Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ντυμένα στα ασπρόμαυρα όλα τα «κορίτσια του Κυριάκου»

❱❱ Το dress code που ακολούθησαν οι βουλευτίνες της Ν.Δ. στη ΔΕΘAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ασπρόμαυρη ΔΕΘ για τα «κορίτσια του Μητσοτάκη». Οι βουλευτίνες της Ν.Δ. προτίμησαν το λευκό και το μαύρο για το ντύσιμό τους στο Βελλίδειο, μια ασφαλέστατη επιλογή.
Σχεδόν όλες, με πρώτη και καλύτερη τη σύζυγο του προέδρου Κυριάκου, Μαρέβα Μητσοτάκη, είχαν το «λευκό της αθωότητας» πάνω τους.

8 f4 img 6232

Η Μαρέβα διάλεξε κοστούμι από την προσωπική συλλογή της Zeus + Dione. Λευκό ταγέρ φόρεσαν και η αδελφή του Κυριάκου, Ντόρα Μπακογιάννη, όπως και η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

8 f2 img 6231

Η εκπρόσωπος Τύπου Μαρία Σπυράκη ήταν ντυμένη στα μαύρα, έχοντας όμως ως άσπρη πινελιά την τσάντα της, ενώ και η βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή επέλεξε μαύρη μπλούζα και λευκή φούστα. Λευκού χρώματος φόρεμα έβαλε και η νεοφερμένη στη Ν.Δ., η Θεσσαλονικιά Κατερίνα Μάρκου, όπως και πολλές άλλες «δεξιές» κυρίες.

8 f3 img 6236

Γέμισε το Βελλίδειο ασπρόμαυρες παρουσίες για χάρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που μάλλον έβαλε στολή στις… γυναίκες του.

Θυμήθηκε τη μανούλα της η Φώφη Γεννηματά

❱❱Τη μανούλα της θυμήθηκε η Φώφη Γεννηματά. Κι αυτό γιατί «έφυγε» από κοντά της ακριβώς πριν από 25 χρόνια, όπως είπε η ίδια μέσα από ένα συγκινητικό διαδικτυακό μήνυμά της: «Ζει η απουσία λοιπόν, μαζί μας ή και μόνη της, τη ζωή της. Σωπαίνει, φθείρεται… χάνοντας χρώματα, πληθαίνοντας τη σκιά της… Είκοσι πέντε χρόνια είναι πολλά. Οι εικόνες ξεθωριάζουν, οι μνήμες ξεμακραίνουν κι όμως είσαι εδώ… Κι όλο σου μοιάζουμε και πιο πολύ, ακόμα και σε αυτά για τα οποία σε πειράζαμε και γελούσες. Προχωράμε, τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα κι έχουν κάτι από τη γοητεία σου και την ομορφιά σου». Η μητέρα της προέδρου του Κινήματος Αλλαγή Κάκια πέθανε σε ηλικία μόλις 52 ετών από καρκίνο του μαστού. «… Με τη μητέρα μου ήμασταν πολύ δεμένες και, μαζί με την αδελφή μου, της σταθήκαμε. Πηγαίναμε για θεραπείες και κάναμε σχέδια για το καλοκαίρι και το μέλλον. Η μητέρα μου ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε για την ασθένειά της. Πάλεψε δέκα χρόνια με αυτήν και δεν την ακούσαμε ούτε μία ημέρα να λέει πως δεν είναι καλά» είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή της.

❱❱Πολύ γκλάμορους πτήση ήταν αυτή στην οποία συνέπεσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Καραμανλής, η Αννα Βίσση και η Πέγκυ Ζήνα. Την είδηση έδωσε πρώτος ο περίφημος «τσολιάς» της «Ελληνοφρένειας». Σε μηνύματά του στο twitter ανέφερε ότι καθ’ οδόν προς τη Θεσσαλονίκη για το φεστιβάλ της ΚΝΕ συνέπεσε με αρκετούς… διάσημους: «Τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, τον βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αλλά και την… Αννα Βίσση με την Πέγκυ Ζήνα».
Ωραία πτήση ήταν αυτή. Πτήση με θέμα! Το γεγονός, δηλαδή, ότι ο «τσολιάς» πήγαινε στο φεστιβάλ της ΚΝΕ του όχι με το τρενάκι ή το λεωφορείο, αλλά με το αεροπλάνο, κυριλέ και κομμουνιστικά, δηλαδή!

Τούρτα με… σημασία

8 f7 koukodimos img 6224

❱❱Ενα βήμα πριν πενηνταρίσει είναι ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Κώστας Κουκοδήμος, που γιόρτασε προχθές τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα σαράντα εννιά! Η εντυπωσιακή τούρτα με τα κεράκια που έσβησε είχε το λογότυπο της καμπάνιας που ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του νομού του. Ο Κώστας θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης και ελπίζει στα επόμενα 50ά γενέθλιά του να είναι ο νέος δήμαρχος της πόλης.

(!)

apokalupsi gi auto brabeuoun ton g papandreou os megalo igeti 1

Οπου πάει φέρνει καταστροφή, με την καλή έννοια πάντοτε! Πάτησε το πόδι του στο Χονγκ Κονγκ και κόντεψε να εξαφανιστεί η πόλη. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μάς πληροφορεί ότι είναι στη δίνη του κυκλώνα «Μανγκούτ», που πλήττει με πολύ άσχημο τρόπο την περιοχή. Βρίσκεται, δηλαδή, στο κέντρο του υπερ-τυφώνα «Μανγκούτ», που έχει προκαλέσει χάος στο Χονγκ Κονγκ, αφήνοντας πίσω του 30 νεκρούς και μεγάλες καταστροφές. Ο πρώην πρωθυπουργός αποτύπωσε τη μανία του φαινομένου σε ένα βίντεο, που δημοσίευσε στο Instagram με το σχόλιο «Χονγκ Κονγκ – Ο χειρότερος τυφώνας των τελευταίων 60 ετών. Ποιος λέει ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή;». Τι να πούμε τώρα; Προσοχή, πρόεδρε, σε χρειάζεται το ΚΙΝ.ΑΛ.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...