Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Τρεις νεκροί και τελετές βουντού στο «σκοτεινό τρίγωνο»

❱❱ Τα ανατριχιαστικά ευρήματα από σπηλαιολόγο σε βάραθρο στο Πετροχώρι σπέρνουν τον τρόμο στους κατοίκουςΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Αντιμέτωπος με ένα θέαμα που προκαλεί ρίγη βρέθηκε ένας σπηλαιολόγος, ο οποίος κατέβηκε σε ένα απόκοσμο σπηλαιοβάραθρο στο Πετροχώρι του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας και αντίκρισε πλήθος αντικειμένων που παραπέμπουν σε τελετές βουντού και μαύρης μαγείας!

23tΗ ανακάλυψή του γίνεται ακόμη πιο ανατριχιαστική, καθώς το σπήλαιο βρίσκεται στο «σκοτεινό τρίγωνο» όπου έχουν συμβεί τρεις μυστηριώδεις και βίαιοι θάνατοι από φωτιά, οι έρευνες για τους οποίους έχουν εξελιχθεί σε θρίλερ!

Ο Κωνσταντίνος Μπακολίτσας δεν πίστευε στα μάτια του όταν μέσα στο σκοτεινό βάραθρο βρήκε κέρινα ομοιώματα, γυναικεία και ανδρικά, δεμένα σε ξύλινες σανίδες με μαύρες κορδέλες (μερικά ακόμα και με λουκέτα), με καρφίτσες και καρφιά στο σώμα. Κάποια από αυτά είχαν πάνω τους τρίχες, σαπούνια ή νύχια, ενώ κάποια είναι μισοκαμένα και άλλα σπασμένα. Η περιγραφή του σπηλαιολόγου για τα ευρήματά του σε σχετική ανάρτησή του στο facebook θυμίζει… «μάγισσες του Σάλεμ»!

«Vudu Cave στο Πετροχώρι… Από την Κλασική Εποχή κι έπειτα έχουν βρεθεί ομοιώματα, κυρίως μολύβδινα (τα συγκεκριμένα είναι κέρινα), που παριστάνουν τα θύματα της βλαπτικής μαγείας. Αυτά τα ομοιώματα οι μάγοι είτε τα έδεναν με δεσμά είτε τα τρυπούσαν με καρφιά (στα δικά μας συμβαίνουν και τα δύο) και στη συνέχεια τα έθαβαν σε τάφους ή τα πετούσαν σε πηγές, ποταμούς ή λίμνες (στην περίπτωσή μας σε σπήλαιο-βάραθρο)» έγραψε.

Μυστήριο

Η αποκάλυψη ότι δίπλα τους δρουν σατανιστικές ομάδες που κάνουν τελετές βουντού με άγνωστους σκοπούς έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους του «ματωμένου» Θέρμου, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς ζουν στη σκιά μυστηριωδών θανάτων. Μεταξύ τους, μιλούν για ένα ανατριχιαστικό «τρίγωνο» μεταξύ Αγρινίου, Μυρτιάς και Θέρμου, που συνδέει τους θανάτους της χήρας Ειρήνης Λαγούδη και του επιχειρηματία Δημήτρη Τσίτσικα, ενώ παραμένει ανεξιχνίαστη εδώ και επτά χρόνια η δολοφονία του δάσκαλου Νίκου Μέντζου! Σε όλες τις περιπτώσεις τα θύματα βρέθηκαν καμένα μέσα στα αυτοκίνητά τους! Πρόκειται, άραγε, για μακάβριες συμπτώσεις που κόβουν την ανάσα και προκαλούν ανατριχίλα; Η αρχή έγινε στις 21 Απριλίου 2011, όταν ο δάσκαλος Νίκος Μέντζος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στο χωράφι του στη Ρουπακιά Αγρινίου.

Τον Ιανουάριο ένα νέο θρίλερ για γερά νεύρα ήρθε να συγκλονίσει την περιοχή, όταν βρέθηκε νεκρή στη Μυρτιά η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη από την Κατοχή, επίσης μέσα στο όχημά της. Τρεις μήνες μετά, ενώ παραμένει άλυτο μυστήριο η υπόθεση με τις δεκάδες πτυχές και το πλήθος ερευνητών, έχασε τη ζωή του μέσα στο φλεγόμενο τζιπ του ο 49χρονος Δημήτρης Τσίτσικας, ο οποίος είχε φούρνο απέναντι από το Nοσοκομείο Χατζηκώστα στο Μεσολόγγι.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

«Εφυγε» από φωτιά στο μοιραίο Ford η Ειρήνη Λαγούδη ΚΑΤΟΧΗ

lagoudiΑνήμερα τα Φώτα χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη – Γκουτζούνη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας. Η όμορφη χήρα και μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε νεκρή δύο μέρες μετά, στις 8 Ιανουαρίου, μέσα στο αυτοκίνητό της, ένα χρυσαφί Ford Ka που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή Μυρτιά του Θέρμου Τριχωνίδας. Το πτώμα ήταν πεσμένο ανάσκελα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με το δεξί πόδι λυγισμένο, και έφερε εγκαύματα, κυρίως στα χέρια, αλλά και στο πρόσωπο και το σώμα.

