Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Η «μαύρη χήρα» και ο εργολάβος

Νέα τροπή στην υπόθεση του επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου που βρέθηκε «τσιμενταρισμένος» μέσα σε τζακούζι – Και δεύτερος κατηγορούμενος στο σκαμνί

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης της «μαύρης χήρας», της 55χρονης Ευαγγελίας Ζιάγκα, που τον Ιούνιο του 2010 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποτρόπαιη δολοφονία του επιχειρηματία Τάσου Τσαγκαρόπουλου, ο οποίος βρέθηκε «τσιμενταρισμένος» στο λουτρό πολυτελούς μεζονέτας στο Διακοφτό.

Την ώρα που συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του άτυχου επιχειρηματία περίμεναν με κομμένη την ανάσα να προσδιοριστεί έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια από μέρα σε μέρα η εκδίκαση της υπόθεσης, την τελευταία στιγμή για ακόμη μία φορά όλα ανατράπηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πριν από λίγους μήνες ο εισαγγελέας είχε διατάξει να επιστρέψει ο φάκελος της υπόθεσης στην κύρια ανάκριση προκειμένου να εξεταστεί το βάσιμο των καταγγελιών της Ευαγγελίας Ζιάγκα περί ύπαρξης συνεργών στη δολοφονία.

Η Ευαγγελία Ζιάγκα στην απολογία της είχε κάνει λόγο για τον 65χρονο σύντροφό της, με τον οποίο διέμενε στην πολυτελή μεζονέτα στο Διακοφτό, δηλώνοντας ότι αυτός είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του Τάσου Τσαγκαρόπουλου και αυτός είχε «τσιμεντώσει» το πτώμα του στο τζακούζι, με τη βοήθεια ενός 45χρονου εργολάβου, μόνιμου κατοίκου του Διακοφτού.336k98k965

Ο 65χρονος προτού ανακαλυφθεί το πτώμα του άτυχου επιχειρηματία είχε πεθάνει σε δημόσιο νοσοκομείο, χτυπημένος από την επάρατο νόσο. Ο 45χρονος Νίκος Καλογέρης, όμως, που, σύμφωνα με τη «μαύρη χήρα», ήταν συνεργός στη δολοφονία και μάλιστα ήταν αυτός που είχε κουβαλήσει όλα τα οικοδομικά υλικά για το «χτίσιμο» στο μπάνιο, δεν κλήθηκε ποτέ για ανάκριση. Οπως είχε ισχυριστεί στην απολογία της η αδίστακτη γυναίκα, ο 65χρονος σύντροφός της και ο 45χρονος εργολάβος είχαν σχεδιάσει να βγάλουν από τη μέση τον 42χρονο. «Οταν ο Τσαγκαρόπουλος ήρθε στο σπίτι μας, στο Διακοφτό, έριξα υπνωτικό στην πορτοκαλάδα του. Επειτα έφυγα και πήγα βόλτα στην παραλία στο Διακοφτό. Ο σύντροφός μου και ο εργολάβος θα αναλάμβαναν τη δολοφονία. Οταν επέστρεψα, όλα είχαν τελειώσει. Ο 45χρονος Νίκος Καλογέρης μου είπε ότι είχε “χτίσει” το πτώμα στο τζακούζι» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ο εργολάβος είχε φέρει τα τσιμέντα, τα πλακάκια και ήταν αυτός που τοποθέτησε το πτώμα στο σημείο όπου βρέθηκε». Με βάση τα νέα στοιχεία που προέκυψαν ο εισαγγελέας Εφετών Πατρών άσκησε πριν από λίγες ημέρες ποινική δίωξη και σε βάρος του Νίκου Καλογέρη. Ο ίδιος, όμως, κατέθεσε αίτηση για αναίρεση του βουλεύματος το οποίο τον παραπέμπει σε δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία, καθώς ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

«Μόλις χθες ενημερωθήκαμε ότι η αίτηση απορρίφθηκε και έτσι από μέρα σε μέρα αναμένεται να οριστεί η δίκη και οι δύο κατηγορούμενοι να καθίσουν στο εδώλιο» τόνισε στην «Espresso» η δικηγόρος της οικογένειας του Τάσου Τσαγκαρόπουλου, Μαρία Οικονόμου, και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις. Εχουν περάσει τρία χρόνια και όλοι εμείς οι φίλοι του και οι συγγενείς του περιμένουμε επιτέλους οι ένοχοι να πληρώσουν».

Το μακάβριο μυστικό στο λουτρό της μεζονέτας

Το μακάβριο μυστικό που έκρυβε το λουτρό της πολυτελούς μεζονέτας στη Λούτσα Διακοφτού είχε αποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2010. Οπως είχε διαπιστωθεί, ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν «τσιμενταρισμένος» στο σημείο για περίπου έναν χρόνο. Συγγενείς και φίλοι που τον αναζητούσαν είχαν ανακαλύψει ότι η τελευταία φορά που είχε δώσει σημεία ζωής ήταν στις 23 Μαΐου του 2009, όταν βρισκόταν καθ’ οδόν προς το Διακοφτό.

Εκείνη την ημέρα η Ζιάγκα και οι συνεργοί της του αφαίρεσαν τη ζωή. Τον Ιούνιο του 2010 μια ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια της δικηγόρου του, της Μαρίας Οικονόμου, υποδείκνυε το σημείο όπου ήταν θαμμένος. Οταν αστυνομικοί πήγαν στη μεζονέτα, έσκαψαν το τζακούζι και βρήκαν θαμμένο μέσα το πτώμα του.

Εκτός από τη δολοφονία του άτυχου επιχειρηματία, η «μαύρη χήρα» κατηγορείται ότι είχε εξαπατήσει δεκάδες ηλικιωμένα -κυρίως- άτομα σε όλη τη χώρα και τους είχε αρπάξει περιουσίες και οικονομίες μιας ζωής. Μάλιστα η σύλληψή της έγινε στη Λούτσα Αττικής, όπου είχε παγιδεύσει ακόμη έναν ηλικιωμένο. Ηδη έχει δικαστεί και καταδικαστεί σε 400 χρόνια φυλάκισης για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Κρήτη, Βόλο, Θήβα, Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο. Η 55χρονη ήταν γνωστή και στις αλβανικές Αρχές, καθώς, αν και ήταν έγκυος, είχε σκοτώσει και τεμαχίσει τον σύζυγό της!

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...