Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 9 Αυγούστου

Δίδυμοι: Κινηθείτε προνοητικά σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, ανταλλάσσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σας. Σε συζητήσεις που μπορεί να…

Κριός: Προσπαθήστε να περιορίσετε τον καταναλωτισμό σας και αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις, ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες που θα έρθουν και να δώσετε αίσιο τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν εδώ και καιρό.

Ταύρος: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η απαραίτητη βάση για τη σχέση σας, που φαίνεται να περνάει τεστ αντοχής. Η καρδιά διαθέτει περισσότερη κατανόηση, γι’ αυτό προσπαθήστε να αγγίξετε τον σύντροφό σας περισσότερο συναισθηματικά.

Δίδυμοι: Κινηθείτε προνοητικά σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, ανταλλάσσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σας. Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα και πράγματα κρατήστε μετρημένη στάση. Βάλτε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας.

Καρκίνος: Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Αποφασίστε να κάνετε μια κίνηση που θα βελτιώσει την καριέρα σας, φροντίζοντας παράλληλα να αξιοποιήσετε επαγγελματικές ευκαιρίες.

Λέων: Πιστέψτε σε εσάς και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Βρείτε τα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας. Η πειθώ και η ευστροφία που σας διακρίνουν θα κάνουν θαύματα.

Παρθένος: Ανανεώστε τους στόχους σας και κινηθείτε μεθοδικά για να αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις. Πάνω απ’ όλα, όμως, πρέπει να σταματήσετε να αγχώνεστε τόσο. Μπορείτε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας μειώνοντας τα έξοδά σας.

Ζυγός: Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που το μόνο που πετυχαίνουν είναι να σας εκνευρίζουν και φροντίστε να εξοικονομήσετε χρόνο για να χαλαρώσετε. Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα.

Σκορπιός: Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα. Η συναισθηματική ένταση θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας. Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

Τοξότης: Αποφύγετε τους εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν. Μη δηλητηριάζετε τη ζωή σας με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες. Αναπτύξτε τα χαρίσματά σας και κάντε καινούργιους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις.

Αιγόκερως: Οι ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν, όμως μην επιτεθείτε σε όσους σας κατηγορούν. Εχοντας αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη κάθε είδους υπερβολές, θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος: Με σοβαρότητα και σύστημα θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Θα εξομαλυνθούν οι εντάσεις στο περιβάλλον σας, αν προχωρήσετε στη λύση κάποιων παρεξηγήσεων.

Ιχθύες: Είστε έτοιμοι να δείτε και από άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείτε να εισπράξετε από τους άλλους, συναισθηματικά και υλικά. Επενδύστε τη διάθεσή σας με αισιοδοξία και καλύψτε τις ανάγκες σας με την ψυχολογική υποστήριξη των άλλων.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...