Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Νεα ζωή στην Κύπρο»

Ο Τάσος Θεοδώρου μιλά για τα σχέδια που κάνει στην τηλεόραση, τη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά και τον έρωτα!

Μεγάλωσε στον Δομοκό σε μια ευτυχισμένη οικογένεια, που -όπως λέει και ο ίδιος- του πρόσφερε τα πάντα προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Ο Τάσος Θεοδώρου εργάζεται τα τελευταία εννέα χρόνια στην τηλεόραση και δηλώνει πολύ τυχερός γιατί στη ζωή του γνώρισε αξιόλογους ανθρώπους που τον βοήθησαν και του έδωσαν πολλές ευκαιρίες.

Αν και ξεκίνησε από το Alter, πολύ γρήγορα η καταξίωση ήρθε και εκτός συνόρων, αφού μετά το «Πρωινό mou» στο Μega ετοίμασε τις βαλίτσες του για την Κύπρο. Οσο για το πώς πήρε την απόφαση να φύγει; Ο Τάσος Θεοδώρου λέει χαρακτηριστικά: «Η απόφαση πάρθηκε μετά από ώριμη σκέψη, ενώ βρισκόμουν στην Κύπρο για την καλοκαιρινή εκπομπή “Giampanaki». Δέχθηκα μία τιμητική πρόταση από το Mega Κύπρου να συμμετέχω στο φιλανθρωπικό σόου “DanSingForYou”, διευρύνοντας έτσι την τηλεοπτική μας συνεργασία. Ηταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις της ζωής μου, γιατί θα έπρεπε να αφήσω πίσω μου οικογένεια, φίλους, δουλειά, τρόπο ζωής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου το Mega και την Eλενα Κατραβά που κατάλαβαν αμέσως τις ανάγκες μου και έφυγα με την ευχή τους για ένα νέο επαγγελματικό βήμα».

-Hταν εύκολο ή δύσκολο να μπεις σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και μακριά από την οικογένειά σου;

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που πήγα στην Κύπρο δέχθηκα μία τεράστια αγκαλιά και πολλή αγάπη. Τόσο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής εκπομπής όσο και στο «DanSing», που ήταν για καλό σκοπό. Οι Κύπριοι είναι φιλόξενοι, ευγενικοί και άνθρωποι με παιδεία. Το μόνο που με ενόχλησε κάπως ήταν η απόσταση από τους δικούς μου ανθρώπους. Γιατί εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσα να πηγαίνω στο χωριό μου τόσο συχνά όσο πήγαινα πριν που έμενα στην Αθήνα. Ωστόσο μιλάω καθημερινά με τους γονείς μου και τον αδερφό μου Βασίλη, που είναι 17 χρόνων και είναι βασικός τερματοφύλακας στην ομάδα του Δομοκού στη Γ’ Εθνική, και πρέπει να σου πω ότι χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν.

Θα επέστρεφες στην ελληνική τηλεόραση;

Φυσικά και θα επέστρεφα. Οταν κλείσει ο κύκλος της Κύπρου, σίγουρα θα γυρίσω και μακάρι να γίνονται πολλές παραγωγές για να μπορούν να εργαστούν όλοι οι συνάδελφοι.

Μέσα σε λίγο διάστημα κατάφερες να γίνεις από τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην Κύπρο. Φέτος μάλιστα ανέλαβες ακόμη μεγαλύτερο project.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινάμε στο Mega Κύπρου το νέο μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου, με τίτλο «Eχουμε και λέμε»! Θα το παρουσιάζουμε παρέα με την Eλενα Ευσταθίου, που είναι γνωστή ηθοποιός και αγαπητή στο κυπριακό κοινό. Θα έχουμε συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, παιχνίδια και χαρούμενη διάθεση!

Με τη Φαίη Σκορδά ήσουν και στο Alter και στο «Πρωινό mou». Πόσο δύσκολος ήταν ο τηλεοπτικός αποχωρισμός σας;

Η Φαίη είναι ο άνθρωπος που μου πρόσφερε απλόχερα τα πάντα. Δίνει ευκαιρίες και είναι δίπλα στους ανθρώπους που εκτιμά και αγαπά. Eχω πάρει πολλά στοιχεία τόσο από εκείνη όσο και απ’ τον Γιώργο Λιάγκα. Ηταν τα ομορφότερα χρόνια μου στη δουλειά και δεν σου κρύβω ότι μου λείπουν πολύ. Από την περσινή σεζόν τους παρακολουθούσα κι ένιωθα πως ήμουν ακόμη στην παρέα του «Πρωινού». Εχω κρατήσει επαφές τόσο με τη Φαίη και τον Γιώργο όσο με τη Σάσα Σταμάτη, που είναι η καλύτερη φίλη μου, και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που πάντα ενδιαφέρεται για την εξέλιξή μου και στηρίζει τις προσπάθειές μου.

Ποια συμβουλή σου έδωσε η Φαίη την οποία κρατάς ως οδηγό;

Το μυστικό της επιτυχίας της Φαίης είναι ότι δεν υποκρίνεται και πως είναι ο εαυτός της. Είναι αυτή η χαμογελαστή γυναίκα που σου ανοίγει την αγκαλιά της, σε προσέχει και δεν αφήνει κανένα να σε πληγώσει. Αρα, αυτό που κρατάω είναι να είμαι ο εαυτός μου και να σκέφτομαι μόνο θετικά για τους ανθρώπους.

Τελικά κατέκτησες ένα από τα όνειρά σου με αυτή την αλλαγή;

Αυτή η αλλαγή με ωρίμασε και με έκανε να σταθώ στα πόδια μου. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται εύκολο, αλλά για μένα, που είμαι «παιδί της μαμάς» και δύσκολα παίρνω ρίσκο, μου έκανε καλό. Δεν μπορώ να γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί, αλλά μέχρι στιγμής απολαμβάνω αυτό που ζω και ευχαριστώ τον Θεό που έχω δουλειά σε τόσο δύσκολες εποχές.

Θα τα παράταγες όλα για έναν μεγάλο έρωτα;

Φυσικά! Αν αυτός ο έρωτας μπορούσε να μου εξασφαλίσει μία άνετη ζωή χωρίς προβλήματα, γιατί όχι; (γέλια) Θα ήταν το καλύτερο δώρο!

Τεριάννα Παππά

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...