Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Υπερμοντέρνα θέρετρα που κρατούν τα κλειδιά του παραδείσου

Τέσσερις προτάσεις (σε προσιτές τιμές) για κοντινές αποδράσεις σε ξενοδοχεία-όνειρο.

Αφήστε τον ανοιξιάτικο ήλιο να σας οδηγήσει σε σχετικά κοντινούς προορισμούς με στιλ, ρομαντισμό, αλλά και μοναδική ατμόσφαιρα σε προσιτές τιμές. Αδράξτε την ευκαιρία του τριημέρου της 25ης Μαρτίου ή απλώς προγραμματίστε εκ των προτέρων για τις διακοπές του Πάσχα και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές. Επιλέξαμε για εσάς τέσσερα μοναδικά και εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους ξενοδοχεία εκτός συνόρων. Δύο ξενοδοχεία που δεν είναι ακόμη ευρέως γνωστά, αλλά σίγουρα θα τα λατρέψετε για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους τους και την άψογη σχέση ποιότητας τιμής και άλλα δύο αγαπημένα, που δεν χάνουν ποτέ την αίγλη τους και φημίζονται για την απαράμιλλη φιλοξενία τους.

Περιτριγυρισμένο από αμπελώνες σε μια καταπράσινη γωνιά της νότιας Αυστρίας, στο Südsteiermark, με κλίμα παρόμοιο με της Μεσογείου, το «Loisium Wine & Spa Resort» μπορεί να αποτελέσει το απόλυτο καταφύγιο για όποιους λαχταρούν νόστιμη, δημιουργική κουζίνα, κορυφαίο κρασί και περιποίηση από την κορυφή έως τα νύχια στο 500 τ.μ. spa του ξενοδοχείου που θυμίζει τη… Χώρα των θαυμάτων όσον αφορά την ευεξία και τη χαλάρωση. Η εξωτερική κατασκευή του ξενοδοχείου είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα. Πρόκειται για ένα τολμηρό, γεωμετρικά τετράγωνο, επιβλητικό, αλλά συνάμα αφαιρετικό κτίσμα, κατασκευασμένο από ακατέργαστο ξύλο πεύκου και γυαλί, να δεσπόζει πάνω από μια γιγαντιαία εξωτερική πισίνα. Στο εσωτερικό, οι χώροι παραμένουν μινιμαλιστικοί και ελαφρώς αυστηροί και άχρωμοι, με φωτεινές όμως γωνιές, διακοσμημένες με λαμπερά πορτοκαλί αμπαζούρ και πράσινα πλακάκια.

Τα πάντα διαδραματίζoνται μέσα στο spa και γύρω από αυτό, όπου εκτός από τις τεράστιες θερμαινόμενες εσωτερικές κι εξωτερικές πισίνες, υπάρχουν κι εκπληκτικοί χώροι χαλάρωσης, Ολυμπιακών διαστάσεων. Η χρήση του spa εκτός των θεραπειών, το υπέροχο πλουσιοπάροχο πρωινό και το απογευματινό τσάι συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των 154 ευρώ τη βραδιά από 22 Μαρτίου έως 25, σε ένα πολύ όμορφο standard δωμάτιο με υπέροχο μπαλκόνι με θέα το δάσος. Οι τιμές ξεκινούν γενικά από 108 ευρώ έως 350 ευρώ και υπάρχουν ειδικές προσφορές για την περίοδο του Πάσχα. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.loisium.at. Για περισσότερο μειωμένες τιμές για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου αναφορικά με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, επισκεφτείτε το booking.com. Δύο πράγματα που πρέπει να κρατήσετε κατά νου είναι ότι το ξενοδοχείο δεν έχει παροχές για παιδιά, άρα δεν ενδείκνυται για οικογένειες, όπως κι επίσης ότι το γερμανικό στοιχείο στη γλώσσα επικρατεί παντού: από επιγραφές μέχρι menu!

