Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Φοράει τα… καλοκαιρινά

Ο Μίτσελ αποκαλύπτει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του.

Τις πρώτες του σκέψεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού αποκάλυψε ο Μίτσελ, καθώς προανήγγειλε την απόκτηση έξι έως οκτώ ποδοσφαιριστών. Με συνέντευξή του στη «Marca», ο τεχνικός του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι στην παρούσα φάση «φιλτράρει» το έμψυχο δυναμικό που έχει στα χέρια του κι εξετάζει τις περιπτώσεις δανεισμών και αποχωρήσεων. «Ως πρώτη σκέψη είναι να προστεθούν στην ομάδα έξι με οκτώ παίκτες, δεν γυρίζουμε την πλάτη σε κανέναν ποδοσφαιριστή» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο 50χρονος κόουτς είπε ότι ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας Βαγγέλης Μαρινάκης του έχει παραδώσει τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος αφού στόχος της διοίκησης δεν είναι μόνο να διατηρήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα, αλλά και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα στην Ευρώπη.

«Από την πρώτη μέρα μού έχουν πει πως είμαι ο απόλυτος υπεύθυνος, ότι εγώ θα παίρνω τις αποφάσεις. Εχω καθημερινή συνεργασία με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Χουάνχο Λορένθο, ούτως ώστε να γίνονται πράξη αυτά που θέλουμε. Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση στον ρυθμό των αγώνων» υπογράμμισε ο Ισπανός και χαρακτήρισε τον αποκλεισμό από τη Λεβάντε ως ένα μάθημα για την ομάδα. Επίσης, είπε ότι είχε τη δυνατότητα να αναλάβει τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν, όμως η διοίκηση των πρωταθλητών τού πρότεινε να πάρει από τώρα την ομάδα, προκειμένου να κάνει μια πιο ορθή αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού.

Λογικά, μία από τις πρώτες κινήσεις των «ερυθρόλευκων» εν όψει καλοκαιριού θα είναι η απόκτηση τερματοφύλακα, ενώ αναμένεται ενίσχυση τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στα άκρα της επίθεσης. Για την άμυνα, φαίνεται πως το κενό του Τοροσίδη κλείνει με την προσθήκη του Βραζιλιάνου Λεάντρο Σαλίνο που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπράγκα και ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές για συμβόλαιο τριών χρόνων. Επίσης, χθες έγινε γνωστό από τον Ολυμπιακό ότι απορρίφθηκε πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Πάουλο Μασάντο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


Θέλει (σήμερα) να «καθαρίσει» την πρόκριση για τα ημιτελικά

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου θέλουν να κάνουν απόψε (20.00, OTESPORT 3) οι «ερυθρόλευκοι» που αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, η οποία είχε μεγάλη διάρκεια (περισσότερο από μιάμιση ώρα), ο Μίτσελ επέλεξε δεκαεννέα ποδοσφαιριστές και άφησε στην Αθήνα τους Ντιακιτέ, Πάντελιτς και Μοντέστο. Οι τρεις τους έμειναν για ένα ακόμη ματς εκτός αποστολής, κάτι που φανερώνει ξεκάθαρα ότι είναι εκτός πλάνων του Ισπανού. Επίσης, εκτός 19άδας έμεινε και ο Βλαχοδήμος για λόγους ξεκούρασης καθώς και οι Πίνο και Φουστέρ. Ο πρώτος επειδή είναι σε καραντίνα και ο δεύτερος επειδή δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Ο Ισπανός επέλεξε για την αποστολή και δύο παίκτες (Βέργος και Βούρος) από την ομάδα Νέων του συλλόγου, στην οποία μετατέθηκε προσωρινά ο Λυκογιάννης (θα ενισχύσει την προσπάθεια για νίκη κόντρα στην Αντερλεχτ για το NextGen Series).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...