Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εστηναν πάρτι με ναρκωτικά μέσα στο ΤΕΙ

Δύο ζευγάρια συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο κατέχοντας επικίνδυνες ουσίες που θα «έσπρωχναν» σε φοιτητές.

Ξέφρενα πάρτι, «πνιγμένα» σε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ιδιαίτερα επικίνδυνων παραισθησιογόνων ουσιών σκόπευε να πραγματοποιήσει στο Ρέθυμνο και μάλιστα μέσα στον χώρο των ΤΕΙ μια ομάδα τεσσάρων ατόμων που δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τον στόχο της, αφού έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Ο εντοπισμός και η σύλληψη των τεσσάρων ατόμων, που ήταν έτοιμα να «σπρώξουν» μεγάλες ποσότητες LSD, MDMA και ινδικής κάνναβης σε δεκάδες νεαρά άτομα και φοιτητές που σκόπευαν να διασκεδάσουν σε πάρτι του Ρεθύμνου, σημειώθηκε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, που πρώτος πληροφορήθηκε για την παράνομη δράση τους και στη συνέχεια ειδοποίησε τις τοπικές αρχές προκειμένου να παρέμβουν άμεσα και να αποτρέψουν τα χειρότερα.

Ο έμπειρος ντετέκτιβ πληροφορήθηκε πως δύο άντρες, ηλικίας 22 και 29 ετών, αλλά και δύο γυναίκες, ηλικίας 31 και 24 ετών, είχαν εφοδιαστεί με άκρως επικίνδυνες ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες θα πουλούσαν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιούνταν σε χώρο του ΤΕΙ Ρεθύμνου, παρουσία εκατοντάδων φοιτητών, αλλά και σε άτομα που σκόπευαν να διασκεδάσουν σε πάρτι σε μπαρ της παλιάς πόλης. Αφού πρώτα διασταύρωσε την πληροφορία, ταξίδεψε στο Ρέθυμνο, όπου μετέφερε όλα όσα γνώριζε σε δύο έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου, οι οποίοι χωρίς να χάσουν χρόνο εντόπισαν τα τέσσερα άτομα και τα συνέλαβαν σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου διέμεναν.

Επειτα από έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου προέκυψε πως ο η 31χρονη και ο 22χρονος είχαν φτάσει στο Ρέθυμνο από την Αθήνα προκειμένου να παίξουν μουσική ως DJ και παράλληλα να προωθήσουν τα ναρκωτικά στους παρευρισκομένους, με τη βοήθεια της 24χρονης και του 29χρονου. Είναι χαρακτηριστικό πως στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 13,8 γρ., πέντε αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα καπνού και ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 7 γρ., μια αυτοσχέδια συσκευασία με μισό τεμάχιο μπισκότου που ήταν εμποτισμένο με LSD, καθώς και δεκαέξι αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία MDMA (Ecstasy) σε κρυσταλλική μορφή, συνολικού μικτού βάρους 6,6 γραμμαρίων.

Παράλληλα, τα δύο ζευγάρια είχαν στην κατοχή τους δεκατέσσερα τεμάχια LSD stickers (αυτοκόλλητα εμποτισμένα με LSD) και ναρκωτική ουσία LSD σε υγρή μορφή, συνολικού μικτού βάρους 7,5 γρ., που αντιστοιχεί σε περίπου σαράντα δόσεις-σταγόνες εμποτισμού με την εν λόγω ναρκωτική ουσία. Επιπλέον οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα (εμπορία ναρκωτικών ουσιών), τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας ως μέσα διευκόλυνσης τέλεσης ανωτέρω εγκληματικής ενέργειας, μια συσκευή επεξεργασίας ακατέργαστης κάνναβης GRIDER με υπολείμματα κάνναβης, καθώς και δύο συσκευασίες των 10 γραμμαρίων η καθεμία, που περιείχαν ειδικό λίπασμα για την ανάπτυξη δενδρυλλίων κάνναβης.

Την ίδια στιγμή, οι άντρες της αστυνομίας προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνες στα Χανιά, στις οικίες της 24χρονης και του 29χρονου, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα κάνναβης, βάρους 15 γρ., αλλά και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Εναντίον των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και πλέον θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τις πράξεις τους ενώπιον των δικαστικών αρχών.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...