Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Στην Αθήνα το καταφύγιο του δραπέτη!

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μια ανάσα από τη σύλληψη του Φλαλούντ -φίλου του (νεκρού) Κόλα- στην Καλλιθέα

Μία ανάσα από τη σύλληψη του επικίνδυνου δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Λούλι Φλαλούντ, στενού φίλου του νεκρού πλέον Μάριαν Κόλα, βρέθηκαν οι αστυνομικοί πριν από τρεις μέρες στην Καλλιθέα. Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ρίξει… δίχτυα για να βρει κι άλλο ένα «λαβράκι» που το έχει σκάσει από σωφρονιστικό κατάστημα, τον αδίστακτο κακοποιό Μουρατάι ή Μουρατάζ Αντιμίρ. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει έναν Αλβανό που στο παρελθόν είχε σχέση με τον Λούλι Φλαλούντ. Το 2009 μάλιστα του είχε προσφέρει καταφύγιο στη Θεσσαλία όταν τον καταδίωκε η ΕΛ.ΑΣ., επειδή ο Φλαλούντ είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων της περιοχής.456jh998j9

Meeting

Οι αστυνομικοί που προσπαθούν να εντοπίσουν τους δραπέτες που έχουν μείνει ασύλληπτοι είχαν την πληροφορία πως ο καταζητούμενος θα είχε συνάντηση με τον συμπατριώτη του, ο οποίος είναι πλέον «καθαρός» και δεν έχει… μπερδέματα με τον νόμο. Το… meeting των δύο θα γινόταν σε πλατεία της Καλλιθέας, ώστε να μην κινήσουν υποψίες. Ετσι, αστυνομικοί με πολιτικά είχαν ζώσει αθέατοι την πλατεία, ώστε τη στιγμή που θα πλησίαζε ο δραπέτης να επιχειρήσουν τη σύλληψή του. Πράγματι, είδαν κάποια στιγμή τον φίλο του Φλαλούντ να φτάνει στην πλατεία, να κάθεται σε ένα παγκάκι και να περιμένει. Οι αστυνομικοί πίστεψαν πως σε λίγο θα εμφανιζόταν και ο άνθρωπος που περίμεναν. Λίγη ώρα μετά, στο ίδιο παγκάκι κάθισε άλλος ένας Αλβανός, ο οποίος χαιρέτησε τον συμπατριώτη του και άρχισαν να τα λένε. Ηταν η ευκαιρία… Οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά και περικύκλωσαν τους δύο Αλβανούς. Ομως όταν τους πήγαν για ανάκριση, διαπιστώθηκε πως ο δεύτερος Αλβανός δεν ήταν ο Λούλι Φλαλούντ. Μάλιστα, ο φίλος του δραπέτη είπε στους αστυνομικούς πως έχει να δει αρκετά χρόνια τον κολλητό του και δεν έχει καθόλου νέα του.

Πού κρύβεται

Οι αστυνομικοί που έχουν εμπλακεί στις έρευνες για την αναζήτηση του ισοβίτη Φλαλούντ, ο οποίος απέδρασε μαζί με τους υπόλοιπους συγκρατούμενούς του από τις φυλακές Τρικάλων, πιστεύουν ακράδαντα πως ο «άνθρωπός τους» κρύβεται κάπου στην Αθήνα. Ο Φλαλούντ έχει ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να τον κρύψουν στην πρωτεύουσα. Αλλωστε, οι πληροφορίες που έχουν οι αστυνομικοί που κυνηγούν τον δραπέτη είναι σαφέστατες: «Ο κακοποιός δεν ακολούθησε τα φιλαράκια του σε Σκόπια και Κόσοβο. Κρύβεται στην Αθήνα».

«Μοναχικός λύκος» ο επικίνδυνος κακοποιός

«Ο Φλαλούντ είναι “ψημένος” κακοποιός. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως δεν ακολούθησε τους υπολοίπους και διάλεξε τη δική του πορεία. Είναι σαν μοναχικός λύκος. Εκείνος αποφασίζει πότε και πού θα χτυπήσει…» λέει στην «Εspresso» άτομο που ασχολείται με τις έρευνες για τον συγκεκριμένο δραπέτη. Από το 2009 έως και το 2011, σε Λάρισα και Βόλο, ο Λούλι Φλαλούντ και η συμμορία του εισέβαλλαν σε σπίτια και λήστευαν τους ιδιοκτήτες. Μάλιστα, δεν δίστασε να σκοτώσει μια ηλικιωμένη γυναίκα στον Βόλο, όταν αντιστάθηκε και δεν του αποκάλυψε πού είχε κρυμμένες τις λιγοστές οικονομίες της. Ο Φλαλούντ είχε συλληφθεί στη Θεσσαλία και είχε καταδικαστεί δύο φορές σε ισόβια για τη δολοφονία και σε 146 χρόνια κάθειρξη για τις 38 άγριες ληστείες που είχε διαπράξει.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...