Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι νιώθει... άστεγος!

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι νιώθει... άστεγος!

Οι περισσότεροι Ιταλοί έχουν επιλέξει τον προορισμό των διακοπών τους από τις αρχές της άνοιξης και έχουν κάνει μάλιστα και τις σχετικές κρατήσεις. Ομως ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός, ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, αν και μπήκαμε στον Αύγουστο δεν ξέρει ακόμη πού θα πάει για να ξεκουραστεί. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μπορεί να έχει στην ιδιοκτησία του τέσσερις σούπερ βίλες, φέτος όμως νιώθει... άστεγος και ονειρεύεται μοναχικές διακοπές σε εξωτικά μέρη.

Συγκεκριμένα η βίλα του στη Βερμούδα είναι κατειλημμένη από τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, που έχουν πάει εκεί οικογενειακώς να περάσουν τις διακοπές τους. Η βίλα του στην Αντίγκουα στις Αντίλλες βρίσκεται υπό ριζική ανακαίνιση και θα είναι έτοιμη τα Χριστούγεννα. Οσο για τη βίλα του στη Σαρδηνία; Εκεί έχουν κατασκηνώσει η γυναίκα του Βερόνικα και τα παιδιά της, με φίλους και συγγενείς. Επίσης εκεί θα πάει και η ηλικιωμένη μητέρα του. Οσο για τη βίλα στο Πόρτοφινο δεν ενδείκνυται για αυγουστιάτικες διακοπές, γιατί έτσι και ανοίξουν τα παράθυρά της θα γίνει κέντρο διερχομένων.

Φίλοι και γνωστοί θα συνωστίζονται για να πιουν καφέ μαζί του. Εκείνος όμως είναι κουρασμένος και θέλει διακοπές. Τι του μένει λοιπόν; Οι φίλοι του λένε πως ο Σίλβιο σκέπτεται να επιβιβαστεί στο γιοτ του και να κάνει μοναχικές διακοπές στη Μεσόγειο. Υπάρχει και μία ακόμη εναλλακτική λύση: να πάει στα Νησιά Φίτζι, έχει κι εκεί ένα γιοτ, και να κάνει κρουαζιέρα στον Ειρηνικό μακριά απ’ όλους κι απ’ όλα. «Ούτε κάρτα δεν θα σας στείλω» απείλησε χαριτολογώντας συγγενείς και φίλους.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