Στο σημείο βρέθηκε και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό και ένα κομποσκοίνι, που φέρεται ότι ανήκει σε άνδρα λόγω του μεγέθους του. Η Ειρήνη διατηρούσε ερωτική σχέση με έναν παντρεμένο γιατρό, ο οποίος ήταν και από τους πρώτους που κλήθηκαν να καταθέσουν. Από την έρευνα δεν προέκυψαν στοιχεία αρχικά και έτσι όλα έδειχναν ότι επρόκειτο για αυτοχειρία. Ωστόσο, από τότε έχει αρχίσει ένα άνευ προηγουμένου αστυνομικό θρίλερ, που διαρκεί τρεισήμισι μήνες, με την οικογένεια της 44χρονης να έχει προσλάβει πραγματογνώμονες, ειδικούς ερευνητές και νομικούς εκπροσώπους, οι οποίοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι είχε πέσει θύμα δολοφονίας.

Απανθρακωμένος στο όχημά του ο δάσκαλος Νίκος Μέντζος ΑΓΡΙΝΙΟ

44rreΗταν Μεγάλη Πέμπτη του 2011, γύρω στις 11 το πρωί, όταν πυκνός μαύρος καπνός κάλυψε την περιοχή Ρουπακιά Αγρινίου, όπου ένα αυτοκίνητο είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός σε ένα χωράφι. Οταν έσβησε η φωτιά, αποκαλύφθηκε ότι στη θέση του οδηγού βρισκόταν απανθρακωμένος ο 46χρονος δάσκαλος και πατέρας ενός παιδιού Νίκος Μέντζος.

Η Αστυνομία αρχικά μίλησε για αυτοκτονία, δίχως να αποκλείσει το ενδεχόμενο του ατυχήματος, αλλά στην πορεία προέκυψε εγκληματική ενέργεια, αφού ο άτυχος άνδρας ήταν δεμένος με συρματόσκοινο στο κάθισμά του!

Το 2016 η εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη εντόπισε έναν μάρτυρα που είπε ότι βρισκόταν σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από το φλεγόμενο αυτοκίνητο και είδε να περιφέρονται γύρω από αυτό μία γυναίκα κι ένας άνδρας. Δεν έδειχναν να θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από κανέναν ούτε ειδοποιούσαν κάποιον για να τον ενημερώσουν για τη φωτιά. Μυστήριο, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός ότι ο Μέντζος ρευστοποίησε μετοχές λίγο προτού πεθάνει!

Καμένος στο τζιπ του ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τσίτσικας ΘΕΡΜΟ

55Την Τρίτη του Πάσχα το Θέρμο συγκλονίστηκε από το φοβερό δυστύχημα που έγινε σε ορεινή περιοχή με θύμα έναν 49χρονο αρτοποιό, ο οποίος διατηρούσε φούρνο στο Μεσολόγγι. Ο Δημήτρης Τσίτσικας κάηκε ζωντανός όταν το τζιπ του τυλίχτηκε στις φλόγες στην επαρχιακή οδό Μελίγκοβας – Αμβρακίας.

Ο άτυχος άνδρας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, φέρεται ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και μάλιστα είχε εξαφανιστεί πριν από μερικούς μήνες, προκαλώντας την κινητοποίηση της τοπικής Αστυνομίας, αλλά είχε επιστρέψει σώος και είχε πει πως είχε φύγει για να ηρεμήσει.

Τα πρώτα στοιχεία συγκλίνουν στο δυστύχημα, ότι δηλαδή το υγραεριοκίνητο τζιπ του προσέκρουσε στα βράχια στην αριστερή πλευρά του δρόμου και κατόπιν ντελαπάρισε, με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να εγκλωβιστεί και να βρει μαρτυρικό θάνατο από τη φωτιά που το τύλιξε. Ομως, αν και επικρατέστερο είναι το ενδεχόμενο του δυστυχήματος, με δεδομένη την ψυχολογική του κατάσταση λόγω των κακών οικονομικών του, οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτό και εκείνο της αυτοκτονίας.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...