Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Sakis «κόμης Δράκουλας» σε νέα ταινία

Τραγουδιστής, killer, «Διόνυσος» και τώρα σε ρόλο… βαμπίρ ο Ρουβάς.

Και ποια δεν θα ήθελε να τη δαγκώσει ο Σάκης Ρουβάς! Πόσο μάλλον ενσαρκώνοντας έναν αιμοβόρο μεν, γοητευτικό δε σύγχρονο «κόμη Δράκουλα» που, όπως φαίνεται, δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον κλασικό Κρίστοφερ Λι της γενιάς του ’60. Αν και οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή προόριζαν τους «Βρικόλακες» για τη μικρή οθόνη, τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισαν να τους μεταφέρουν στον κινηματογράφο, με σκηνοθέτη τον Αλέξανδρο Ζαρμπή και έναν λαμπερό πρωταγωνιστή που φέτος συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω του, ενσαρκώνοντας τον θεό Διόνυσο στην τραγωδία «Βάκχες» του Ευριπίδη.

Η παραγωγή της ταινίας έχει αρχίσει να βολιδοσκοπεί τα πρόσωπα που θα επιθυμούσαν να αποτελέσουν το καστ αυτής της παράξενης ιστορίας τρόμου, η οποία -όπως μαθαίνουμε- είναι γεμάτη μουσική, χορό, αλλά και… τολμηρές σκηνές. Ενας από τους ηθοποιούς είναι και ο Σάκης Ρουβάς, στον οποίο ήδη έχει προταθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος του βρικόλακα που αναστατώνει τις ζωές των θνητών απ’ όπου κι αν περνάει. Ο τραγουδιστής δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του, πιθανόν να το κάνει αφού τελειώσει με τις παραστάσεις για τις «Βάκχες» και μπορέσει να «ζυγίσει» όλες τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια του. Αυτή θα είναι άλλη μια πρόκληση για τον Sakis, αφού ο ρόλος του έχει ιδιαιτερότητες, όμως εκείνος -όπως αποδείχτηκε και με τον Διόνυσο- δείχνει πως είναι μελετηρός, δουλεύει σκληρά και τελικά αντεπεξέρχεται στις υποχρεώσεις του. Οσοι είχαν βιαστεί να σχολιάσουν αρνητικά την επιλογή του Δημήτρη Λιγνάδη να εντάξει στον θίασό του τον pop star, μάλλον… κατάπιαν τη γλώσσα τους, καθώς ο Σάκης εντυπωσίασε όχι μόνο με το «στήσιμό» του και την κινησιολογία του (ούτως ή άλλως τη διαθέτει, λόγω της «θητείας» του στην πίστα), αλλά και με τον -κάτι παραπάνω από αξιοπρεπή- τρόπο που απέδωσε το κείμενο του Ευριπίδη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο τραγουδιστής θα φορέσει για τελευταία φορά φέτος τα ρούχα του Διονύσου, και μάλιστα στο Ηρώδειο.65df55f98

Τραγουδιστής, δολοφόνος και τώρα…. βαμπίρ

Ο Σάκης Ρουβάς έχει ήδη δύο ταινίες στο βιογραφικό του, το «Alter Ego» και το «Duress», οπότε περιμένουμε να δούμε αν θα τριτώσει το κινηματογραφικό του «χτύπημα». Αν δεχτεί, θα μπει στη λίστα των γοητευτικών βαμπίρ της μεγάλης οθόνης, μαζί με τον Γκάρι Ολντμαν, τον Μπραντ Πιτ, τον Αντόνιο Μπαντέρας και τον Ρόμπερτ Πάτινσον, αλλά και σε εκείνην με τους ηθοποιούς που συνέδεσαν το όνομά τους με τον ήρωα του Μπραμ Στόκερ, τον (παλαιότερης κοπής) κόμη Δράκουλα, όπως ο Κρίστοφερ Λι και ο Μπέλα Λουγκόζι.

Αν και στον «πιλότο» που έχει ήδη γίνει για την τηλεοπτική σειρά, τον ρόλο που προορίζεται για τον pop τραγουδιστή κρατούσε ο Ορέστης Τζιόβας, όλα δείχνουν πως ο τελευταίος θα βρεθεί εκτός καστ. Ακλόνητη θα παραμείνει -κατά πάσα πιθανότητα- η Κατερίνα Παπουτσάκη που θα έχει τη χαρά να συνεργαστεί με τον Sakis (εφόσον βεβαίως πει το «ναι») και να… αποφύγει έτσι διακριτικά τις «στενές επαφές επαγγελματικού τύπου» με τον πρώην σύντροφό της. Στη σειρά είχαν επιλεχθεί να συμμετάσχουν και οι Γιώργος Χρυσοστόμου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου και Γιώργος Παπανδρέου, για τους οποίους όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραμείνουν στην κινηματογραφική μεταφορά του σεναρίου.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...