Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Είμαστε όλοι μια… ωραία ατμόσφαιρα!

Το ερωτικό γαϊτανάκι στην πρεμιέρα παράστασης με πρώην και νυν ζευγάρια σε σκηνή και πλατεία.

Ακόμη και ο Λουκιανός Κηλαηδόνης θα… έσκιζε τις παρτιτούρες του τραγουδιού του «Πού βαδίζουμε, κύριοι», αν βρισκόταν το βράδυ της Δευτέρας στο Μικρό Παλλάς. Γιατί μπορεί να μην ήταν εκεί οι… πρωταγωνιστές του, ο Μηνάς, η Μαίρη, ο Λευτέρης κι όλοι οι υπόλοιποι που τα ‘φτιαχναν και τα χαλούσαν στο λεπτό, βρίσκονταν όμως εκπρόσωποι της showbiz που τους ανταγωνίζονται επάξια! Στην πρεμιέρα λοιπόν του έργου «Κωμικό Μπουμ», η… βόμβα δεν ήρθε από την παράσταση, αλλά από εκείνους που την παρακολούθησαν, αλλά και πρωταγωνίστησαν σε αυτήν.

Αρχίζουμε να ξεμπερδεύουμε το… ερωτικό γαϊτανάκι της περασμένης Δευτέρας από τον Δημήτρη Μακαλιά που είδε την πρώην αγαπημένη του και συνάδελφό του στη σειρά του Mega «Κάψε το σενάριο» Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να προσέρχεται στο Μικρό Παλλάς με το νυν σύντροφό της και επίσης ηθοποιό Πάνο Βλάχο. Οι δυο τους έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι και μάλιστα πού; Στην παράσταση του πρώην, με τον οποίο μάλιστα φωτογραφήθηκαν στο τέλος μες στα χαμόγελα, θυμίζοντάς μας την ατάκα του Ντίνου Ηλιόπουλου «είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα», στην αξέχαστη ταινία «Ο ατσίδας».5698752134jgkfldsaowqpmbvnvd

Το «Κωμικό Μπουμ» παρακολούθησε επίσης και η προηγούμενη σύντροφος του Πάνου Βλάχου, η Κατερίνα Γερονικολού. Θυμίζουμε ότι Πάνος και Κατερίνα συμπρωταγωνιστούσαν στο δημοφιλές σίριαλ -επίσης του Mega- «Οι βασιλιάδες». Δεν γνωρίζουμε αν οι δυο τους αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες στο φουαγέ του θεάτρου, το σίγουρο όμως είναι ότι δεν πήραμε στα χέρια μας κοινή φωτογραφία τους. Και μέσα σε όλο αυτό το ερωτικό… μπάχαλο, να σου και η νυν σύντροφος του Δημήτρη Μακαλιά (από αυτόν αρχίσαμε άλλωστε), η Αντιγόνη Ψυχράμη. Που αφού χώρισε από τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο οποίος δεν ήταν παρών στην πρεμιέρα, θα είχε όμως ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν είχε εμφανιστεί, γνωρίστηκε με τον κωμικό ηθοποιό κι έγιναν ζευγάρι. Αν όλο αυτό σας θυμίζει την αλήστου μνήμης αμερικανική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», πιστέψετε μας, είστε σε πολύ καλό δρόμο!

Ουγγαρέζος μόνος και Κρυσταλλία… ζευγαρωμένη

Εκείνος μόνος, εκείνη ζευγαρωμένη. Αλλοι δύο πρώην που έπεσαν πρόσωπο με πρόσωπο στο Μικρό Παλλάς που έζησε τη Δευτέρα… μεγάλες στιγμές! Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρακολούθησε σόλο την παράσταση «Κωμικό Μπουμ», την ώρα που η πρώην σύντροφός του Κρυσταλλία απολάμβανε το έργο παρέα με τον αγαπημένο της Δημήτρη Πλατανιά.

Ο παρουσιαστής και η τραγουδίστρια έχουν δώσει τέλος στον έρωτά τους εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο εκείνη έχει προχωρήσει στη ζωή της, δηλώνοντας απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του σκηνοθέτη, ενώ ο εκείνος δεν έχει βρει ακόμη τη γυναίκα που θα… ταρακουνήσει τον κόσμο του, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς τού «χρεώνουν» διάφορες αιθέριες υπάρξεις ως συντρόφους του!

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....