Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Tα πάντα θα έρθουν στο φως για το διαζύγιο Αθηνάς – Αλβάρο

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το διαζύγιο της Αθηνάς και του Αλβάρο (και τη μάχη τους στο δικαστήριο) από τον πρώην εκπρόσωπο της οικογένειας Αλέξη Μανθεάκη

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το διαζύγιο της Αθηνάς και του Αλβάρο (και τη μάχη τους στο δικαστήριο) από τον πρώην εκπρόσωπο της οικογένειας Αλέξη Μανθεάκη

Θέση για το πολύκροτο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο παίρνει για πρώτη φορά με μια μακροσκελή ανάρτησή του στα social media ο πρώην εκπρόσωπος της θρυλικής οικογένειας Αλέξης Μανθεάκης.

ΑΠΟ ΤΟΝ Θ. ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Στο «πιπεράτο» κείμενο που έχει αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook και είναι γεμάτο αιχμές για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς τολμά και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει για την κούκλα από «ατσάλι», όπως την είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα: «Η Αθηνά είναι σήμερα μια αληθινή Ωνάση, που θα καμάρωνε ο παππούς της για αυτήν, εάν ζούσε».

Ο Αλέξης Μανθεάκης, που είναι και προσωπικός βιογράφος της Αθηνάς Ωνάση, με το βιβλίο «Αθηνά Ωνάση: Στο μάτι του κυκλώνα», που κυκλοφόρησε το 2012, υποστηρίζει ότι η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έδωσε τυχαία τέλος στον γάμο αυτό.

«Μετά από χρόνια που ήταν παντρεμένη με έναν άνδρα μεγαλύτερο, που αγάπησε στα 17 της, δίνοντάς του τα πάντα, την αγάπη της, χρήματα, δόξα, όνομα “κλειδί” για τα μεγάλα σαλόνια, άλογα εκατομμυρίων, σπίτια, ιδιωτικό αεροπλάνο, την αφοσίωση και την πίστη της, κάποια γεγονότα και πρόσωπα πέρυσι την έκαναν να πάρει τη δύσκολη και πικρή απόφαση να διαλύσει τον γάμο της και να διώξει τον άντρα της ζωής της» γράφει και πετά ειρωνικά σχόλια κατά του Βραζιλιάνου playboy.

«Η αγάπη του κράτησε λίγο»
«Αυτός δήλωσε ότι θα πάλευε για τη μεγάλη του αγάπη, έκανε αναρτήσεις στο Instagram και έβαλε τα παιδιά της πρώην συντρόφου του να κάνουν δηλώσεις, μέσα από τα πολυτελέστατα σπίτια αγορασμένα από την Αθηνά, εναντίον της. Η αγάπη του για την Αθηνά κράτησε μόνο λίγους μήνες, ενώ τώρα κάνει αναρτήσεις στο διαδίκτυο, με φωτογραφίες της νέας του αγάπης. Από την άλλη οι απαιτήσεις του στα δικαστήρια του Βελγίου συνεχίζονται κι ας έχει βρει, όπως λέει, την ευτυχία».

Ο Αλέξης Μανθεάκης, που είναι ανάμεσα στους ελάχιστους που γνωρίζουν τα πάντα γύρω από το διαζύγιο της Αθηνάς, θεωρεί πως η όμορφη κληρονόμος θα καταφέρει μέσα από τη δικαστική διαμάχη της να αποδείξει πως δεν τη λένε τυχαία Ωνάση.

«Σύντομα θα γίνει το δικαστήριο και θα βγει το διαζύγιο, που σίγουρα θα του δώσει κάποια χρήματα αλλά, ελπίζω, πολύ λιγότερα από αυτά που απαιτεί από την Αθηνά. Φυσικά ο κόσμος δεν ξέρει τι έχει γίνει και δεν θα μιλήσω για αυτά που ξέρω τώρα. Ολα θα έρθουν στο φως. Η Αθηνά, για να ξέρετε, πήρε μια πολύ δύσκολη απόφαση, πήρε τη ζωή στα χέρια της, έκανε την καρδιά της πέτρα και με αξιοπρέπεια και με τη σιδερένια πυγμή μιας πραγματικής Ωνάση αντιμετωπίζει την κατάσταση και τη ζωή της. Τη γνωρίζω εδώ και 18 χρόνια και ξέρω ότι είναι πια μια γνήσια Ωνάση, με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία… Αυτή την Αθηνά διάλεξε να κοντράρει ο Doda».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...