682913 011

spl1682911 021

spl1682948 007

spl1682938 002

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...