Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Αφιερώσεις και μηνύματα των πολιτικών για τις μανούλες τους

Το τηλεφώνημα Τσίπρα στην Αρίστη και η ατάκα του Μητσοτάκη για τη Μαρέβα

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Το τηλεφώνημα Τσίπρα στην Αρίστη και η ατάκα του Μητσοτάκη για τη Μαρέβα

Και οι πολιτικοί έχουν ψυχή. Κι εκτός από ψυχή, και μαμά! Ετσι, λοιπόν, χθες πλημμύρισαν οι ιστοσελίδες τους από μαμάδες που έβγαλαν τα βλαστάρια που μας κυβερνάνε!

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε τηλεφωνικώς στη μανούλα του, την Αρίστη, η οποία έχει μεγάλη αδυναμία στους γιους του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτίμησε να τιμήσει τη σύζυγό του Μαρέβα, μάνα τριών παιδιών, λέγοντάς της: «…Μαρέβα, σήμερα πήρες το καλύτερο δώρο από τα παιδιά μας! Σε ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις κάθε μέρα με αγάπη, υπομονή και το φανταστικό σου χαμόγελο».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης του Ποταμιού, πιο λυρικός από όλους, επισημαίνει ότι αυτό που είναι το οφείλει στη μητέρα του, την Αργυρώ: «…τα χάδια της, η φροντίδα της, οι φωνές της, το βλέμμα της, οι παρατηρήσεις της, οι αγωνίες της, τα θέλω της, όλα αυτά, καλά και κακά, που καθορίζουν αυτό που είμαστε». Ο βουλευτής Κορινθίας της Ν.Δ. και γιος του πρώην επιτρόπου Σταύρου Δήμα, Χρίστος, έκανε και εκείνος με τη σειρά του αφιερώσεις στη μητέρα του Αλκηστη, που μεγάλωσε εκείνον και τον αδελφό του Κώστα.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης επίσης θυμήθηκε τη μάνα του και ανέσυρε φωτογραφία με τη Νίτσα Αναστασιάδη και τα τρία παιδιά της, τον Πάμπο, τον Νίκο και τη Σούλα.

Τέλος, ο βουλευτής Μάριος Γεωργιάδης έγραψε για τη μητέρα του και σύζυγο του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, Αναστασία: «Δεν υπήρξε φορά που δεν έβαλες τις ανάγκες μου πάνω από τις δικές σου. Μπορούσες να μη φας, για να φάω εγώ τη δική σου μερίδα. Δούλευες 20 ώρες την ημέρα για να μη μου λείψει τίποτα…»

❱❱

pappas 1

Σαν να βλέπω στο βάθος να έρχεται η ανάπτυξη… Πανηγυρίζει το «κυβερνητικό πάνελ» και ιδιαίτερα ο υπουργός Νίκος Παππάς (φωτό) για τη συμφωνία (σταθμό τη λένε) Forthnet και κινεζικής ZTE. Η επένδυση, ύψους 500.000.000 ευρώ, αφορά τις τηλεπικοινωνίες, και ειδικότερα τις οπτικές ίνες.

«Η διεθνής επενδυτική κοινότητα εμπιστεύεται την Ελλάδα, που διαρκώς αυξάνει το οικονομικο-γεωπολιτικό της εκτόπισμα, βγαίνοντας από την κρίση με σταθερά βήματα. Σήμερα είχαμε ακόμα μια σειρά επαφών με οικονομικούς παράγοντες, όπως τη Βιομηχανική και Εμπορική Τράπεζα της Κίνας ICBC και την Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων και Υποδομών AIIB, της οποίας η χώρα μας αποτελεί νέο μέλος. Η υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των εταιριών ZTE – Forthnet για τη δημιουργία δικτύου υψηλών ταχυτήτων στον ελληνικό χώρο αποτελεί μια σημαντική επένδυση» λέει ο υπουργός.  Μακάρι. Με το καλό να δούμε την ανάπτυξη. Ελπίζω όχι όπως βλέπουμε δάσος στο Ελληνικό!

Στον ημιμαραθώνιο με διάφανο κολάν

markou

❱❱Με σέξι, κόκκινο, ημιδιάφανο κολάν έτρεξε στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο στα Γιάννενα η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου (φωτό). Η αθλητική Κατερίνα απέδειξε πόσο γυμνασμένη είναι και πόσο ωραίο σώμα διαθέτει.

Οικογενειακό φεστιβάλ

tae kvo do

❱❱Να αγωνίζεσαι με τους γονείς σου, τι ευτυχία! Κι όμως, η Ενωση Τάε Κβον Ντο Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) δημιούργησε έναν πρωτότυπο αγώνα ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, ονόματι «Kim e Liu». Αυτήν τη φορά τον αγώνα, που έγινε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ανω Λιοσίων, παρακολούθησαν η Βάσω Κόλλια (πρώην γ.γ. Ισότητας) και η Μαρία Μεϊντάνη – Παναγοπούλου, μέλη και οι δυο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Αθλητισμός και Γυναίκα. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στις μητέρες των παιδιών του τάε κβον ντο!

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....