Ησαΐα χόρευε (του χρόνου) για Καστίγιο και Μαριάννα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ησαΐα χόρευε (του χρόνου) για Καστίγιο και Μαριάννα!

Ο βήχας και ο έρωτας, όπως λέει και ο λαός, δεν κρύβονται. Στην περίπτωση μάλιστα του Νέρι Καστίγιο και της αγαπημένης του Μαριάννας Σταματοπούλου κάτι τέτοιο είναι... παραπάνω από εμφανές! Τι θα γίνει με το γάμο τους;

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Νέρι θα έφευγε από τον Ολυμπιακό για να μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού, η Μαριάννα έδειξε ότι θα βρισκόταν στο πλευρό του, όχι μόνο στα λόγια, αλλά και με έργα! Η Μαριάννα, λοιπόν, θα ταξιδέψει με τον αγαπημένο της στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στο Ντόνετσκ. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είπε το «ναι» στη Σαχτάρ και θα ενταχθεί στο δυναμικό της (σε μια όχι απλώς χρυσή, αλλά... είκοσι φορές πλατινένια μεταγραφή, για την οποία θα σας πούμε αναλυτικότερα πιο κάτω).

Το ταξίδι, όμως, αυτό μη νομίσετε ότι θα είναι για τη Μαριάννα κάτι εύκολο, καθώς, ως γνωστόν, είναι έγκυος (περιμένει κοριτσάκι). Ωστόσο, τον Καστίγιο τον λατρεύει και θα τον ακολουθούσε αν χρειαζόταν ακόμη και στην άκρη του κόσμου! Αυτό είναι αγάπη... Ας θυμηθούμε, άλλωστε, πώς έγινε η γνωριμία της με τον Νέρι και θα καταλάβετε πολύ περισσότερα πράγματα. Τη Μαριάννα Σταματοπούλου ο Καστίγιο τη γνώρισε όταν εκείνη τραγουδούσε στο «Posidonio». Ως γνωστόν, ο Νέρι -μέγας φαν του Νίκου Βέρτη- έσπευδε τακτικά στο δημοφιλές νυχτερινό στέκι για να απολαμβάνει τη μοναδική φωνή του. Μάλιστα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε χαρίσει πριν από μερικά βράδια -σας έχουμε ενημερώσει σχετικά- στον Νίκο τη φανέλα του ως παίκτη της Εθνικής Μεξικού, στο Copa America, με ιδιόχειρη αφιέρωση και με τις υπογραφές των υπόλοιπων παικτών του Μεξικού. Στο «Posidonio», λοιπόν, μόλις ο Καστίγιο αντίκρισε για πρώτη φορά τη Μαριάννα, αμέσως ένιωσε να τον κυριεύει κεραυνοβόλος έρωτας! Ενας έρωτας που έμελλε να γίνει αμοιβαίος, καθώς εκείνη για χάρη του εγκατέλειψε το τραγούδι και από τότε βρίσκεται πάντοτε δίπλα του...
Πότε όμως το ζευγάρι θα περάσει της εκκλησιάς την πόρτα;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», εξαιτίας της μετακίνησής τους στην Ουκρανία αναγκαστικά ο γάμος θα αναβληθεί, θα γίνει όμως του χρόνου και με κάθε μεγαλοπρέπεια. Κουμπάρα τους, μάλιστα, η οποία και θα τους στεφανώσει και θα τους βαφτίσει το κοριτσάκι θα είναι η σύζυγος του Γρηγόρη Γεωργάτου Γεωργία Μίχα, και η κουμπαριά αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς η Γεωργία και η Μαριάννα είναι κολλητές φίλες - όπως εξάλλου και ο Γρηγόρης με τον Νέρι. Παράλληλα, να πούμε εδώ ότι οι δυο κοπέλες γνωρίζονται πολλά χρόνια, μια και στο παρελθόν είχαν δουλέψει μαζί ως μοντέλα.

Τέλος, ως προς τα της μεταγραφής του διεθνούς επιθετικού στη Σαχτάρ, που σας γράψαμε πιο πάνω, ένα μόνο θα σας πούμε: για να αποκτήσει η Σαχτάρ τον Καστίγιο έδωσε στον Ολυμπιακό 19 εκατομμύρια ευρώ (6.474.250.000 δρχ.), από τα οποία τα 4 εκατ. (1.363.000.000 δρχ.) θα πάνε στην τσέπη του παίκτη! Παράλληλα, ο διεθνής επιθετικός θα αμείβεται με το (αστρονομικό) ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ το χρόνο (885.950.000 δρχ.). Κοντολογίς και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Καστίγιο θα παίρνει μηνιάτικο 216.667 ευρώ (73.829.167 δρχ.) και... μεροκάματο 7.222,5 ευρώ (2.460.972 δραχμές)!

Αυτά είναι...

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣτη φωτογραφία ο Γρηγόρης Γεωργάτος, η σύζυγός του Γεωργία Μίχα, η Μαριάννα Σταματοπούλου και ο Νέρι Καστίγιο.