Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο «Πυρίκαυστος» φορέας του Κώστα Ζουράρι έχει έναν οπαδό!

❱❱ Η αποκάλυψη που έκανε ο πρώην υπουργός και άφησε εμβρόντητους τους δημοσιογράφουςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Η «Πυρίκαυστος Ελλάδα», ο πολιτικός φορέας του πρώην υπουργού Κώστα Ζουράρι, αποτελείται από πλήθος πολιτών… τον εξής έναν: «Κώστας Ζουράρις»!

Αυτό δήλωσε ο ίδιος σε έναν σπαρταριστό διάλογο που είχε με δημοσιογράφους: «Είχα υπογράψει με τους ΑΝ.ΕΛ. συνεργασία, ως Πυρίκαυστος, πριν από πέντε χρόνια, που σημαίνει ότι απλά συνεργάζομαι μαζί τους» είπε ο ίδιος όταν τον ρώτησαν για τη σχέση του με τους ΑΝ.ΕΛ. μετά τη διαφωνία του στο Σκοπιανό.

Στη συνέχεια τον ρωτούν εάν όλοι στην «Πυρίκαυστο Ελλάδα» έχουν την ίδια γνώμη και απαντάει θαρραλέα: «Εγώ είμαι μόνο!» Δεν παίζεται ο άνθρωπος…

Σκεφτείτε μόνο ότι «πυρίκαυστος» είναι αυτός που μπορεί να καεί ή που έχει ήδη απανθρακωθεί… Ακριβώς όπως ο πολιτικός φορέας του πρώην υπουργού, που μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν υφυπουργός Παιδείας.
«Πυρικάηκε» το μυαλό μας, κύριε Ζουράρι!

Πόσοι μακεδονικοί χαλβάδες θα υπάρχουν;

papamimikos

❱❱«Τι θα ισχύσει ως προς τις νέες εμπορικές ονομασίες, τα νέα εμπορικά σήματα και τις νέες επωνυμίες; Ποιο θα είναι το πλαίσιο χρήσης του όρου “Μακεδονία”;» αναρωτιέται σε άρθρο του ο πρώην γραμματέας της Ν.Δ. και δικηγόρος Ανδρέας Παπαμιμίκος (φωτό), ο οποίος στέκεται στο εμπορικό κομμάτι της συμφωνίας, που, ως φαίνεται, θα «βασανίσει» πολλούς επιχειρηματίες.

«…Η συμφωνία προβλέπει στο άρθρο 3 παρ. 8 του Μέρους 1 τη σύσταση διεθνούς ομάδας ειδικών, εντός του 2019, για να ολοκληρώσει την εργασία της εντός τριών ετών, ρυθμίζοντας το πλαίσιο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μεταξύ των δύο χωρών» λέει ο Παπαμιμίκος και συνεχίζει: «Η κυβέρνηση, συνεπώς, διά των αντιπροσώπων της στην ειδική αυτή ομάδα θα προκρίνει λύση η οποία θα προσβάλλει τον απαράβατο κανόνα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων; Και ως εκ τούτου θα δύναται να υπάρχουν δύο Πανεπιστήμια Μακεδονίας, δύο αεροδρόμια “Μακεδονία”, δύο μακεδονικοί χαλβάδες κ.ο.κ., με τη μόνη διαφορά ότι θα έχουν διαφορετική σήμανση;» Μέσα από τα λεγόμενά του σωστά διαβλέπει το χάος που θα συμβεί στις εμπορικές ονομασίες.
Καλά τους κοίμισε, δηλαδή, η κυβέρνηση με τη συμφωνία, αλλά εδώ συνεχίζει η τύχη τους να δουλεύει… Μόνο που δουλεύει ανάποδα για τα μακεδονικά brands.

Καρφιά από την Μπάρμπα

❱❱«Στην τηλεόραση παίζουν ό,τι βρουν και για αυτά που αφορούν την πατρίδα πρέπει να φτάσεις μέχρι το Μαξίμου για να βρεις άκρη» δήλωσε στην «Espresso» η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, όταν την αναζητούσαμε για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη συνάντησή της με τον Φλαμπουράρη.
Οπως μας είπε, εκείνο που ζήτησε από τον υπουργό Επικρατείας είναι να παίζει η ΕΡΤ τις συναυλίες του Σταύρου Ξαρχάκου που θα ακολουθήσουν, εκτός από το Καστελόριζο, σε Γαύδο, Κάσο, Χάλκη και σε άλλα ακριτικά μέρη. Ο υπουργός, όπως μάθαμε, δεν χάλασε χατίρι στην ηθοποιό! Μπράβο, Βάνα.

Επίσκεψη στον Πρόεδρο

img 5915

❱❱Μια παλιά του γνώριμη συνάντησε προχθές ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Η πρώην υπουργός Ζέττα Μακρή, απαστράπτουσα στα χρώματα του φούξια, συνόδευσε τις αποστολές των Δήμων Αλμυρού και Ζαγοράς – Μουρεσίου στην επίσκεψη των δημάρχων στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος με μεγάλη χαρά τούς δέχτηκε και ιδιαίτερα τη Ζέττα, με την οποία φυσικά γνωρίζονται από ετών. Πάντως να το πούμε κι αυτό. Ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει καταφέρει να κάνει ανοιχτή στους πολίτες την Προεδρία της Δημοκρατίας όσο κανείς άλλος Πρόεδρος στο παρελθόν.

(!)

voytsis

«Οι τρεις αρχαιότεροι αριστεροί της Βουλής είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Αριστείδης Μπαλτάς και ο Κώστας Ζουράρις» είπε στο καφενείο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας τον θαυμασμό του για τους προαναφερθέντες υπουργούς.
Μην το ακούσει ο Βούτσης μόνο και βάλει καμιά τιμητική συνεδρίαση, γιατί με το που ξετρυπώνει αριστερός στη Βουλή παίρνει βραβείο!


offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...