Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Ροκ ιστορίες σε μια… τραγωδία!

Εξω φρενών ο Κιμούλης άφησε στη μέση τη «Μήδεια», αφού ενοχλήθηκε από τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε διπλανό γήπεδο στην Αλεξανδρούπολη.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου ή Γιώργος Κιμούλης; Ροκιές ή τραγωδία; Οι διοργανωτές των περιοδειών της επαρχίας τα έκαναν… κουλουβάχατα για ακόμη μία φορά, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός αναγκάστηκε να διακόψει την παράσταση της «Μήδειας» στην Αλεξανδρούπολη και να εγκαταλείψει έξαλλος το Κηποθέατρο της πόλης. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν μπορούσε να «μπει» στον εξαιρετικά δύσκολο ρόλο του, αφού στο διπλανό στάδιο τραγουδούσε την ίδια στιγμή ο -κατά τα άλλα- καλός του φίλος Βασίλης Παπακωνσταντίνου.33h95h99

Η αλήθεια είναι πως η αρχαία τραγωδία για να παιχτεί σωστά χρειάζεται τις κατάλληλες συνθήκες και προπάντων ησυχία. Ο Γιώργος Κιμούλης -που είναι μάστορας του είδους και το γνωρίζει καλά αυτό- πριν από περίπου μία εβδομάδα βρέθηκε σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του, όταν μόλις ανέβηκε στη σκηνή του Κηποθεάτρου «Εγνατία» στην Αλεξανδρούπολη άρχισαν τα… όργανα της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Ο καλός ερμηνευτής και τραγουδοποιός εμφανιζόταν σε τοπικό γήπεδο, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το θέατρο όπου έδινε την παράστασή του ο Κιμούλης, και τραγουδούσε με το γνώριμο ροκ ύφος του ξεσηκώνοντας το κοινό του. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Γιώργος Κιμούλης και ο θίασός του θα έπαιζαν τη «Μήδειά» τους με την… υπόκρουση των ροκ τραγουδιών του… απέναντι.

Εξαλλος!

Εύλογα λοιπόν ο Γιώργος Κιμούλης σταμάτησε την παράσταση και δήλωσε στο κοινό που είχε πάει για να τον δει ότι έτσι δεν μπορεί να παίξει, συμπληρώνοντας μάλιστα έξαλλος ότι δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στην Αλεξανδρούπολη… Μάλιστα ο πρωταγωνιστής ενημέρωσε τον κόσμο να περάσει από το ταμείο και να πάρει πίσω τα χρήματά του. «Ο Γιώργος Κιμούλης είχε δίκιο, γιατί δεν είναι δυνατό την ίδια στιγμή σε κοντινούς χώρους να πραγματοποιούνται δύο εκδηλώσεις και η μία από αυτές να είναι συναυλία για την οποία απαιτείται μικροφωνική και ήχος με πολλά ντεσιμπέλ. Το πρόβλημα το δημιούργησαν οι διοργανωτές, οι οποίοι -προκειμένου να βγάλουν χρήματα- δεν σέβονται ούτε τους καλλιτέχνες ούτε το κοινό και κλείνουν εκδηλώσεις την ίδια βραδιά, εφόσον γνωρίζουν ότι υφίσταται ακουστικό πρόβλημα. Καλά έκανε ο Κιμούλης και αποχώρησε» δηλώνει στην «Espresso» άτομο που ήταν παρών στην… κακοποιημένη παράσταση της «Μήδειας» στην Αλεξανδρούπολη.

Να τονίσουμε ότι το γεγονός αυτό δεν διατάραξε καθόλου τις άριστες σχέσεις που έχει ο Γιώργος Κιμούλης με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Εκτός από το ότι πριν από πολλά χρόνια οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν άψογα στην ταινία «Νοκ άουτ» του Παύλου Τάσιου (στην οποία ο ηθοποιός είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ο τραγουδιστής συμμετείχε με ένα γνωστό κομμάτι του), το 2008 είχαν ακόμη μία σημαντική συνεργασία. Η φωνή του Γιώργου Κιμούλη ακούγεται στο τραγούδι «Ασυλο», που συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον γενικό τίτλο «Βατόμουρα».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...