Ένα μπαρ ανάμεσα στα...σύννεφα

ΚΟΣΜΟΣ
Το χλιδάτο "The Dome" δεσπόζει στον 67ο όροφο κτιρίου της

Ένα μπαρ ανάμεσα στα...σύννεφα

Από πάνω τα αστέρια του ουρανού, που νομίζεις ότι αν απλώσεις το χέρι σου θα τα πιάσεις, και στο βάθος και κάτω τα φώτα της πόλης. Η θέα είναι τόσο συγκλονιστική, που χρειάζεσαι ένα ποτό για να συνέλθεις. Το μόνο εύκολο! Τη μοναδική αυτή εμπειρία μπορεί να ζήσει κανείς σε μερικά από τα ωραιότερα μπαρ του κόσμου, τα οποία βρίσκονται στην κορυφή πανύψηλων κτιρίων σε διάφορες μεγαλουπόλεις.

Ενα από τα πιο διάσημα και χαρακτηριστικά είναι το «The Dome», που βρίσκεται στον 67ο όροφο του «Lebua State Tower» στην Μπανγκόκ και ξεχωρίζει για το στρογγυλό του μπαρ που αλλάζει χρώματα. Στο συγκεκριμένο χώρο εκτός από μπαρ λειτουργεί και εστιατόριο, όπως άλλωστε και στο «Mix Lounge», το μπαρ που βρίσκεται στον 64ο όροφο του γνωστού ξενοδοχείου και καζίνο «Mandalay Bay» στο Λας Βέγκας. Εκτός από το ποτό και το φαγητό, οι επισκέπτες του απολαμβάνουν την υπέροχη θέα στη θάλασσα.
Ακόμη ψηλότερα βρίσκεται το «City Space Bar» στη Σιγκαπούρη, στον 70ο όροφο του κτιριακού συγκροτήματος «Equinox», ενώ στον 87ο όροφο του «Grand Hyatt» της Σαγκάης, σε ύψος 400 μέτρων, βρίσκεται το «Cloud 9». Αρκετά χαμηλότερα, αλλά με εξίσου συγκλονιστική θέα, βρίσκονται τα «360ο» στην Κωνσταντινούπολη από όπου βλέπεις την Αγία Σοφία και το «Solar» στο Βερολίνο που μαζεύει τον καλύτερο κόσμο της πόλης.