Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Καλλιστεία» ΔΕΘ με… ολίγη Eurovision

❱❱ H εντυπωσιακή παρουσιάστρια, η… πράσινη Μπέττυ και η «γυναικάρα με τα κόκκινα» Από τη 
Βίβιαν Μπενέκου

Τύφλα να ‘χουν τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία (γιατί αυτά απέμειναν να γίνονται) μπροστά σε εκείνα της… ΔΕΘ! Οι συριζαίες ψώνισαν προσεκτικά τα συνολάκια τους για να είναι άψογες την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στο βήμα του Βελλίδειου!

Η μια διαγκωνιζόταν την άλλη για το πού θα πέσουν τα φλας των φωτορεπόρτερ. Πασαρέλα, λοιπόν, η 83η ΔΕΘ, με τις υπουργίνες Εφη Αχτσιόγλου, Κατερίνα Νοτοπούλου και Ελενα Κουντουρά να εμφανίζονται απαστράπτουσες, ενώ και η πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη κατάφερε χάρη στα ψηλοτάκουνα πέδιλά της να γίνει αντικείμενο συζήτησης στα πηγαδάκια των παρευρισκομένων.

Φυσικά, πρώτη και καλύτερη η σύζυγος του πρωθυπουργού Μπέττυ Μπαζιάνα, που φόρεσε ένα σκούρο πράσινο-κυπαρισσί φόρεμα (αρκετά λιτό) το οποίο αγκάλιαζε το σώμα της. Αλλωστε, η «γυναίκα του Καίσαρα», ως γνωστόν, πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται κομψή. Γι’ αυτό και η Μπέττυ έβαλε μόνο το κόκκινο κραγιόν της για να σπάσει την απολύτως κλασική επιλογή της.

20011818

Ολοι περίμεναν να δουν την «πρεμιέρα» της νέας υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου, που εκ της θέσεώς της είχε και αυτή τα δικά της λεπτά δημοσιότητας. Ντυμένη στα κόκκινα, κατάφερε και άναψε φωτιές! Κόκκινο κοστούμι με λευκό μπλουζάκι (πολύ προβλέψιμη επιλογή), με μόνη θετική εξαίρεση το φλατ παπούτσι σε nude χρώμα, οι στιλιστικές επιλογές της Νοτοπούλου. Σαφώς καλύτερα ντυμένη ήταν η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, που επέλεξε μαύρο κοστούμι (πολύ μοντέρνα επιλογή), συνδυαζόμενο με μαλλί σε χαλαρή μπουκλίτσα.

«Ολα τα λεφτά»

Η υπουργός κάθισε ακριβώς πίσω από τη σύζυγο του πρωθυπουργού, με την οποία χαιρετήθηκαν. Η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, που κάποτε μεσουρανούσε στις πασαρέλες του κόσμου, διάλεξε φούξια σακάκι με μαύρο μπλουζάκι και παντελόνι. «Ολα τα λεφτά», όμως, ήταν τα ψηλοτάκουνα πέδιλα της βουλευτού Πέλλας Θεοδώρας Τζάκρη. Κοντά στα δάχτυλα το στόλιζαν σατέν τριαντάφυλλα, ενώ στον αστράγαλο έκλεινε με χρυσή αλυσίδα.

tzagk11

Η «αυτοκράτειρα» Θεοδώρα, που εμφανίστηκε με ιβουάρ φόρεμα, διαχρονικώς έχει αδυναμία στα ιδιαίτερα παπούτσια. Το παρατηρούμε σε κάθε εμφάνισή της. Πάντως, παρατηρώντας τα πρωτοκλασάτα κορίτσια του ΣΥΡΙΖΑ, καθήμενα στις πρώτες θέσεις του Βελλιδείου, καταλάβαινε κανείς συγχρόνως και τη μεγάλη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ του 2015 από τον σημερινό. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Μια κοσμογονική για το αριστερό status του κυβερνώντος κόμματος αλλαγή σε πολιτισμικό επίπεδο έχει συντελεστεί και αυτή φαίνεται. Η κουλτούρα της «κακογουστιάς» σήμα κατατεθέν του παλαιού ΣΥΡΙΖΑ φεύγει αργά μεν, αλλά αποφασιστικά δε.

—-

Η παρουσιάστρια της ΕΡΤ3 με τουαλέτα μπρονζέ και βαθύ ντεκολτέ

4545456

Σου λέει «μια φορά μού δίνεται η ευκαιρία να προλογίσω πρωθυπουργό, να μην το κάνω όπως πρέπει;» Κάπως έτσι ίσως σκέφτηκε η ωραία Θάλεια Ζαγναφέρη, δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, που ανέβηκε στο stage πριν από τον Αλέξη Τσίπρα και έσκισε.

Με αέρα παρουσιάστριας Eurovision κατάφερε να γίνει το πρόσωπο της βραδιάς! Φόρεσε τουαλέτα σε σκούρο μπρονζέ χρώμα, με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, επέλεξε κότσο για τα μαλλιά και εκτυφλωτικά σκουλαρίκια.

Μοναδικό «ντεσού» το γεγονός ότι κάποιοι θυμήθηκαν πως το συγκεκριμένο φόρεμα το είχε ξαναβάλει η παρουσιάστρια πριν από περίπου δύο χρόνια στα βραβεία ΕΤΑΒΕ (Ενωση Tae Kwon Do Βορείου Ελλάδος). «Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου» που λέει και το τραγουδάκι, Θάλεια, και άσε τους άλλους να λένε.

—-

ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑΜΑΛΗ

«Θέλει η Αναστασία να κρυφτεί, αλλά το Instagram δεν την αφήνει»! Την ωραία… ζωάρα που περνάει στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε στα social media η συριζαία δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη, ανεβάζοντας προφανώς σε κρεσέντο ενθουσιασμού φωτογραφίες από το ταξίδι της (φωτό) με το «Ασημένιο Βέλος». Στο τρένο προς τη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, εκεί μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, η Νατάσα ένιωσε να περνάει «ζωάρα» και το μοιράστηκε μαζί μας. Η πρώην υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, αμέσως μετά και τον θόρυβο που ξεσήκωσε η «ωραία ζωή της», και το γεγονός ότι αυτή την πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο, όπως της έγραψαν οι επικριτές της, έσπευσε να απαντήσει ότι η μετακίνηση προς Θεσσαλονίκη ήταν δωρεάν από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

anastasia1 0

Συμπλήρωσε δε ότι το ταξίδι αυτό ήταν για startuppers και δημοσιογράφους, και ότι εκείνη μετακινούνταν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Για ρεπορτάζ πηγαίνουν μόνο οι συριζαίοι, κατά Γιάμαλη, καθώς ήταν η ίδια που επέκρινε παρελθούσες «δεξιές ΔΕΘ» για ό,τι ακριβώς κάνει η ίδια σήμερα. Και φυσικά περνάει ζωάρα στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ελάχιστα έως καθόλου δεν τον έζησε στο 4% του, αλλά στο 34%! Εν ολίγοις, ο δρόμος από το LSE, όπου σπούδασε η εν λόγω, και τα κάμπινγκ έως τα κοσμοπολίτικα μπαράκια της Μυκόνου και το κόμμα μπορεί να ήταν μακρύς, αλλά ήταν και ωραίος για την «κόκκινη» Νατάσα. Και γιατί να το κρύψει, άλλωστε;

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...