Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

1.000.000 δολάρια για τη φανέλα της ΑΕΚ

Πρόταση-σοκ από το site της απιστίας στον Δικέφαλο (της Γ’ Εθνικής).

Μια άκρως δελεαστική και συνάμα εντυπωσιακή πρόταση χορηγίας, που θα τη βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο, δέχτηκε η ομάδα της ΑΕΚ από τον ιστότοπο της… απιστίας, το Αshley Madison. Το παγκοσμίως διάσημο καναδικό site που δραστηριοποιείται από τον περασμένο Φεβρουάριο και στη χώρα μας με ιδιαίτερη επιτυχία και απευθύνεται -κυρίως- σε  «άτακτους» παντρεμένους που θέλουν να κάνουν εξωσυζυγικές σχέσεις, έχει καταθέσει πρόταση χορηγίας για να διαφημιστεί στη φανέλα της Ενωσης!  2236985j963

«Εχουμε καταθέσει πρόταση στον οικονομικό διευθυντή της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ, ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, προκειμένου να χορηγήσουμε τη φανέλα της ομάδας. Στείλαμε και μακέτα για το πώς σκεφτόμαστε να είναι η φανέλα… Επιλέξαμε την ΑΕΚ, λόγω του οράματος της νέας διαχείρισης να ανεβάσει την ομάδα πίσω, στη δικαιωματική θέση της στη Σούπερ Λιγκ, να επενδύσει σε εγκαταστάσεις και να αναπτύξει το ταλέντο του ποδοσφαίρου. Ο ιδρυτής της Ashley Madison, ο κ. Noel Biderman, είναι παθιασμένος με τη διασφάλιση του μέλλοντος του διάσημου ποδοσφαιρικού συλλόγου» τόνισε στην «Espresso» η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ροζ ιστοσελίδας Κατιλένα Αλπε επιβεβαιώνοντας ότι το πακέτο προσφοράς ισχύει για δώδεκα μήνες και η εταιρία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να γυρίσει και τηλεοπτική διαφήμιση με την ομάδα: «Ημασταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό. Ωστόσο η επίσημη πρόταση κατατέθηκε μόλις πριν από λίγα 24ωρα και περιμένουμε την απάντηση».

Η πρόταση χορηγίας από τον Noel Biderman έγινε στον οικονομικό διευθυντή της Ενωσης Γιώργο Ρόκκα, ενώ το σάιτ της απιστίας είχε έρθει κατά το παρελθόν σε επαφή και με τον πρώην πρόεδρο Σταύρο Αδαμίδη. «Υστερα από εκτενή έρευνα στην ελληνική αθλητική σκηνή αποφασίσαμε να επιλέξουμε την ΑΕΚ. Μια ποδοσφαιρική ομάδα που έχει ανάγκη από βοήθεια, έχει μια μακρά ιστορία στη χώρα και θεωρείται η τρίτη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαστε στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων και περιμένουμε να ακούσουμε νέα από τη διαχείριση πολύ σύντομα» τόνισε σε δηλώσεις του ο «βασιλιάς» της απιστίας Noel Biderman, μη παραλείποντας να αναφερθεί και σε διάσημους αθλητές που επιδόθηκαν στο σπορ της «κουτσουκέλας»! «Αθλητισμός και απιστία πάνε χέρι-χέρι με κάποιες σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο των σπορ, όπως οι Tiger Woods, Wayne Rooney, Ashley Cole, John Terry, Tony Parker, Lamar Odom». Η AshleyMadison.com όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει ευκαιρίες χορηγίας στους New York Giants. Στο παρελθόν εξέφρασε ενδιαφέρον για χορηγία του Super Bowl και πιο πρόσφατα της ομάδας μπάσκετ Virtus Roma.

Η απάντηση της ομάδας και η στροφή στο μπάσκετ

Η «Espresso» επικοινώνησε με διοικητικό παράγοντα της ΑΕΚ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι όντως έγινε πρόταση χορηγίας: «Ωστόσο δεν μπήκαμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε περισσότερο… Ηδη υπάρχουν άλλες προσφορές τις οποίες εξετάζουμε». Αν και η ΑΕΚ φαίνεται πως θα αρνηθεί τελικά την προσφορά, οι υπεύθυνοι του σάιτ δεν πρόκειται να το βάλουν εύκολα κάτω. «Αν η επίσημη απάντηση είναι αρνητική, τότε θα κινηθούμε προς άλλη ομάδα, η οποία θα είναι από τον χώρο του μπάσκετ»  αποκάλυψε η Κατιλένα Αλπε.

Η ιστοσελίδα ιδρύθηκε το 2002 στον Καναδά και γρήγορα άνοιξε τις πόρτες της σε 28 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», από τις 13 Φεβρουαρίου, οπότε άρχισε να λειτουργεί στη χώρα μας, στους δαιδαλώδεις διαδρόμους της σεργιανίζουν καθημερινά χιλιάδες έγγαμοι και δεσμευμένοι αναζητώντας εραστή ή ερωμένη, ή το «αλατοπίπερο» που θα δώσει γεύση στον ταλαιπωρημένο γάμο ή σχέση τους.

ΓΙΟΥΛ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...