Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Τρόμος από τον «δράκο» της Πρέβεζας

Επιασαν 60χρονο που προσπάθησε να ασελγήσει σε 14χρονη κοντά στο αστυνομικό τμήμα! – Είναι ύποπτος για άλλες δύο επιθέσεις σε ανήλικα

Ούτε η παρουσία των αστυνομικών ούτε ο φόβος της σύλληψης απέτρεψαν έναν 60χρονο «δράκο» από το να επιχειρήσει να κάνει πράξη τις αρρωστημένες του ορέξεις. Ο αδίστακτος άντρας, που φέρεται να είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες δύο επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια με σεξουαλικά κίνητρα στο παρελθόν, θέλησε να ασελγήσει σε μια 14χρονη λίγα μόλις μέτρα από το μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνση Πρέβεζας. Για κακή του τύχη όμως εκείνη κατάφερε να του ξεφύγει και να φτάσει τρέχοντας στο κτίριο της Αστυνομίας, όπου με δάκρυα στα μάτια διηγήθηκε όσα της συνέβησαν!

Το περιστατικό που έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Πρέβεζας συνέβη το απόγευμα της Τρίτης. Ο 60χρονος, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης, εντόπισε το θύμα του και της επιτέθηκε, επιχειρώντας να κάνει ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Η κοπέλα κατόρθωσε να ξεγλιστρήσει και περιέγραψε τρέμοντας στους αστυνομικούς τι της συνέβη, με αποτέλεσμα από εκείνη τη στιγμή να ξεκινήσει αγώνας δρόμου για τη σύλληψη του σάτυρου. Εχοντας την περιγραφή που έδωσε το θύμα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άρχισαν να τον αναζητούν και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον προσαγάγουν στο τμήμα. Εκεί η 14χρονη τον αναγνώρισε χωρίς καμία επιφύλαξη κι έτσι η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη.

Από την έρευνα που ακολούθησε οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μία ακόμη τρομακτική διαπίστωση, αφού αποδείχτηκε ότι ο 60χρονος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των νεαρών κοριτσιών της περιοχής. Συγκεκριμένα, φέρεται να είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες δύο επιθέσεις με σεξουαλικά κίνητρα προτού πέσει στα χέρια της Αστυνομίας. Πριν από δύο εβδομάδες είχε προσπαθήσει να γδύσει μια ανήλικη στην οποία επιτέθηκε σε ένα πάρκινγκ, αλλά εκείνη τον έγδαρε στο πρόσωπο και κατάφερε να του ξεφύγει, ενώ πριν από λίγες ημέρες φέρεται να είχε επιτεθεί σε άλλο ένα κορίτσι, σε άλλο σημείο της πόλης. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πρέβεζας, όπου κρατείται ο 60χρονος, τον ανακρίνουν προκειμένου να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει κι άλλες επιθέσεις, ενώ καλούν όσες κοπέλες έπεσαν θύματά του και δεν το κατήγγειλαν, να προσέλθουν για να τον αναγνωρίσουν.

Καστοριά

Αρνήθηκε την κατηγορία για αποπλάνηση ανηλίκου ο 48χρονος που συνελήφθη στην Καστοριά και φέρεται ότι αποπειράθηκε να ασελγήσει σε ένα ανήλικο κοριτσάκι μόλις δώδεκα χρόνων έξω από το κατάστημά του, αλλά οι εξηγήσεις που έδωσε δεν κρίθηκαν πειστικές από τον ανακριτή στον οποίο απολογήθηκε και τον εισαγγελέα. Ετσι, τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο και οδηγήθηκε στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών, ενώ οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις ασέλγειας βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....