Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Τα φλας στις «αγνώριστες» παίκτριες

❱❱ Τα κορίτσια που τόσο καιρό ήταν βουτηγμένα στις λάσπες βάφτηκαν, έφτιαξαν τα μαλλιά τους και αποθέωσαν τον Ηλία ΓκότσηΤο «Survivor 2» είναι πια παρελθόν, πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία, αλλά χάρισε μια ξεχωριστή βραδιά σε όσους βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Αλσος Βεΐκου, όπου και φέτος διεξήχθη ο τελικός. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι εμφανίσεις των παικτριών του ριάλιτι, οι οποίες είχαν αρχίσει να φτάνουν από νωρίς στον χώρο. 

Τα κορίτσια που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μέσα στις λάσπες και με αθλητική περιβολή φόρεσαν τα καλά τους, έφτιαξαν τα μαλλιά τους, βάφτηκαν και μοίρασαν χαμόγελα και selfies στο κοινό. Ωστόσο, από τη βραδιά δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα, καθώς λίγο μετά τις 21.00 και ενώ το πρόγραμμα είχε διακοπεί για να μεταδοθούν διαφημιστικά μηνύματα, μια ομάδα περίπου 40 νεαρών φιλάθλων του Παναθηναϊκού έκανε έφοδο πετώντας μπουκάλια με νερό και άλλα αντικείμενα φωνάζοντας συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Κατά τα άλλα, στην τελευταία «μονομαχία» του παιχνιδιού, όπως είναι πλέον γνωστό, ο Ηλίας Γκότσης επικράτησε της Κατερίνας Δαλάκα και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Αυτό έγινε λίγο πριν από τη 1.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου και στο άκουσμα της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού, που με την ψήφο του έχρισε τον νέο Survivor, ο μεγάλος νικητής πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, μέσα σε έναν πανζουρλισμό χειροκροτημάτων. Η τηλεθέαση έφτασε στο 49% στο γενικό σύνολο, νούμερο εντυπωσιακό μεν, πολύ μακριά δε από το αντίστοιχο περσινό (78,2%).

f8 katerina dalakaΚαι μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να θεωρούνταν το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο του «Survivor» 2018, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν τον «θηλυκό Ντάνο», ωστόσο ο Ηλίας Γκότσης ήταν αυτός που τον κέρδισε, επιβεβαιώνοντας την Τουρκάλα μελλοντολόγο Αλ Κεμπίμ Κλάρα, η οποία έναν μήνα νωρίτερα είχε προβλέψει ότι ο νικητής θα είναι άντρας, και μάλιστα το όνομά του θα αρχίζει από το γράμμα ήτα!

Ομως ποιος είναι ο γοητευτικός Ηλίας με το κορμί «φέτες», που εντυπωσίασε με τις ικανότητές του στα αθλήματα; Είναι 28 χρόνων, έχει ύψος 1.95 μ., γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας. Από τα 14 του έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα, όπως κολύμβηση, πολεμικές τέχνες, μπάσκετ, ποδόσφαιρο. Μαζί με τον αδερφό του διατηρεί γυμναστήριο στο Νέο Ψυχικό, ενώ ασχολείται με τη σωματική υγεία και τη σωστή διατροφή. Και για όσες αναρωτιούνται αν ο Ηλίας είναι μόνος, να θυμίσουμε ότι η κοπέλα του Χριστίνα τον επισκέφθηκε στον Αγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο της έκπληξης που έκανε η παραγωγή του «Survivor 2» στους παίκτες. Αμέσως μετά τη νίκη του, ο κάτοχος που περσινού τίτλου Γιώργος Αγγελόπουλος έγραψε στο Instagram: «Ηλία Γκότση, συγχαρητήρια για τη νίκη σου, είσαι λεβέντης – κρατά το κύπελλο ψηλά!»

f5 konstantina spyropoyloy

offer

f2 rodanthi kaparoy

Η sexy σύζυγος του Ατζούν Ιλιτζαλί προτίμησε τις βουτιές στη Μύκονο

Προτίμησε τη Μύκονο από το να δει τον τελικό του «Survivor 2»! Ο λόγος για τη σέξι σύζυγο του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, Σεϊμά Σουμπασί, που λατρεύει το κυκλαδίτικο νησί… Το αποκάλυψε την Παρασκευή ο Σάκης Τανιμανίδης στον τελικό του «Survivor 2», το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ατζούν, όταν πήρε το μικρόφωνο και είπε πως η γυναίκα του προτιμά τη Μύκονο από τον Αγιο Δομίνικο και προφανώς και από την Αθήνα.

f10

Είναι εξάλλου γνωστή η αδυναμία της κυρίας Ιλιτζαλί σε αυτό το νησί, καθώς πέρυσι, λίγο πριν από τον γάμο της με τον Τούρκο παραγωγό, είχε επιλέξει να κάνει το μπάτσελορ πάρτι της εκεί. Η όμορφη Σεϊμά ανέβασε φωτογραφία της αγκαλιά με την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Τούρκο παραγωγό, αλλά και μία με ένα κίτρινο μπικίνι. «Η ζωή είναι ωραία. Γεια σου, Ελλάδα» έγραψε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...