Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

«Βάλαμε τη βόμβα για… εκδίκηση!»

Δύο οργανώσεις ανέλαβαν την ευθύνη για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε εταιρεία ταχυμεταφορών.

Την ευθύνη για την τοποθέτηση βόμβας στην εταιρεία ταχυμεταφορών Swift-Mail την περασμένη Κυριακή στο Παγκράτι ανέλαβαν με προκήρυξή τους που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο οι οργανώσεις «Ατυπη Αναρχική Ομοσπονδία – Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» και «Αλώβητος Πυρήνας Εκδίκησης». Στην προκήρυξή τους οι οργανώσεις κάνουν σαφές πως μέσω της πράξης τους ουσιαστικά πήραν εκδίκηση, ενώ ουσιαστικά στοχοποιούν και τους μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη για τη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Οπως σημειώνεται στην προκήρυξη, η τρομοκρατική επίθεση της 10ης Μαρτίου στην εταιρεία ταχυμεταφορών έγινε για όλα όσα συνέβησαν την 1η Νοεμβρίου του 2010 στην ίδια εταιρεία, όταν σύντροφοί τους εμφανίστηκαν εκεί με σκοπό να στείλουν ένα δέμα που προοριζόταν για την πρεσβεία του Μεξικού και λόγω της περιέργειας που διακατείχε την ιδιοκτήτρια συνελήφθησαν λίγες ώρες μετά από τους αστυνομικούς. Επιβεβαιώνεται έτσι η «Espresso» που στο σχετικό δημοσίευμά της επισήμανε πως επρόκειτο για χτύπημα αντεκδίκησης κατά της συγκεκριμένης υπαλλήλου.

«Στις 10 Μαρτίου πράξαμε το αυτονόητο. Μετουσιώσαμε τις υποσχέσεις μας για εκδίκηση σε πράξη. Τοποθετήσαμε εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο των γραφείων της εταιρείας ταχυμεταφορών Swift-mail στο Παγκράτι. Οι λόγοι γι’ αυτή μας την επίθεση είναι απλοί και ξεκάθαροι. Η Φ.Ρ., η οποία είναι η γυναίκα του ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης ταχυμεταφορικής και εργάζεται στο συγκεκριμένο κατάστημα, την 1η Νοεμβρίου του 2010 με την μικροαστική και αστυνομική περιέργεια που τη διακατείχε άνοιξε ένα δέμα το οποίο είχαν αφήσει οι σύντροφοί μας εκεί για να αποσταλεί στην πρεσβεία του Μεξικού» επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην προκήρυξη.

«Η περιέργειά της οδήγησε στον τραυματισμό της. Στη συνέχεια, ως γνήσια ρουφιάνα, ειδοποίησε τους μπάτσους δίνοντας αναλυτική περιγραφή για το ποιος το άφησε και προς τα πού κατευθύνθηκε. Εξαιτίας της ρουφιανιάς της κινητοποιήθηκαν δεκάδες μπάτσοι, οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και περικύκλωσαν τους συντρόφους μας, με αποτέλεσμα να τους συλλάβουν» αναφέρει η προκήρυξη υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη γυναίκα «ανήκει στη μαύρη λίστα του νέου αναρχικού αντάρτικου πόλης».

Οι απειλές που εκτοξεύονται στην προκήρυξη είναι εξάλλου ξεκάθαρες: «Η αξιοπρέπειά μας δεν μας αφήνει ποτέ να ξεχνάμε τους ρουφιάνους. Ας καταλάβει λοιπόν το συγκεκριμένο υποκείμενο ότι αυτό ήταν απλώς ένα μήνυμα. Ενα μήνυμα με αποδέκτη όλους τους μάρτυρες κατηγορίας των δικαστηρίων της “Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς” που θα σηκώσουν το δάχτυλο και θα “αναγνωρίσουν” τους “ενόχους”. Ας μην ξεχνούν ότι τουλάχιστον παλιά οι καταδότες φορούσαν κουκούλα, ενώ τώρα έχουμε τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους» αναφέρει η προκήρυξη, στην οποία προστίθεται: «Ας είμαστε ξεκάθαροι… Οσοι ρουφιάνοι, μπάτσοι, δικαστές και δεσμοφύλακες έχουν βλάψει ή προσβάλει τους συντρόφους μας να ξέρουν ότι δεν θα ξεχαστούν όσος καιρός και να περάσει. Κάποια νύχτα θα δεχτούν την ανεπιθύμητη γι’ αυτούς επίσκεψή μας με σφαίρες, με βόμβες, με σιδερογροθιές… Με ληστείες, εμπρησμούς, εκτελέσεις, βόμβες, πεσίματα σε φασίστες και μπάτσους θα μας βρίσκετε μπροστά σας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...