Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Στα βαθιά τα «κορίτσια του Αλέξη»

❱❱ Οι δύο τριαντάρες καλλονές που πέταξαν από πάνω τους ό,τι παραπέμπει σε lifestyle για να φορέσουν ταγέρ και να καθίσουν στην υπουργική καρέκλαΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Μια μέρα θα του το… χρεώσει η Ιστορία το γεγονός ότι έδωσε την ευκαιρία στις νέες και ωραίες γυναίκες να σπάσουν το στερεότυπο ότι κάνουν μόνο για πασαρέλες, για φρου-φρου κι αρώματα!

Οι νέες και ευειδείς μπορούν να πρωταγωνιστούν και στην πολιτική. Το αποδεικνύουν οι υπουργοί Εφη Αχτσιόγλου και Κατερίνα Νοτοπούλου, και το οφείλουν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Τα «κορίτσια του Αλέξη» δεν φοβήθηκαν, αν και μόλις τριαντάρες, να αποδεχθούν αυτή την πρόκληση-γερή σπρωξιά για μια ανθηρή πολιτική καριέρα. Ποιος ακούει τις κακές Σειρήνες, όταν η υπουργική καρέκλα περιμένει;

Κανείς, φυσικά… Ετσι σκέφτηκαν και οι δυο μελαχρινές συριζαίες και βούτηξαν στα βαθιά.

Η Θεσσαλονικιά «Βουγιουκλάκη της πολιτικής»

Εκπλήσσει με τη φοβερή ανέλιξή της η νέα υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, η νεότερη υπουργός της κυβέρνησης. Εμφανίστηκε κυρίως ως υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, ενώ λίγο πριν είχε δραστηριοποιηθεί ως εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ «Ανοιχτή Πόλη» υπό τον Μηταφίδη.

Τον Νοέμβριο του 2016 έγινε προϊσταμένη του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και τον Αύγουστο του 2018 της έφεξε… υπουργείο.

n 4

Ταχύτατα σάρωσε Μηταφίδη και Κόλλια – Τσαρουχά και πήρε δυνατά τη σκυτάλη για την Αθήνα. Και εκεί που οι συνομήλικές της ποστάρουν φωτογραφίες στο facebook, η Κατερίνα διοικεί κόσμο και κοσμάκη.

Είναι βέρα Θεσσαλονικιά και αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Η μητέρα της, Δήμητρα Χατζηγιαννάκη, είναι κι αυτή μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Εχει μία αδελφή, τέσσερα χρόνια μικρότερη, τη Μαρία. Η Κατερίνα, λοιπόν, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ και πήρε μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Πρωτότυπο μεταπτυχιακό, ομολογουμένως.

Η Κατερίνα όμως διαθέτει και γνώσεις υποκριτικής, που θα τις χρειαστεί, εάν δεν τις έχει ήδη ενεργοποιήσει…

n 3

Εχει τελειώσει το Εργαστήρι Δραματικής Τέχνης του θεάτρου Παράθλαση και το 2011 έγραψε τη θεατρική παράσταση «Η κραυγή», στην οποία συμπρωταγωνίστησε μαζί με άλλες 18 συμφοιτήτριές της. Τότε ήταν που τα κορίτσια πήραν το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου στο 12ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας.

Οι φίλοι της λένε ότι το όνειρό της ήταν το σανίδι. Πόσο μπροστά όμως μπορεί να πάει το σανίδι ένα τόσο φιλόδοξο κορίτσι;

Ετσι, προτίμησε να γίνει η «Βουγιουκλάκη της πολιτικής» αντί του θεάτρου, αρχικά εντασσόμενη στην ομάδα των «53» και στη συνέχεια αποκτώντας μέντορα, όπως λένε, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

n 1

Λίγο με τις γνωριμίες, λίγο με τον τσαμπουκά της, λίγο με τη συμμετοχή της στο κίνημα «Δεν Πληρώνω», λίγο λίγο αναρριχήθηκε, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αλέξη Τσίπρα, «έσπασε τα νεύρα» της προκατόχου της στο υπουργείο Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά και πέτυχε τον στόχο της.

Η trés chic νομικός που έσβησε τα ηλεκτρονικά ίχνη της

Η έτερη Βορειοελλαδίτισσα, η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, γεννημένη το 1985 στα Γιαννιτσά Πέλλας, ήταν σημαιοφόρος σε γυμνάσιο και λύκειο και άριστη φοιτήτρια στη Νομική.

a 1Η Ευτυχία Αχτσιόγλου μεγάλωσε σε σχετικά εύπορο οικογενειακό περιβάλλον. Ο παππούς της είχε τον πρώτο παραδοσιακό φούρνο ήδη από το 1922, τον πρώτο στην πόλη.

