Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Γέμισαν οι παραλίες, τα βουνά και τα πανηγύρια με βουλευτές!

❱❱ Με μαγιό, κατσούνες και μεζέδες, το πέρασμα του περίεργου καλοκαιριού για τους πολιτικούςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Και οι βουλευτές είναι άνθρωποι, και, παρότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν ήταν η καλύτερη φέτος, εντούτοις φόρεσαν τα μαγιό και τις βερμούδες τους και απόλαυσαν το περίεργο καλοκαίρι, που τελειώνει.

fotilas 0

Μια στενή νεοδημοκρατική παρέα, η οποία δίνει το «παρών» χρόνια τώρα στην Κρήτη, μαζεύτηκε ξανά εκεί τον Δεκαπενταύγουστο, σε μια συνάντηση που πλέον έγινε έθιμο! Η Ολγα, ο Μανώλης και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Κώστας Κουκοδήμος, η Μαρία Αντωνίου, η Ζέττα Μακρή, ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Κώστας Σκρέκας πήγαν Χανιά και πέρασαν και από το σπίτι του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για ουζάκι.

img 8116

Τα βουνά και τα λαγκάδια πήραν ο βουλευτής της Ν.Δ. Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του Κινήματος Αλλαγής με την οικογένειά του και ο Μάριος Κάτσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος γύρισε όλα τα ωραία πανηγύρια του νομού του, της Θεσπρωτίας. Το ίδιο και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.
Ο Ιάσων Φωτήλας της Ν.Δ. διάβαζε στην παραλία τα παιδιά του, ενώ ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης πήρε την κατσούνα του ανά χείρας στη βόλτα του στα κρητικά όρη. Σε Νάξο, Κίμωλο, Μήλο και Σέριφο ταξίδεψε ο πρώην υπουργός Πέτρος Ευθυμίου με τη σύζυγό του Αναστασία Παρεντζόγλου και στη Σκύρο ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος. Η Ζωή Ράπτη, γραμματέας της Ν.Δ., γεύτηκε τα αγαπημένα της χταποδάκια, αφού πρώτα φωτογραφήθηκε μαζί τους!

esr 2708 008 cmyk

Ομως, το τέλος της βερμούδας σήμανε ήδη και τώρα ξεσκονίζονται τα κοστούμια για τη ΔΕΘ που έρχεται.

Βαφτίσια στην Τζια με τραγουδιστή τον Χατζησωκράτη!

❱❱Κεντροαριστερή σύναξη χθες στην Τζιά, παρουσία της Φώφης Γεννηματά, και με… τραγουδιστή τον Δημήτρη Χατζησωκράτη (φωτό), μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής.
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, βάφτισε στο νησί την κορούλα του, παρουσία σχεδόν σύσσωμων του Κινήματος Αλλαγής και της ΔΗΜ.ΑΡ.

vaftisia
Η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο εκπρόσωπος Τύπου Παύλος Χρηστίδης, ο Δημήτρης Τσιόδρας του Ποταμιού, ο Ανδρέας Χριστοδουλάκης και οι βουλευτές Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, Κατερίνα Μάρκου και Ιλχάν Αχμέτ, όλοι βρέθηκαν στην Τζιά για να ευχηθούν στον Θανάση και στη σύζυγό του Φρίντα. Μάλιστα, στο γλέντι που ακολούθησε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε τη «Δραπετσώνα», εκπλήσσοντας τους πάντες με την ωραία φωνή του. Η βάπτιση έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης με νονούς φίλους του ζευγαριού. Και το όνομα αυτής… Κωνσταντίνα, όπως λέγεται η μητέρα του Θανάση Θεοχαρόπουλου. Η μικρή Ναντίν είναι μόλις έξι μηνών, όμως ήδη κολύμπησε στην κολυμβήθρα της πολιτικής. Να σας ζήσει.

❱❱Νεοδημοκρατικό τετ α τετ σε πλοίο της επιστροφής από τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο γραμματέας της Ν.Δ. και υποψήφιος στον βόρειο τομέα Αθηνών Βασίλης Ξυπολυτάς και η Εβίνα Γιακουμάτου, κόρη του πρώην υπουργού και μέλους της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. Γεράσιμου Γιακουμάτου, βρέθηκαν στο καράβι καθώς επέστρεφαν ο πρώτος από τα Κουφονήσια και η δεύτερη από τη Νάξο.
Τα είπαν λιγάκι, καθώς από σήμερα αρχίζει και πάλι ο καθημερινός αγώνας. Είναι το «νέο αίμα» της Ν.Δ. και γι’ αυτό ετοιμοπόλεμοι.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...