Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Προβλέψεις για 16/3

ΚΡΙΟΣ: Πιστεύετε πως μπορείτε να καταφέρετε σχεδόν τα πάντα, όμως οι εξελίξεις δεν είναι τόσο γρήγορες όσο θα θέλατε, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή. Το βασικό είναι να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, καθώς μόνο μέσα από μια θετική στάση θα πετύχετε τους σκοπούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα παρουσιαστούν οι ευκαιρίες που πάντα αναζητούσατε για κάτι που εσείς θεωρείτε πολύ σημαντικό. Δεν έχετε παρά να δραστηριοποιηθείτε και να αξιοποιήσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν και είστε πολύ κοινωνικοί, προτιμάτε σήμερα την παρέα λίγων και εκλεκτών. Εχετε καταλάβει πως δεν είναι όλοι αληθινοί μαζί σας και επιπλέον προτιμάτε να χαλαρώσετε. Κάτι τέτοιο θα σας αναζωογονήσει, καθώς ήσασταν υπερβολικά ενεργητικοί τις ημέρες που πέρασαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλό είναι να γνωρίζετε τα όριά σας και να μην τα ξεπερνάτε. Πάνω απ’ όλα μη βασίζεστε σε γνώμες άλλων. Αν είναι να κάνετε λάθη, προτιμότερο να είναι καθαρά δικά σας. Παρ’ όλα αυτά η μέρα είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από πιεστικές καταστάσεις ή από μια κακή συνήθεια.

ΛΕΩΝ: Το έντονο ταμπεραμέντο σας καίει καρδιές. Η διάθεσή σας είναι αισιόδοξη και το ένστικτό σας θα σας καθοδηγήσει σωστά. Οι φίλοι σας στέκονται δίπλα σας, πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Το κυριότερο όμως είναι ότι θα ευχαριστηθείτε την παρέα τους και θα περάσετε καλά μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαμβάνετε σταθερότητα και ασφάλεια στην οικογενειακή, προσωπική και αισθηματική σας ζωή. Πολύ καλές είναι οι εξελίξεις στα οικονομικά σας. Κάνετε σωστή διαχείριση που καλύπτει τις ανάγκες σας και δεν αποκλείεται κάποια επιπλέον χρήματα να έρθουν στα χέρια σας.

ΖΥΓΟΣ: Πολλές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα έχετε σήμερα με πρόσωπα που σας εκτιμούν αληθινά και θα σας χαροποιήσουν με την ευχάριστη συντροφιά τους. Πέρα από την αναψυχή μπορεί να ακούσετε κάποιες γνώμες που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε μελλοντικά σας σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να είστε απρόσιτοι και εριστικοί. Είναι σημαντικό να είστε καλοί ακροατές και να μην επιμένετε με φανατισμό σε ό,τι θεωρείτε σωστό. Προσοχή στη σχέση σας, γιατί ίσως  οδηγηθείτε σε λάθος στάση. Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας χαλαρώνει και σας ευχαριστεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλή αγάπη θα εισπράξετε τόσο από το οικογενειακό περιβάλλον όσο και από τον σύντροφό σας. Ετσι θα ανεβείτε ψυχολογικά και θα νιώσετε πως ό,τι επιθυμούμε αληθινά πραγματοποιείται τελικά. Μπορεί να δείτε κάποια επιθυμία σας να γίνεται πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν, καθώς όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για να πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις σας και να περάσετε την ημέρα όπως επιθυμείτε. Στα αισθηματικά μπορείτε να πετύχετε περισσότερα, με την προϋπόθεση να εκφράζετε με άνεση τα αισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα καταλάβετε πως είναι πολλοί αυτοί που σας σκέπτονται και σας εκτιμούν αληθινά. Θα συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε πολύ καλά, αλλά θα σας δώσουν και πολύ καλές ιδέες που θα σας φανούν χρήσιμες στην πορεία.

ΙΧΘΥΕΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι στους πάντες και αποφύγετε να μιλάτε για τα σχέδιά σας, καθώς αρκετοί σάς ζηλεύουν και δεν το δείχνουν. Εσείς ξέρετε την αξία σας, οπότε δεν χρειάζεται να αποδείξετε σε κανέναν τίποτα. Χαλαρώστε και απολαύστε τις στιγμές που έρχονται.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...