Φυσικά, εκείνη είναι κόρη του δικηγόρου Θέμη Αχτσιόγλου και της παιδιάτρου Ροδής Ντιούδη. Ο πατέρας της υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος των Γιαννιτσών αλλά και νομικός σύμβουλος του Τοπικού Εργατικού Κέντρου. Η Εφη έχει και αδελφό, τρία χρόνια μεγαλύτερό της, τον Παναγιώτη, που είναι σκηνοθέτης.

Στο βιογραφικό της δεν καταγράφονται πολλές επαγγελματικές εμπειρίες, αλλά είναι νομικός με διδακτορικό στο Ευρωπαϊκό Εργατικό Δίκαιο και μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Δημόσιο Δίκαιο και στην Πολιτική Επιστήμη. Εχει πολύ καλές σπουδές και καλύτερο γούστο από αυτό της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Η υπουργός Εργασίας είναι ένα tres chic κορίτσι. Προτιμά total black εμφανίσεις, που προσθέτουν κύρος.

Η Ευτυχία, αναλαμβάνοντας το υπουργείο Εργασίας, πολύ γρήγορα απέκρουσε τις καχύποπτες ειρωνείες γύρω από τη νιότη και την ομορφιά της και απέδειξε ότι στέκεται…

Χαμόγελο τόσο όσο, μίντι φουστίτσες και κομψά ταγέρ, ελάχιστη δημόσια έκθεση και καθόλου lifestyle επιλογές χτίζουν σιγά σιγά τον μύθο της ωραίας και έξυπνης υπουργού.

Ως γνωστόν, ο συνδυασμός… σκοτώνει!

Αλλωστε ούτε οι πρωτιές ούτε η τύχη τής έλειψαν.

Στη Νεολαία του Συνασπισμού από το 2007, η κομψή φοιτήτρια δεν μπήκε καν στον κόπο να σκεφτεί να επιστρέψει να δικηγορήσει στο γραφείο του μπαμπά της παίρνοντας το πτυχίο.

Αντιθέτως, γνωρίστηκε με τον Γιώργο Κατρούγκαλο, κάπου εκεί μεταξύ πολιτικής και επαναστατικής γυμναστικής, και δημοσίευσαν από κοινού τη μελέτη «Μνημονιακές πολιτικές και Εργατικό Δίκαιο» στην Επιθεώρηση Δικαίου. Ηταν το πρώτο βήμα για τη συνεργασία τους στην πολιτική. Μετέπειτα μπήκε στο επιστημονικό δυναμικό της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες. Εκεί η Εφη Αχτσιόγλου είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί πάλι με τον τότε ευρωβουλευτή Γιώργο Κατρούγκαλο.

a 2

Τοποθετήθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και ύστερα ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του υπουργού Κατρούγκαλου.

Από εκεί και μετά άνοιξε φωτεινότατος ο δρόμος για το μελαχρινό κορίτσι με το λευκό δέρμα.

Εγινε υπουργός στη θέση του… υπουργού και σοβάρεψε. Εσβησε τα ηλεκτρονικά ίχνη της και τις selfies από τα social media και έβαλε ταγέρακι υπουργικό, αν και μόλις 30 χρονών.

a 3

Επιπλέον, βρήκε και θερμούς υποστηρικτές, όπως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που είπε κάποτε γι’ αυτήν: «Κάτω τα χέρια σας και τα δηλητηριασμένα με μίσος υπονοούμενά σας από την κοπελιά μας».

ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΕΣ ΝΥΦΕΣ

Τα δυο κορίτσια, η Εφη και η Κατερίνα, με τη σαρωτική διαδρομή που πολλές θα ζήλευαν, καθώς έγινε σχεδόν σε λιγότερο από μια δεκαετία, είναι φυσικά και περιζήτητες νύφες.

Μόνο που δεν βλέπουμε επισήμως και δημοσίως να στέκονται δίπλα τους… γαμπροί.

Κάποιοι τους χρεώνουν κάποιους, αλλά τον τελικό λόγο τον έχουν μόνο οι ίδιες. Οχι, φυσικά, ότι δεν τις καλοβλέπουν πολλές πεθερές. Σφάζονται τα παλικάρια στα πόδια τους, αλλά αυτές εκεί. Ταγμένες στην καριέρα τους και μόνο.

Και καλά κάνουν. Να αφήσουν τέτοιο «γάμο με την εξουσία» και να τρέχουν για… πουρνάρια;

offer

{{-PCOUNT-}}42{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...