Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Και οι Scorpions έχουν ψυχή!

❱❱ Δίπλα στους ροκάδες η Παπαλάμπρου, που είχε ερωτευτεί τον «τίγρη» Παρτσαλάκη στη σειρά του ΑΝΤ1 με τον «Ακάλυπτο»Οπως τελικά αποδεικνύεται, και οι Scorpions έχουν ψυχή! Είκοσι ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου υποδυόταν τη Νάνσυ, την όμορφη χορεύτρια που ερωτεύτηκε ο Μάκης-τίγρης στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή».

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η ίδια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και στο Βερολίνο, όπου δραστηριοποιείται πλέον επαγγελματικά σε εταιρία παραγωγής εκδηλώσεων. Πρόκειται για την εταιρία που βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση της πολυαναμενόμενης συναυλίας των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο, στις 16 Ιουλίου. Δεν εκπλαγήκαμε, λοιπόν, βλέποντας την πάλαι ποτέ Νάνσυ των «Παντρεμένων» να εμφανίζεται χθες στο πλευρό των Γερμανών ροκάδων στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε για την εμφάνισή τους.

Μάλιστα, η εκπρόσωπος της διοργανώτριας εταιρίας μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους ένα άγνωστο περιστατικό που αφορούσε την προ καιρού επίσκεψη του συγκροτήματος στο Καλλιμάρμαρο. «Ο Ρούντολφ, όταν είδε τους ολυμπιακούς κύκλους στο στάδιο, μας είπε ότι κάπως έτσι αισθάνεται και εκείνος με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας – πως είναι δεμένοι, όπως αυτοί οι πέντε κύκλοι» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Παπαλάμπρου.

Στη συναυλία της 16ης Ιουλίου οι Scorpions θα συμπράξουν με την Κρατική Ορχήστρα της Αθήνας. «Τη συγκεκριμένη βραδιά δεν θα τη χαρακτήριζα απλά ως μια συναυλία, αλλά ως ένα πολιτιστικό γεγονός» σχολίασε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Κλάους Μάινε. «Δεν θα υπάρχουν άλλα συγκροτήματα που θα ανοίξουν την εκδήλωση, ούτε εμείς είμαστε οι headliners. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Κρασί

Βλέποντας τις μεταμορφώσεις των συνθέσεών μας από τις ορχήστρες, διαπιστώνουμε ότι η μουσική μας παρουσιάζεται σε ένα άλλο επίπεδο. Δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα να καθίσω ανάμεσα στο κοινό και να το ακούσω, αλλά θα πρέπει να είμαι στη σκηνή» συμπλήρωσε. Τέλος, ένα από τα μέλη του ελληνικού fan club του συγκροτήματος, θέλοντας να τους πείσει ότι η «μουσική σας είναι σαν το παλιό καλό κρασί», προσέφερε στον Κλάους και τον Ρούντολφ από ένα μπουκάλι κρασί, κάνοντας τους παρευρισκομένους να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

«Ο πατέρας μου λάτρευε τη φιλοσοφία, τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα» δήλωσε ο κιθαρίστας της μπάντας Ρούντολφ Σένκερ. «Γι’ αυτό και λατρεύω τον ελληνικό πολιτισμό».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...