Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Χαμός με τις «π@π@ριές»

❱❱ Κόλαση στο twitter μετά την on air ατάκα της Αυλωνίτου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η… βόμβα μεγατόνων που ξεστόμισε σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, η οποία βρέθηκε ως καλεσμένη σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής.

Η αθυρόστομη βουλευτίνα ξεπέρασε κάθε όριο όταν, κατά τη διάρκεια διαξιφισμών της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Γεράσιμο Γιακουμάτο, έφτασε στο σημείο να πει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει «π@π@ριές»!!!

Το θέμα πήρε αμέσως διαστάσεις, με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, να αποδοκιμάζει την κυρία Αυλωνίτου τονίζοντας: «Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση».

Πάντως, παρά την ανεπιτυχή απόπειρα της κυρίας Αυλωνίτου να «μαζέψει» στη συνέχεια τη δήλωσή της, η Νέα Δημοκρατία απάντησε σε σκληρούς τόνους, εξαπολύοντας επίθεση σε βάρος του πρωθυπουργού.

«Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η Ν.Δ. δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα» τονίζει το Μοσχάτο, με την Κουμουνδούρου να απαντά: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα δικά του στελέχη που ευτελίζουν και εκχυδαΐζουν την πολιτική αντιπαράθεση».

Το λεκτικό ατόπημα της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ με την υβριστική δήλωση πυροδότησε βροχή από σχόλια στο twitter και σε ελάχιστο χρόνο έγινε πρώτο trend! Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου εξάντλησαν για ακόμη μία φορά τις εμπνεύσεις τους, βάζοντάς τη στο στόχαστρο!

Αναβάθμιση

«Εγώ με την Αυλωνίτου είμαι, κάνεις δεν θέλει να χάσει το παγκόσμιο ρεκόρ μέσα από τα χέρια του» σχολίασε ένας από τους χρήστες, ενώ άλλος επικαλέστηκε μέχρι και τον… Ομηρο! «Αν ο Ομηρος ζούσε σήμερα, θα έγραφε την Παπαριάδα» σχολίασε χαρακτηριστικά!

«Κάτω τα χέρια από την Ελενάρα Αυλωνίτου, τη μόνη πηγή τσάμπα γέλιου και χαράς στις δύσκολες μέρες που ζούμε» ήταν ακόμη μία αναφορά, ενώ άλλος χρήστης έκανε λόγο για «αναβάθμιση πολιτικού λεξιλογίου…» και ευχήθηκε «εις ανώτερα!». Χαρακτηριστική ήταν και η θυμωμένη ανάρτηση χρήστη που έλεγε ότι δεν θα προσλάμβανε τη βουλευτή «ούτε για να του τινάζει το πατάκι της πόρτας!».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...