Η Πάρις πληρώνει το τίμημα

ΚΟΣΜΟΣ

Η Πάρις πληρώνει το τίμημα

Ο Μπάρον Χίλτον ανέχτηκε πολλές από τις νεανικές τρέλες της εγγονής του, ακόμη και το sex home-video που είχε κάνει πριν από τέσσερα χρόνια και κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο. Η υπομονή του 79χρονου πατριάρχη των Χίλτον, όμως, έφτασε στα όριά της όταν είδε την Πάρις πριν από ενάμιση μήνα να περνάει την πύλη της φυλακής, ντροπιάζοντας και πάλι την οικογένεια. Ο παππούς της 26χρονης αποφάσισε τότε να κάνει κάποιες αλλαγές στη διαθήκη του, προς γνώση και συμμόρφωση. Την αποκλήρωσε, λοιπόν, κι έτσι τα 60.000.000 δολάρια που της άφηνε στην προηγούμενη διαθήκη θα μοιραστούν στα άλλα έντεκα εγγόνια του.

Η Πάρις, όμως, δεν φαίνεται να ανησύχησε, αφού έχει σχέδια για να βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα. Ενα από αυτά είναι η ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει. Στην «Οπερα γενετικής», ένα μουσικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, η Πάρις θέλει να αποδείξει ότι έχει όχι ένα, αλλά δύο ταλέντα: στην υποκριτική και στο τραγούδι. Ο σκηνοθέτης της και δημιουργός των ταινιών τρόμου «Σε βλέπω», Ντάρεν Λιν Μπούσμαν τοποθετεί την ταινία κάπου στο 2056, όταν η ανθρωπότητα θα έχει εξολοθρευτεί από πανδημία.

Η Πάρις είναι πολύ χαρούμενη για το ρόλο της και, όπως παινεύεται, τον πήρε με το σπαθί της μετά από σκληρή οντισιόν. Η Αμερικανίδα στάρλετ έκανε ντεμπούτο στον κινηματογράφο το 2005 στο θρίλερ «Το σπίτι του τρόμου».