Στο ίδιο κλίμα μινιμαλισμού κυμαίνεται και το «Hotel C» στην Brianza, μόλις μισή ώρα από τη λίμνη Como και 45 λεπτά από το Μιλάνο. Το τέλειο καταφύγιο για κοριτσοπαρέες που αγαπούν τα spa, λάτρεις των design hotels, ερωτευμένους και φυσικά ζευγάρια. Η τοποθεσία ενδείκνυται για απόλυτη χαλάρωση στο spa, αλλά και στην εξοχή που περιβάλλει το ξενοδοχείο. Αμέτρητες βόλτες στη λίμνη Como, πεζοπορία, ειδυλλιακές βαρκάδες και εξερεύνηση όλων των χαριτωμένων χωριών της ομώνυμης ακτής. Μπορείτε μάλιστα να φτάσετε μέχρι τη Monza, τη γενέτειρα του ιταλικού Grand Prix, ή να επισκεφτείτε καταστήματα και outlets διεθνούς φήμης εταιρειών επίπλων, όπως οι B&B Italia, Poliform, Riva 1920, εφόσον η περιοχή Brianza, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, είναι η καρδιά των επίπλων στην Ιταλία. Στο πανέμορφο «C-SPA» μπορείτε να απολαύσετε στιγμές απόλυτης ευεξίας σε θερμικές πισίνες, χαμάμ, καταρράκτες και μια βεράντα με πανοραμική θέα στις Αλπεις, όπου μπορείτε να γευθείτε τα υπέροχα γλυκά ή τις σοκολάτες του ζαχαροπλαστείου που στεγάζεται μέσα στο ξενοδοχείο (www.c-hotel.it).

Στην Πορτογαλία, στα βουνά Monchique, βρίσκεται το θέρετρο-σπα «Longevity» (μακροζωία), αντάξιο του ονόματός του και της φήμης του ως ένα από τα πιο εξελιγμένα θέρετρα-σπα νέας γενιάς. Το υπερσύγχρονο σπα προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα ομορφιάς, ευεξίας και αναζωογόνησης σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο με ξύλο, τοπική πέτρα και γυαλί, συν πισίνες με άπλετη πανοραμική θέα. Επαγγελματίες διατροφολόγοι επιμελούνται το μενού μαζί με τον σεφ, συντελώντας στη δημιουργία ενός καλά ισορροπημένου μενού που απαρτίζεται από τοπικά κι εποχικά προϊόντα. Η δημοτικότητα του ξενοδοχείου όμως οφείλεται κυρίως στις έγκυρες αξιολογήσεις φυσικής και βιολογικής κατάστασης των πελατών με τη χρήση μηχανημάτων τεσταρισμένων από τη ΝΑSΑ που μετράνε μυϊκή μάζα, λίπος και μεταβολισμό. Τέλος, οι αντιγηραντικές και κοσμετολογικές θεραπείες, σε συνδυασμό με τα μαθήματα pilates, έχουν καταστήσει το ξενοδοχείο έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για γρήγορη και αποτελεσματική ανάκτηση της φυσικής μας κατάστασης, σε ένα θέρετρο φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς υψηλές χρεώσεις. Για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου η διαμονή δεν ξεπερνά τα 140 ευρώ τη βραδιά το δίκλινο. Υπάρχουν διάφορες προσφορές που συμπεριλαμβάνουν πρωινό και μεσημεριανό ή ακόμα και μίνι θεραπείες προσώπου ή σώματος. Επισκεφτείτε το www.booking.com ή την ιστοσελίδα www.longevitywellnessresort.com τηλ.: 00 351 282 240 110.

Στην Ιμπιζα του Mexico το ξενοδοχείο «Canxuxu» συνδυάζει τις ανέσεις μιας υπερπολυτελούς κατοικίας με τις υπηρεσίες και παροχές ενός πολύ καλά οργανωμένου ξενοδοχείου. Μόνο δεκαπέντε λεπτά από το αεροδρόμιο της Ιμπιζα, χωμένο μέσα στην άγρια φύση και τους λόφους του χωριού San Jose, βρίσκεται ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά του hospitality που ταυτόχρονα αποτελεί ένα από τα πιο στιλάτα, εναλλακτικά και άνετα ξενοδοχεία που έχουν διατηρήσει τον τοπικό χαρακτήρα τους κι έχουν σεβαστεί τη φύση απόλυτα. Φανταστείτε τεράστιους έθνικ καναπέδες κάτω από φοινικόδεντρα, δίπλα στην πισίνα, καθώς εσείς θα παίρνετε το πρόγευμά σας από φρεσκοψημένο ψωμί, σπιτικές μαρμελάδες και αρωματικό καφέ σερβιρισμένο σε γαλάζιες πήλινες κούπες. Ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας και ρεφλεξολογία ή απλώς περιήγηση στα γειτονικά χωριά, τα beach bars και clubbing μέχρι το πρωί! Στο κάτω-κάτω βρίσκεστε στην Ιμπιζα. Λίγη διασκέδαση και ξενύχτι δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν (www.canxuxu.com, τηλ.: 00 34 971 801 584).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...