Μεγάλο όνομα στη λίστα του Ιλια Ιβιτς

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μεγάλο όνομα στη λίστα του Ιλια Ιβιτς

Για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών θα κινηθεί ο Ολυμπιακός, μετά την παραχώρηση του Νέρι Καστίγιο. Ηδη ο Ιλια Ιβιτς ξεσκονίζει τη λίστα του και επικεντρώνεται σε αριστερό μεσοεπιθετικό που να έχει το στιλ του Γκαλέτι, ο οποίος αγωνίζεται από τη δεξιά πλευρά, αλλά και σε περιφερειακό επιθετικό που θα έχει τις ίδιες ποδοσφαιρικές ικανότητες με τον Καστίγιο κι αυτό για να καλύψει το κενό του Μεξικανού ποδοσφαιριστή.

Προκειμένου μάλιστα να έχει άμεση γνώμη για τους ποδοσφαιριστές, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού ετοιμάζεται στις προσεχείς μέρες να ταξιδέψει για την Αργεντινή, έχοντας πρώτα στη λίστα του τα ονόματα των Μάρκο Μονταΐνι και Τζόναθαν Μποτινέλι, αλλά και του Αργεντινού με ελληνικό διαβατήριο Αρτσούμι. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι δείχνουν να είναι επικρατέστεροι για να μεταγραφούν στους «ερυθρόλευκους». Αυτό όμως δεν αποκλείει το γεγονός στη λίστα του Ιβιτς να υπάρχουν κι άλλα μεγαλύτερα ονόματα, η απόκτηση των οποίων θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση. Τις μεταγραφικές δραστηριότητες επιβεβαίωσε με χθεσινές δηλώσεις του κατά την άφιξη της αποστολής από το Ζέεφελντ και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Πέτρος Κόκκαλης.

Στο μεταξύ, ερωτηματικό παραμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τους Λεοζίνιο, Σίκοφ και Λάτσκο. Πάντως, όπως δείχνουν τα πράγματα αναμένεται να έχουν την τύχη του Μπόρχα, ο οποίος δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στη Μάιντς.

Στον απόηχο των παραπάνω, η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε αργά χθες το μεσημέρι από το Ζέεφελντ, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η οποία πλέον θα συνεχιστεί επί ελληνικού εδάφους. Από την τεχνική ηγεσία της ομάδας δόθηκε στους παίκτες ρεπό δύο ημερών προκειμένου να πάρουν μερικές ανάσες πριν μπουν στο δεύτερο κύκλο της προετοιμασίας τους.