Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

H Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους συνεργάτες της ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση...

Ένα Μegaλο όχι είπε η Ελένη Μενεγάκη στα στελέχη...

Να ξεσπιτωθούν για να αποφύγουν νέα καταστροφή προτιμούν 115 οικογένειες από τον...

Να ξεσπιτωθούν από το χωριό τους προκειμένου να αποφύγουν...

Παρά τις πανάκριβες τιμές, το ίντερνετ στην Ελλάδα είναι πιο αργό και...

Ενώ χρυσοπληρώνουμε κάθε μήνα τις εταιρίες παροχής πρόσβασης στο...

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών αποκάλυψε ότι τη στιγμή της τραγωδίας στα...

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως 14 μήνες...

Άρωμα γυναίκας σε ανδρικά βραβεία

❱❱ Οι νικητές των GQ Men Of The Year Awards στο ΛονδίνοΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Κάθε άλλο παρά ανδρική υπόθεση αποδείχτηκε η απονομή των GQ Men Of The Year Awards στο Λονδίνο, καθώς την παράσταση τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και επί σκηνής έκλεψαν οι γυναίκες.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο μουσείο Tate Modern για να τιμήσει προσωπικότητες από τον χώρο της ψυχαγωγίας, της πολιτικής, του αθλητισμού και του στιλ, με οικοδεσπότη τον κωμικό ηθοποιό Ρομπ Ντέλανεϊ.

Τιμητική διάκριση

Η ηθοποιός Ρόουζ ΜακΓκόουαν έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του θεσμού που τιμάται με το Inspiration Award, ως πρωτοπόρος του κινήματος #MeToo, με την ίδια να δηλώνει ευτυχής που αναγνωρίστηκε ο αγώνας που έκανε για χρόνια στο παρασκήνιο. Πολιτικός της χρονιάς αναδείχτηκε ο Ντέιβιντ Λάμι των Εργατικών, ενώ το βραβείο του αθλητή της χρονιάς πήγε στον Χάρι Κέιν.

Η Ναόμι Κάμπελ τιμήθηκε με το βραβείο fashion icon, η Ντονατέλα Βερσάτσε απέσπασε το βραβείο του καλύτερου σχεδιαστή, ο Ραλφ Λόρεν το βραβείο σχεδιαστή-θρύλου και ο Τζον Λέτζεντ το βραβείο Hugo Boss για τον άνδρα με το καλύτερο στιλ. 

Από τον χώρο της μουσικής τιμήθηκαν ο Πολ Γουέλερ ως συνθέτης της χρονιάς και η Dua Lipa ως σόλο καλλιτέχνιδα της χρονιάς, ενώ από τον χώρο της υποκριτικής ξεχώρισαν ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ, ο οποίος απέσπασε το βραβείο Haig CLub Icon, η Ελίζαμπεθ Μος στην κατηγορία τηλεοπτικού ηθοποιού και ο Τομ Μπέιτμαν στην κατηγορία πρωτοεμφανιζόμενου. Το βραβείο διεθνούς άνδρα της χρονιάς απονεμήθηκε στον Αμερικανό ηθοποιό Τσάντγουικ Μπόουζμαν.

Ρίτα Ορα, Κέιτ Μπέκινσεϊλ και Αμπεϊ Κλάνσι συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα φλας με την επιλογή τους να εμφανιστούν σχεδόν ημίγυμνες, ενώ το ζεύγος Τζον Λέτζεντ και Κρίσι Τάιγκεν τράβηξε άθελά του το ενδιαφέρον των φωτογράφων, όταν εθεάθησαν να ανταλλάσσουν ένα άκρως παθιασμένο φιλί στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας που τους μετέφερε, λες και δεν υπήρχε τριγύρω κανείς.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

f1 spl5020995 026 copy

spl5020939 037

f7 spl5020979 033

spl5021110 016

f2 spl5021154 006

f4 spl5020979 002

f5 spl5020995 054

f6 spl5020945 002

f8 spl5021136 014

f9 spl5020939 031

f10 spl5020979 047

Με το αμόρε της η 50χρονη Κάιλι Μινόγκ

Οι χαμηλοί τόνοι που κρατούσαν τόσο καιρό στη σχέση τους η Κάιλι Μινόγκ και ο Πολ Σόλομονς ανέβηκαν αισθητά τη βραδιά απονομής των βραβείων «GQ», όπου το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί.

Η 50χρονη ποπ σταρ και το στέλεχος του «GQ» εμφανίστηκαν χέρι χέρι στην Tate Modern, αφήνοντας τη γλώσσα του σώματος να «μιλήσει» για λογαριασμό τους. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ωστόσο, η Μινόγκ αποδείχθηκε λαλίστατη όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει το βραβείο συνολικής προσφοράς στον Τζόνι Μαρ, θεωρώντας ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει για τον έρωτά της.

spl5021171 001

«“GQ”, σε αγαπούσα πριν, αλλά τώρα σε αγαπώ λίγο περισσότερο» είπε κλείνοντας το μάτι της στον Σόλομονς που καθόταν στο κοινό, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα όλων.

Η Ορα τα έδειξε όλα στο after party

Στο κόκκινο χαλί έκανε μία από τις πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις της βραδιάς, όμως στο after party η Ρίτα Ορα πραγματικά το τερμάτισε.

Η 27χρονη τραγουδίστρια φόρεσε μια εντελώς διάφανη μάξι δημιουργία από δαντέλα και στρας, μέσα από την οποία επέλεξε να μη φορέσει σουτιέν. Ετσι, όταν τα φλας άστραψαν πάνω της κατά την έξοδό της από το αυτοκίνητο, δεν έμεινε τίποτα κρυφό. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, της κόπηκε και η μια τιράντα από το φόρεμα, δυσκολεύοντας τις κινήσεις της.

4fc4f1c600000578 6137831 image a 16 1536218475707

Στιλιστικό ατύχημα φαίνεται όμως ότι έπαθε και η Ιλα Φίσερ. Η 42χρονη Αυστραλιανή ηθοποιός και σύζυγος του Σάσα Μπάρον Κοέν βγήκε από το after party ξυπόλυτη, γελώντας με την ατυχία που την είχε βρει.

«Εκραξε» τον εαυτό του ο πρίγκιπας Κάρολος

Την ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ του είχε την ευκαιρία να επιδείξει ο πρίγκιπας Κάρολος, ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το Βραβείο του Εκδότη του «GQ» για τη συνολική προσφορά του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

prince charles2

Αφού ευχαρίστησε τον εκδότη Ντίλαν Τζόουνς για την «πρόγευση επικηδείου» που του χάρισε, ο 69χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου ζήτησε συγγνώμη από το κοινό για το γεγονός ότι ήταν ντυμένος λάθος και παρομοίασε τον εαυτό του με «σταματημένο χρονόμετρο» σε θέματα μόδας.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του σχεδόν 50 χρόνια φιλανθρωπικής δράσης, που -μεταξύ άλλων- εστιάζει και στην προώθηση στόχων, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, οι ευκαιρίες για τους νέους και η ανεξιθρησκία, αστειεύτηκε, τέλος, αναφορικά με το μέγεθος του αγαλματιδίου που παρέλαβε, λέγοντας πως θα εξυπηρετεί και για την προστασία από διαρρήκτες.

offer

{{-PCOUNT-}}37{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...